Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

Tänne sitten roolipelaukset. Muistinvirkistykseksi peliohjeet löytyvät täältä.

Mukavia pelihetkiä!

Chat on avoin kaikille, niin pelaajille kuin vierailijoillekin, kunhan käytöstavat ja järkevä kielenkäyttö muistetaan.

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: pixeli

11.10.2018 22:51
Yasha Gallagher

Saavuttuani koululle olin onnekseni bongannut kaksikon joilta olin sitten mennyt kyselemään asuntolan sijaintia. Toinen, jolla oli keppi osoitti rakennusta, jonka suuntaan käänsin katseeni. Olin jo avaamassa suutani kiittääkseni, kunnes toinen kaksikosta, jolla oli silmiinpistävät valkoiset hiukset, sanoi heidän olevankin juuri menossa sinne. Pääni kääntyi puhujan suuntaan, sillä epäilin ettei sokea tainnut nähdä vaikka olisinkin katsonut häneen.
"Kiitti hei. Oottekste muuten ollu täs koulus kauanki?" Kysäisin ja otin paremman otteen kypärästäni ja liikautin toista kantamustani joka alkoi pikkuhiljaa jo painamaan olkapäätäni. Katseeni käväisi nopeasti ympäristössä, mutten vielä arvannut näkemäni tyypin tulevan meidän luoksemme ennekuin hän oli kohdalla kysyen saman kysymyksen mitä itsekkin olin kysynyt. Katsahdin ylemmäs hänen kasvoihinsa, sillä poika olikin vähän pidempi tapaus.
"Joo mä ainakin, mut uskon et noikin on. Ja itekki just kyselin sitä kun satun kans olee uus tyyppi tääl" vastasin ja hymyilin hennosti. Sitten etsin puhelimestani huoneeni sijaintia. Kerros kolmosen ainut kaksio, josta päättelin että minulla olisi huonetoveri. Siitä kuka se saattaisi olla minulla ei ollut hajuakaan.
"Mut mehän voitais kaikki mennä samaa matkaa, eikös?" Loin katseen vuoronperään jokaiseen ja iloisuuteni paistoi kasvoiltani.

Nimi: devill

11.10.2018 21:31
Yura Godfrey

Hieroin silmiäni kun ajokki vihdoin pysähtyi. Muutamia tunteja kestänyt matka oli vihdoin tullut päätökseen, joten huokaisin helpottuneena nostellessani reppua ja pientä matkakassia syliini. Avasin oven vasta, kun taksikuski oli pysäyttänyt ajokkinsa kokonaan. Lapioin tuolle rahaa koko matkan edestä, niin paljon kuin mies pyysi minulta.
Vasta kun auto oli kaartanut pois pihalta, käännähdin katsomaan komeaa koulurakennusta. Se vaikutti vanhanaikaiselta, mutta sisätilathan olivat uusia - niin ainakin muistelin, tuumasin hiljaa ja nostin toisen, kevyen laukkuni olkani ylitse. Katseeni haroi lähiympäristöä, oppilaiden asuntolaa etsien, mutten nähnyt muita kuin kolmen hengen joukon (Yasha, Pedro & Aslak) nuoria. Ensimmäiset ajatukseni olivat, että kaikki näyttivät itseäni lähestulkoon päätä lyhyemmiltä. Loin kuitenkin ystävällisen hymyn kun kävelin heidän luokseen.
"Oletteko te kaikki Amycaten oppilaita? Olen uusi enkä tiedä, missä asuntola on."

Nimi: Akit4

10.10.2018 21:53
Pedro Middleton

Nyökkäsin pojan vastatessa saapuneensa hetki sitten. Ehkä minun olisi pitänyt se arvatakin, mutta toisaalta, mistäpä minä sen olisin voinut tietää, oliko toinen eksyksissä uuden paikan vai sokeutensa takia. Sen jälkeen kuljimme hiljaisuudessa, kunnes lähestyvä henkilö sai huomiomme. Oranssihtava tukkainen poika kysyi myöskin asuntolan suunnasta, mutta toinen aiemmin luokseni saapunut poika ehti vastata ensin. Nyökkäsin hänen osoittaessaan oikean suunnan.
"Sinne mekin olemme menossa", totesin. Hassu sattuma, että kaksi vastikään koululle saapunutta olivat yhtäaikaa sattuneet luokseni.


