Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne sitten roolipelaukset.

Puhuminen näin "Hei, mitä kuuluu?"

Ajattelu näin #Mitä minä nyt tekisin#

Puhuminen minä muodossa! Muista että et voi päättää toisen pelaajan hahmon tekemisistä. Voi tehdä esim näin : Yritin halata häntä? jolloin toinen pelaaja saa itse päättää antaako sen tapahtua vai ei!

Mukavia peli hetkiä!

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Julien Andrew Gibson

23.04.2017 22:24
Odottaessani kaasin juotavaa laseihin. Pian mikro jo piippasikin ja popcornit olivat valmiit. Avasin pussin,kaasin ne astiaan ja lisäsin hieman suolaa. Vein popcornit olohuoneen pöydälle palaten hakemaan juomalasit keittiöstä juuri ajallaan ennen kuin elokuva alkoi. Istuin uskan viereen hymyillen nostaen käteni tuon yli ottaen tuon kainalooni. Samassa elokuva jo alkoikin.

Nimi: Nicholas Hart

22.04.2017 10:31
//Mun tekee jossain määrin mieli tuoda Josh takaisin peliin, vaikka ihan vaan hetkeksi... Just to spice things up, you know?//

"Sopii mulle. Haluisin tosin ensin käydä suihkussa ja vaihtamassa vaatteet, jos vaan sopii", vastasin Elorin ehdotukseen pieni hymy kasvoillani. Niin kiitollinen kuin olinkin siitä, että mies oli lainannut minulle paitaansa, en viitsisi ottaa riskiä vaatteen mahdollisesta sotkeutumisesta tai repeytymisestä. Lisäksi nykyiseen asuuni kuuluivat myös shortsit, joissa liikkuminen metsässä ei olisi mikään erityisen mukava kokemus. "Joten nähdäänkö asuntolan edustalla noin vartin päästä?"

Nimi: Elor Dane

21.04.2017 23:42
// On se aika osuva :D //

Virnistin hieman, kun Nicholas sanoi, ettei minut tarvitse näyttää notkeuttani. "Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Urheilua..kasveja", meinasin päästää sisäisen riemastuneen pikkulapseni valloilleen, kun Nicholas kertoi koulutuksestaan. Pakotin itseni vakavoitumaan. Se oli jollain tapaa turvallisempaa kuin riemastuminen. "Voitaisiin etsiä vaikka joku kiva metsä ja mennä seikkailemaan", ehdotin.

//Elor on kunnon luonnon lapsi :D//

Nimi: Akit4

21.04.2017 23:41
Uska Deepwing

Vilkaisin nopeasti keittiön suuntaan kuullessani poksuvaa ääntä mikrosta. Ei kai se vain räjähtäisi? Julien ei kuitenkaan vaikuttanut olevan huolissaan äänistä, joten käskin itseäni rentoutumaan ja käänsin huomioni takaisin telkkariin laskien kaukosäätimen käsistäni.

Iskariot Valoqor

"Hmm.. taidatte haluta jotain", olin pohtivinani ja sivelin yhä Raviolin reisiä. Samalla katselin miettivänä poikaa, kuin yrittäisin kovasti arvuutella mielessäni tuon aikeita.

Pedro Middleton

"Niinkö sinusta?" kysyin Roswellin mainitessa yllättämisestä. Katsahdin hymyillen hänen kättään ja tartuin siitä kivuten jaloilleni.
"Mutta jos keskeytämmekin jotain...", mutisin punastellen.

Nimi: DarkerSide

20.04.2017 00:21
Raviol Stronghill

"Te voitte arvata, palkitsen teidät jos te tiedätte vastauksen." Kerroin hymyillen ja kumarruin suukottamaan Iskariotia huulille.
"Te olette todella viisas ja arvaatte varmasti." Kehuin.

Roswell Kling

"Sopii, olisi ollut hauskaa yllättää heidät vain." Sanoin virnistäen ja nousin ylös, tarjosin käteni Pedrolle auttaakseni toisen pojan myös jaloilleen.

Nimi: Julien Andrew Gibson

19.04.2017 19:17
Kaivelin keittiönkaappeja. #niitä oli varmasti jäljellä# muistelin kuullessani television äänien koventuvan. Arvasin uskan leikkivän sillä. Hymähdin hiljaa itsekseni. #kas tässä.# tokaisin mielessäni löytäessäni mikro popcorni pussin. Avasin pakkauksen ja laitoin sen mikroon ja mikron päälle.

Nimi: Uska Deepwing

17.04.2017 20:59
"Hyvä on", sanoin jääden katsomaan uteliaana telkkaria Julienia odotellessnai. En kestänyt kiusausta alkaa tutkimaan kaukosäädintä, vaan otin sen käteeni ja aloin kokeilemaan eri näppäimiä. Katsoin hämmentyneenä, kuinka kuva vaihtui ruudulla ja välillä onnistuin säätämään volyymia.