Uska Deepwing

Vilkaisin kevyesti naurahtaen innostuvaa Julienia ja jätin huvittuneen virneen kasvoilleni, kun hän jatkoi hieman nolostuneena paikkojen varaamisesta.
"Sopii", sanoin.
"Mutta älä nyt liikaa innostu", kiusoittelin leikkisä pilke silmäkulmassani.

Nimi: Julien Gibson

10.10.2018 19:59
"mahtaavaa!" huudahdin innostuneesti, hetken päästä nolostuen tilanteesta. Innostuin kovasti uskan leffaan viemisestä. "varaan meille paikat." sanoin hieman nolostuneesti. "sopiiko jo tänä iltana?" kysyin.

Nimi: Tiuhti

07.10.2018 19:35
Aslak Loken

Poika vastasi myöntävästi ja kysyi perään, olinko uusi. No, kai se oli aika ilmiselvää, enhän minä muuten olisi asuntolan suunnasta kysynyt.
”Jep, saavuin ihan hetki sitten”, sanoin ja lähdin kulkemaan siihen suuntaan, johon kuulin pojankin liikkuvan.
En keksinyt tai tiennyt, mitä olisi pitänyt puhua, joten uppouduin painamaan askeleita muistiin. Minulle riitti että kerran kävelisin rakennukselle, ja se olisi jo muistissani. En käyttänyt kävellessämme keppiäkään, puristin sitä toisessa kädessäni, koska uskoin toisen kyllä huomauttavan jos olisin törmäyskurssilla johonkin.
Montaa metriä emme ehtineet liikahtaa, kun jostain kuului uuden jalkaparin askellus. Pysähdyin ja käänsin katseeni äänen suuntaan. Pian luoksemme ilmestyi henkilö, jolla myös tuntui asuntola olevan hukassa.
”Tuolla”, sanoin ja osoitin eteenpäin, uskoen rakennuksen olevan siellä, ainakin kulkemamme suunnan perusteella.

Nimi: pixeli

07.10.2018 17:59
Yasha Gallagher

Parkkeerasin kiiltävän ajokkini ja nostin ajolaseja silmiltäni. Siinä se nyt oli. Upea mahtipontinen rakennus, joka olisi kouluni. Laitoin avaimen farkkutakkini taskuun ja otin kypärän pois päästäni kainalooni. Toiselle olalleni asettelin urheilukassin, jossa olivat kaikki kamani. En ollut ihan varma missä asuntolat sijaitsivat, mutta päätin lähteä etsimään ja jos en heti löytäisi niin ainakin näkisin paikkoja. Siispä lähdin verkkaisesti eteenpäin katse ympäristössä. Pian silmiini osuikin kaksikko(Pedro ja Aslak), joilta päätin heti kysyä apua. Lähdin ripeästi astelemaan heitä kohti. Jossain vaiheessa matkaa jouduin laskeutua sitomaan tennareitteni nauhoja, jotka tuntuivat avautuvan vähän väliä. Päästyäni sitten lähemmäs kaksikkoa pistin merkille toisen kädessä olevan kepin ja toisen maiharit. Keppi muistutti sokeilla olevaa apukeppiä ja mietin että miten tulisin paikalle pelästyttämättä toista, jos tämä nyt siis oli sokea. Onneksi hänellä kuitenkin oli seuralainen. En kuitenkaan ehtinyt paljoa taktikoida tulemistani kun olin jo kohdalla. Pysähdyin ja katselin parin sekunnin ajan kumpaakin.
"Moro tota, tiiätteks missäpäi se asuntola sattuis olee?" Kysyin ja toivoin etten ollut keskeyttänyt mitään tärkeää hetkeä kaksikon välillä. He eivät kuitenkaan olleet näyttäneet keskustelevan mistään tärkeästä, joten arvelin etten juurikaan häirinnyt. Sitäpaitsi jos he tietäisivät asuntoloiden sijainnin sinne neuvomisessa tuskin menisi kauaa ja he pääsisivät nopeasti jatkamaan juttuaan. Kohentelin vähän kypärää kädessäni ja loin oranssit silmäni vuoroin kumpaankin.