Nimi: Julien Andrew Gibson

17.04.2017 20:15
Nyökkäsin. "okei selvä sitten." hymyilin pienesti. Katselin teksti tvstä tulevia ohjelmia ja huomasin että yksi elokuva alkoisi ihan kohta. "hmm tämä voisi olla hyvä." tokaisin. "menen tekemään popcornia." sanoin ja nousin sohvalta suunnaten keittiöön.

Nimi: Nicholas Hart

15.04.2017 11:23
// https://www.youtube.com/watch?v=YfRLJQlpMNw Mulle tulee tästä biisistä liikaa mieleen Nicholas ja Elor...//

"No worries, uskon sua ilman että näytät", sanoin Elorille kiusoitteleva virne kasvoillani. Hänen kysyessään koulutuksestani ja siitä, menisimmekö tänään käymään missään vastasin: "No siis lähinnä se koostuu vaan eri kamppailulajeista ja ihan normaaleista lihaskuntoharjoituksista. Ei siis mitään hirveän erityistä. Ja meidän piti tietenkin myös opetella tunnistamaan erilaisia lääkekasveja ja tekemään riimuja." Pidin pienen tauon ennen kuin jatkoin: "Mitä taas tulee sun toiseen kysymykseen, niin mennään vaan. Onko sulla joku tietty paikka mielessä?"

Nimi: Elor Dane

15.04.2017 08:58
Naurahdin pienesti Nicholasin sanoessa, että hän osaisi lukea ajatuksia. "Olen mä aika notkea. Saan spagaatin, pään polveen, jalan suoraks ylös jne. En tosin ala nyt näyttämään..liian vähän vaatetta", naurahdin hieman. Tosiaan päivän suunnitelmiini ei kuulunut Nicholasille vilauttelu. "Muutes millainen se sun koulutuksesi oli? Ja pitäskö meidän mennä jossain vaiheessa pyörimään ulos tai jotain", kyselin mieheltä.

Nimi: Akit4

11.04.2017 23:19
Uska Deepwing

Katsahdin Julieniin kallistaen kevyesti päätäni.
"En minä tiedä", sanoin ja vilkaisin uudestaan uteliaasti telkkaria, "Minulle käy mikä vain."

Iskariot Valoqor

"Ehkä", pohdin ja yllätyin hieman, kun Raviol kaatoi minut selälleni ja asettui lanteilleni.
"Mitä te nyt?" hymähdin, kevyt hymy kasvoillani ja sivelin pojan reisiä.

Pedro Middleton

"Ei, ei ollut", vastasin ja punastellen hieraisin nenänpäätäni nuolaisun jälkeen.
"Käydään kysymässä", sanoin, "Mutta koputetaan varalta, joohan."

Nimi: Julien Andrew Gibson

11.04.2017 21:15
Nyökkäsin. "sitä on hieman vaikea selittää." hymähdin. Katsoin uskan hämillään olevaa ilmettä kunnes tuo esitti kysymyksen johon havahduinkin. "hmm jos vaikka tulisi joku kiva elokuva minkä voisi katsoa." tokaisin selaten teksti tv:tä. "mistä mahdat tykätä. Kauhu,romantiikka,komedia,perhe elokuvat..." lajittelin.

Nimi: DarkerSide

10.04.2017 21:32
Raviol Stronghill

"Minullekkin käy mikä vain, mitä jos me kysyisimme jos Pedrolta, hänkin on todella viisas, ehkä hän keksii meille jotain?" Kyselin ja kellistin Iskariotin selälleen makaamaan sängylle(?) kun nousin tuon lanteille istumaan(?).

Roswell Kling

"Voisimme kysyä heiltä jos he tahtovat olla rauhassa, tai sitten voisimme keksiä porukassa taas jotain." Sanoin virnistäen ja nuolaisin Pedron nenänpäätä.
"Vai oliko sinulla jotai mielessäsi?" Kysyin.

Nimi: Akit4

10.04.2017 21:12
Uska Deepwing

"Ai..", sanoin hämmästellen ja jäin tuijottamaan televisiota uteliaana. Nojauduin Julieniin katsoen, miten hän paineli kaukosäätimen näppäimiä.
"Mitä me sitten katsotaan?" kysyin vilkaisten taas telkkaria.

Iskariot Valoqor

Hymähdin huvittuneena, sillä Raviolin keksimä nimitys Roswellille oli aina huvittava.
"En tiedä. Kunhan vain saan olle teidän kanssanne, minulle käy mikä vain", vastasin.

Pedro Middleton

"Pitäisiköhän meidän lähteä ja antaa Iskariotille ja Raviolille omaa aikaa?" pohdin ja katsoin Roswellia.

Nimi: Nicholas Hart

10.04.2017 21:09
Virnistin Elorin sanoille. "Ei mut kato mä osaan lukee ajatuksia", hymähdin leikkisästi, ja miehen mainitessa joogan nyökkäsin. "Nii, onhan se... Se oli osa mun lisäharjoituksia silloin kun vielä osallistuin varjometsästäjäkoulutukseen", kerroin hänelle ja kysyin kohta uteliaasti: "Mut kuinka notkea sä sit olet?"