Nimi: Akit4

06.10.2018 15:36
Pedro Middleton

Kerrottuani olevani itsekin matkalla asuntolalle poika kysyi, voisinko opastaa hänet sinne. Hymyilin taas kevyesti.
"Toki, ei minulla ole kiire", vastasin, vaikka olinkin suunnitellut meneväni suoraan huoneelleni. En kuitenkaan viitsinyt kieltäytyä auttamasta.
"Oletko uusi täällä?" kysyin alkaessani ottaa askelia kohti rakennusta, kuitenkin odottaen toista mukaan. En ainakaan muistanut törmänneeni häneen aiemmin.


Uska Deepwing

Vilkaisin Julienin kännykkää tutkien hänen ehdottamaansa elokuvaa.
"'Siinä tapauksessa se kelpaa", totesin virnistäen Julienia kuunnellessani, kun samalla luin elokuvan kuvausta kännykän näytöltä.


Iskariot Valoqor

Hymyilin kevyesti Raviolin pahoitellessa.
"Ei se mitään", vakuuttelin. Pojan kääntäessä huomionsa takaisin omiin kirjoihinsa, tein niin myös itsekin. Ehdin tutkiskella kirjaani vain hetken ajan tarkemmin, kun yhtäkkiä Raviol keskeyttikin ajatukseni. Katsoin poikaan hämilläni.
"B-Babe?" hämmästelin. En ollut osannut odottaakaan moista, jonka takia minulla meni hetki käydä pojan kysymys päässäni läpi uudestaan. Käänsin punastuen siniset silmäni takaisin kirjani sivuille.
"Öh... Yritän vain löytää jotain, joka voisi selventää jotain teistä", selitin ja vilkaisin pahvilaatikkoa kohti kulmani edelleen aavistuksen koholla, "Entä mitä te oikein luette?"

Nimi: DarkerSide

04.10.2018 19:00
Raviol Stronghill

Huomaamaton katseeni ja pahvilaatikkopääni kääntyi Iskariotin puoleen ja kallistin päätäni.
"Ai, anteeksi Iskariot herra.. En ole ennen ollut täällä joten kaikki on tosi uutta, lupaan olla hiljempaa." Vastasin ja aloin tutkia lehteä paremmin, kunnes sen selattuani siirsin lehden syrjään ja jatkoin nuorten kirjojen parissa opiskellen uusia nuorien sanoja ja lyhenteitä mitä nuo käyttivät kirjassa puhuessaan ehkä jopa Iskariot hämmästyisi jos osaisin nuorten kutsumaa slangia.
"Mitäs sä luet babe?" Kysyin kokeillen luoda uutta puhetapaa, halusin nähdä mitä mieltä Iskariot olisi tästä.

Nimi: Julien Gibson

03.10.2018 23:37
"hmm vaikea valita niin monta mielenkiintoista leffaa tullut tänä vuonna" pohtisin. "mutta jos kerran saan valita niin The Meg olisi yksi top listallani" hymähdin näyttäen kuvaa ja esittely tekstiä kännykästäni. " olen aina ollut innostunut dinosaurusten ajasta ja historiasta olisin halunnut itse arkeologiksi kun olin pieni" hymähdin.

Nimi: Tiuhti

03.10.2018 10:44
Aslak Loken

Oikea suupieleni nytkähti aavistuksen, kun poika kertoi, mikä rakennus oli kyseessä. Aavistin tämän nolostuneen, korjatessaan heti perään tarkemman suunnan ja lisäten, että oli menossa sinne itsekin. Purin huultani kevyesti pohtiessani halusinko ottaa paikasta selvää yksin vai kysyisinkö mukaan toisen matkaan. Pojan avulla voisin löytää huoneeni nopeammin, mutta sitten saattaisin joutua juttelemaan.
”Haluaisitko opastaa?” kysyin lopulta huokaisten. ”Jos siis suinkaan ehdit.”

Nimi: Akit4

02.10.2018 21:19
Pedro Middleton

Katselin toista odottaessani vastausta, vaikka en halunnutkaan tuijottaa, ja tulin laittaneeksi merkille tuon valkean kepin ja tummat lasit silmillä. Hän taisi olla sokea. Havainnostani huolimatta en tullut laskeneeksi hymyntynkääni kasvoiltani, vaikka oloni olikin hieman kiusallinen. Kiusallisuus muiden seurassa oli tosin minulle tavallista.
Sain pian vastauksen kysymykseeni, jota seurasi kysymys asuntolan suunnasta. Vilkaisin pojan takana seisovaa rakennusta.
"Se on tuo tuolla", sanoin ja nostin käteni osoittamaan rakennusta, mutta kasvojani alkoi kuumottaa lähes samantien. Laskin käteni alas.
"Tai siis... Tuossa vasemmalla", korjasin ja näpertelin hermostuneena hihojani, "Olen itsekin matkalla sinne..."

Nimi: Tiuhti

02.10.2018 20:49
Aslak Loken

Seisoin yhä paikallani, puristin rumpua kädessäni ja pohdin, voisinko kenties vierailla henkimaailman puolella. En tiennyt kuinka julkinen paikka oli, jossa seisoin, mutta viime kerrastani oli aikaa ja oli myönnettävä, että ikävöin sitä. Tunnustelin kuvioita sormillani ja hymyilin kaihoisasti.
Ajatukseni katkesivat kuitenkin nopeasti, kun joku puhui takanani. Hassua, etten ollut kuullut jonkun lähestyvän. Kasvoilleni ilmestynyt hymy hyytyi, kun käännyin suuntaan josta ääni kuului.
Tulija oli poika, ja tämän hento ääni viittasi pienikokoisuuteen. Kuulin toisen kysymyksen, mutta en osannut vastata heti. En ollut valmistautunut siihen, että joku oikeasti tulisi puhumaan minulle, enkä tiennyt minkälaisesta henkilöstä oli kyse.
”Ehkä”, sanoin hetken kuluttua. Ääneni oli väritön ja epävarma. ”Missä suunnassa asuntola on?”

Nimi: Akit4

02.10.2018 20:18
Pedro Middleton

Kipittelin pikaisesti punertavilla maihinnousukengilläni ulos ruokalasta ja sen jälkeen koko päärakennuksesta aikeenani palata asuntolalle. Viileä ulkoilma otti minut vastaan astellessani pihalle, jolloin kiedoin käteni ympärilleni. Koulupäiväni oli vihdoin loppunut, mistä olin onnellinen, sillä ahdistus oli kasvanut hetki hetkellä pahemmaksi sisälläni. Halusin vain pian huoneeseeni.
Aikeeni kuitenkin muuttuivat huomatessani jonkun seisovan ulkona. En olisi normaalisti kiinnittänyt moiseen huomiota, mutta minun silmissäni hän vaikutti hieman eksyneeltä. Jatkoin askeleeni lähemmäs poikaa, vaikka oloni olikin epämukava, ja hymyilin ujosti.
"Hei", sanoin vilkaistessani pikaisesti toista hieman tutkivasti läpi.
"Tarvitko apua?"