Nimi: Julien Andrew Gibson

10.04.2017 20:45
hymähdin "Eivät he siellä sisällä ole." vaihdoin kanavaa."nöötkös ohjelmat vaihtuvat eri kanavilla." jatkoin kanavien selaamista. " Nämä ohjelmat on kuvattu videolle ja sitten ne vain lehetetään televisioihin. Jotkut näistä voivat olla kuvattu monta vuotta sitten." Yritin jotenkin selittää asiaa yksinkertaisesti.

Nimi: Elor Dane

10.04.2017 08:10
Katsoin Nicholasia aavistuksen huvittuneena, kun hän teki spagaatin edessäni. Naurahdin hieman ja sanoin:"Meinasin just sanoa sulle et teeppä poika spagaatti." Kieritin hieman yhtä rastaani sormeni ympärille. "Oon itekkin ihan notkee...jooga on kivaa", sanoin Nicholasille katsellen tuota silmiin.

Nimi: DarkerSide

08.04.2017 00:44
Raviol Stronghill

Nyökkäsin.
"Ei koskaan tiedä mitä pervokissamies Ross keksii." Totesin.
"Onko teillä suunnitelmia vielä tälle päivälle? Mitä me tekisimme vielä tänään?" Kyselin ja silittelin Iskariot herran hiuksia.

Roswell Kling

"Hyvä." Sanoin ja katselin toiseen huoneeseen jossa kaksikko (Iskariot ja Raviol) olivat, huoneessa oli tullut hiljaista, mikä sai minut ajattelemaan että ehkä nuo nukahtivat.

Nimi: Uska Deepwing

07.04.2017 19:30
Huomioni kääntyi televisioon siitä alkaessa kuulumaan ääniä. Tuijotin sitä hämilläni nähdessäni ruudulla ihmisiä.
"Mitä? Miten he..?" hämmästelin ja tuijotin silmät suurina ruutua.
"Miten he mahtuvat tuonne?"

Nimi: Julien Andrew Gibson

07.04.2017 17:49
Hymähdin katsoen uskaa." sitä kutsutaan kaukosäätimeksi. Sen avulla televisiota pystyy ohjaamaan." selostin painaen television päälle. "kas näin" tokaisin.

Nimi: Uska Deepwing

06.04.2017 21:44
Istuin Julienin vierelle ja katsahdin uteliaana kaukosäädintä.
"Mikä tuo on?" hämmästelin.

Nimi: Julien Andrew Gibson

06.04.2017 21:22
Katsoin olkani yli Uskaa tuon tullessa perässäni. Suuntasin sohvalle ja istuin alas kurottautuen ottamaan kaukosäädintä. Jäin sitten odotaamaan että Uska istuu alas.

Nimi: Akit4

05.04.2017 21:23
Uska Deepwing

Kurottelin itsekin bokserini laittaen ne jalkaani. Koska tykkäsin pukeutua Julienin minulle hieman isoihin paitoihon, nappasin jälleen tuon hupparin ylleni lämmikkeeksi, jaksamatta kuitenkaan sulkea vetoketjua.
"Joo, mennään", nyökötin ja lähdin suuntaamaan ulos makuuhuoneesta kietaisten hiukseni nopealle, hieman sotkuiselle nutturalle takaraivolle.

Iskariot Valoqor

Hymyilin Raviolille otettuna hänen sanoistaan.
"Minäkin teitä", sanoin halitellen poikaa'
"Pitäisiköhän meidän käydä katsomassa, mitä Pedro ja Roswell touhuavat?" kysyin muistaessa kaksikon olevan yhä huoneessamme.

Pedro Middleton

Nyökötin kevyesti.
"On, kaiki on hyvin", vastasin hymyille, "Paremminkin kuin vain hyvin".

Nimi: Julien Andrew Gibson

05.04.2017 21:07
Nyökkäsin. "ei minuakaan." naurahdin nousten istumaan. Etsin katseellani boksereitani mitään muuta en meinunnutkaan pukea päälleni. Nousin ylös sängystä suunnaten housujeni luo erotellen niistä bokserini ja pukien ne päälleni. Vemettulin käsiäni kääntäen katseeni sitten uskaan. "mennään sitten."

Nimi: DarkerSide

04.04.2017 18:07
Raviol Stronghill

"Minäkin tykkään katsella teitä Iskariot herra." Kerroin hymyillen ja halasin Iskariotia.
"Rakastan teitä tooosi paljon, enemmän kuin kukaan muu voisi toista." Selitin.

Roswell Kling

Kehräsin siepaten Pedron halaukseeni ja aloin poskellani hieroa tuota vasten merkiten tuota omaan tuoksuuni.
"Kaikki hyvin sinulla?" Kysyin varmistaen asian silti.

©2017 layout119 - suntuubi.com