Nimi: Tiuhti

02.10.2018 19:37
Aslak Loken

Selässäni oli peurannahasta valmistettu reppu ja vasemmassa kädessäni kannoin arvokkainta esinettäni, noitarumpua. Kävelin hitain mutta varmoin askelin tiellä, jonka sen pehmeästä kimmoisuudesta arvelin jonkinlaiseksi hiekkatieksi. Ohjasin itseäni kepillä, koska ympäristö oli minulle vieras enkä halunnut kompastua mihinkään.
Katselin ympärilleni, mikä oli tosin aika turhaa, mutta aistin silti asioita näkemättäkin. Aurinko ei paistanut, koska iholla ei väreillyt lämpöä. Ei tuullut, koska missään ei kahissut ja hiukseni pysyivät liikkumattomina. Oli siis pilvinen päivä, kenties sadetta enteilevä.
En kuullut ulkona ääniä, mikä teki oloni helpottuneeksi. En siis joutuisi kohtaamaan ketään ja saisin olla rauhassa. Kävelin rauhallisesti eteenpäin ja kuuntelin tyytyväisenä lintujen sirkutusta. Sillä hetkellä minulla oli varma ja positiivinen olo, mutta kieltämättä minua myös hermostutti. Kunhan vain pääsisin perille, voisin vielä pettyäkin.

Pian matkani sitten tyssäsi, kepin kolahtaessa johonkin kovaan. Tunnustelin asiaa enemmän ja tiedostin sen portaaksi. Olin siis ilmeisesti päässyt koulun pääovelle johtavalle portaikolle. Suuni puristui viivaksi, ja aloin nousta askelmia ylemmäs. Kävelin tottuneesti, askellukseni ei ollut enää niin haparoivaa kuin aiemmin, enkä tarvinnut keppiäkään joka tilanteessa.
Noustuani portaat ja liikkuessani hieman eteenpäin hämmennyin. Ovi ei ollutkaan heti portaiden päässä, enkä ollut enää varma mihin suuntaan kuuluisi lähteä. En ollut varma myöskään siitä, oliko rakennus edes oikeassa suunnassa vai olinko noussut vääriä portaita.
Katselin ympärilleni ja kuuntelin. Mistään ei kuulunut kuitenkaan ihmisiin viittaavia ääniä, eikä apuakaan ollut siis lähettyvillä.

Nimi: Akit4

02.10.2018 16:21
Uska Deepwing

Uska virnisti ja jäi kuuntelemaan Julienia häntänsä heiluessa rennosti ilmassa.
"Mikä vain kelpaa", hän totesi kohauttaen olkiaan, sillä eipä hän ollut elokuvia muutenkaan ehtinyt täällä maailmassa ollessaan ehtinyt katsella. Vaikea siis arvata, minkälaisesta hän pitäisi.
"Saat vapauden valita", hän hymähti.

Nimi: Julien Gibson

01.10.2018 19:50
"ai etkö ole?" hämmästelin. "no siinä tpauksessa vien sinut sellaiseen." innostuin. " millaisita sinä tykkäisit? kauhu, romantiikka , jännitys?" mietiskelin,

Nimi: Akit4

30.09.2018 12:48
Uska Deepwing

Uska kohottautui takaisin istumaan ja katseli uteliaana Julienin kännykkää hänen otettuaan sen esiin. Hän kohautti kulmiaan.
"Leffassa? Minä en ole koskaan käynytkään", hän totesi asettaessaan toisen kätensä vampyyrin niskan takaa toiselle olalle, ja katseensa edelleen tutkiessa, mitä Julien kännykällään teki.

Nimi: Julien Gibson

29.09.2018 09:44
Hymähdin. "höpsö" venyttälin käsiämi huokaisten syvään havahtuen kuitenkin pian. "mm.. mielelläni teen jotain sinun kanssasi." hymyilin. Olin niin onnillinen nähdessäni hänet taas. "en ole aikoihin käynyt leffassa" mietin kaivaen kännykän taskustani. "mahtaisko siel' pöyriä jotain hyviä leffoja."

Nimi: Akit4

24.09.2018 12:36
Iskariot Valoqor

Iskariot suuntasi istumaan Raviolin kanssa pöydän ääreen ja laski mukaansa keräämänsä kirjat pöydän pinnalle. Hän käänsi hämmentyneen katseensa Ravioliin ja tuon löytämään kirjaan, jonka välissä olikin lehti. Hän tunsi lämmön poskillaan katsoessaan lehteä tarkemmin, mutta mitään sanomatta suuntasi huomionsa omiin kirjoihinsa alkaen selata niitä. Raviol alkoikin kuitenkin lukea ääneen, jolloin maagin siniset silmät kohdistuivat poikaan. Hän empi hetken, olisiko töykeää pyytää toista olemaan hiljaa, mutta toisaalta olivathan he sentään kirjastossa.
"Raviol... Anteeksi, mutta kirjastossa pitäisi olla hiljaa", Iskariot sanoi hieman pahoillaan siitä, kun häiritsi toisen lukemista.


Uska Deepwing

Uska naurahti jättäen virneen kasvoillensa.
"No, saat sitten käydä tunneilla myös minunkin puolesta", hän virnisti kiusoitellen, sillä hänellä itsellään ei ollut lainkaan halua kulkea oppitunneilla. Hän aikoisi käydä vain silloin tällöin, jotta ei saisi taas opettajien toruja osakseen.
Uska asettui selällensä sohvalle, asettaen päänsä lepäämään Julienin reidelle. Hän haroi hiuksiaan katseensa silmäillessä vampyyria.
"Haluatko tehdä jotain nyt, kun ei tarvitse virua tunneilla?" hän ehdotti, "Voidaan vaikka lähteäkin muualle, jos haluat. Tai keksitään jotain ajan kuluksi täällä".

Nimi: Julien Gibson

18.09.2018 23:56
"juu olin, mutsi tappaa mut muuten" naurahdin. "pitää olla koulun malli oppilas" tuhahdin.

Nimi: DarkerSide

16.09.2018 13:45
Raviol Stronghill

Katsahdin kohti Iskariotia.
"Löysin! Tämä kirja on vain outo kun sen sisällä on toinen kirja.." Kerroin istuessani pöydän äärelle ja näytin aikuistenlehteä joka oli piilotettu kirjan sisään.
"Tämä on kuin oppaani..mutta miksi se on piilossa?" Hämmästelin ja ajoin selata kirjaa.
"Romanttinen...rakkaustarina.." Luin ja aloin selata kirjaa.
"..hän laski kätensä lepäämään naisen lantiolle.. Voi Henry, rakkaani.. Violet, lähde mukaani, ollaan vapaita, yhdessä.." Luin kirjaa ääneen kun en tiennyt että kirjastossa pitäisi olla hiljaa, olihan tämä ensimmäinen kertani taas kun luin kirjastossa.

Nimi: Akit4

10.09.2018 14:53
Uska Deepwing

Uska hymyili kevyesti ja rutisti tyhjäksi menneen veripussin käteensä.
"Olitko tunneilla?" hän kysyi uteliaisuudesta, "Itse en jaksanut käydå kuin muutamalla tunnilla."

Nimi: Julien Gibson

09.09.2018 19:56
"hyvä" huokaisin helpottuneena. Nojaten pääni tuon päätä vasten. Tuntui niin ihanalle olla taas hänen lähellään.

Nimi: Akit4

07.09.2018 23:23
Uska Deepwing

Uska loi kevyen hymyn huulilleen ja nosti jalkansa sohvalle eteensä hörppiessään verta.
"Voin, joo", hän kertoi. Olo oli alkanut hiljalleen jo kohentua, kiitos hämärän huoneen ja veren. Hän katseli anteeksi pyytelevää Julienia ja hymähti.
"Ei se mitään", hän totesi ja nojasi päätään Julienin olkaa vasten.

Nimi: Julien Gibson

07.09.2018 09:07
"eipä mitään." hymähdin istahtaen sohvalle tuon viereen. "voitko jo paremmin?" kysyin huolestuneesti. "anteeksi etten ollut aikaisemmin paikalla ja siitä että olen ollut poissa luotasi." sanoin laskien päätäni alas. "en halua olla pois luotasi enää",¨

©2018 Yaoi Dream rpg - suntuubi.com