Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

Tänne sitten roolipelaukset. Muistinvirkistykseksi peliohjeet löytyvät täältä.

Mukavia pelihetkiä!

Chat on avoin kaikille, niin pelaajille kuin vierailijoillekin, kunhan käytöstavat ja järkevä kielenkäyttö muistetaan.

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: DarkerSide

18.06.2018 00:32
Stenvard Oversong

Katsoin pojan perään ja sitten Uskaa.
"Ajoit sen sitte pois." Tuhahdin.
"Sä et taida olla kovin hyvä ensikättelyssä muiden seuras?" Kysyin piikitellen ja virnistin Uskalle.


Raviol Stronghill

"Kirjoja..satukirjojakin? Voisinko minä katsella satukirjoja? Siellä voisi olla ehkä minun lajistanikin lisää tietoa, voin olla ahkera ja etsiä, mutta seuraan myös teidä magianne opetusta, suuri maagiherra Iskariot." Sanoin hymähtäen ja selitin innoissani taas omiani, kuvitellen jo mielessäni millainen tämä kirjasto voisikaan olla, mitä kaikkea kivaa siellä voisikaan olla.

Nimi: Akit4

17.06.2018 20:05
Uska Deepwing

Pidempi poika reagoi Uskan uhkailuihin paljastaen hampaitaan, mille turmelija vain hymähti. Ei häntä moiset säikäyttäneet, olihan hänellä omastakin takaa hampaat, joita näytellä tarpeen tullen. Sen sijaan ruskeahiuksisen varoittaessa pysymään kaukana hänestä, Uskan silmäkulma nytkähti. Hän ei pitänyt moisesta.
"No en minäkään sinua pelkää", hän tuhahti häntäänsä taas turhautuneena heilauttaessaan. Tuollaiset nenille hyppijät pitäisi laittaa ruotuun. Valitettavasti Uska tiedosti kuitenkin ärsyttävän hyvin olevansa jo nyt opettajien tarkkailun alla, joten virheliikkeitä ei saisi tehdä. Ei se silti estänyt Uskan ärtymystä kasaantumasta jälleen.
Tuntemattoman pojan jatkaessa matkaansa heitä enää huomioimatta Uska virnisti.
"Niin, lähde vaan pakoon", hän totesi, "Yllättävän fiksu päätös sinulta".
Sen jälkeen hänen harmaat silmänsä katsahtivat maassa oleilevaa pupupoikaa, joka oli toistaiseksi jättäytynyt hiljaa.


Iskariot Valoqor

Iskariot vilkaisi Raviliin, joka pohti mietteliäänä kirjastoa. Maagi kummastui.
"Ettekö todella tiedä sitäkään?" hän hämmästeli katsoen kummissaan päätöntä.
"Sen nimi tulee siitä, että siellä säilytetään kirjoja", hän kertoi hymähtäen kulkiessaan kohti pihaa.

Nimi: DemonEliah

16.06.2018 19:33
Seth Reyne

Seth pysyi hiljaa, tiedä sitten johtuiko se tilanteen omituisuudesta vai mistä, ja vain katseli vielä hetki sitten jäniksen muodossa ollutta poikaa. Totta kai hän kyseenalaisti tämän koko jutun, mutta jotenkin hänestä tuntui, ettei kumpikaan hänen edessään olevista pojista varmaan suostuisi selittämään mistä oli kyse. Ainakaan se lyhyempi heistä, ottaen huomioon, ettei hän muutenkaan tuntunut pitävän Sethistä näin lievästi sanottuna. Selkie jätti huomiotta molempien nuorten kommentit, mutta kun se, joka häneen oli törmännyt, katsoi häntä haastavan oloisesti ja käski olemaan varovaisempi tästä lähin, Seth antoi lumeen, jonka ylläpitämiseen oli ihmisten seurassa tottunut, väistyä hetkeksi väläyttääkseen pojalle teräviä hampaitaan. "Jos sä hetkenkään ajan luulet, että aion kumartaa sulle peloissani ja totella, voin kertoa että olet väärässä. Ei sinänsä, on parempi vain itsesi kannalta, että pysyt kaukana musta. Tiedä sitten, mitä voi käydä, jos suutun kunnolla", hän sähähti pojalle. Vilkaistuaan kaksikkoa ensin vielä kerran hän pyöräytti silmiään ja lähti sitten taas kävelemään kirjastolle päin (?). Toivottavasti siellä olisi hiljaisempaa eikä tuollaista draamaa sattuisi enää tänään.

Nimi: DarkerSide

13.06.2018 16:06
Raviol Stronghill

Nyökötin.
"Mennään!" Sanoin innoissani, kunnes vakavoiduin mietteliään näköiseksi.
"Mikä on kirjasto? Miksi sen nimi on kirjasto?" Kysyin kallistaen päätäni.
"Oletteko te nimenneet sen? Te olette kuitenkin suuri maagiherra Iskariot." Kehuin toista poikaa hymähtäen ja otin varoen tuon kädestä kiinni(?).

Nimi: Akit4

13.06.2018 15:06
Iskariot Valoqor

Iskariot nyökötteli vastaukseksi Raviolin sanoille. Hän hymähti hymy kasvoilleen nousten pojan mainitessa piirustuksesta.
"Otan sen mieluusti", hän kertoi ja otti paperin vastaan vilkaisten sitä vielä pikaisesti sinisillä silmillään ennen kuin laittoi sen laukkuunsa.
"Mennäänkö kirjastoon? Siellä olisi rauhallista", maagi ehdotti, sillä se olisi sopiva paikka harjoittelulle.

Nimi: DarkerSide

10.06.2018 15:38
Raviol Stronghill

"Sallisitteko minun liittyä teidän seuraanne? Tahtoisin mielelläni seurata kuinka te harjoittelette maagin kykyjänne." Kerroin innoissani.
"Jos en häiritse teitä ettekä laita pahaksenne." Lisäsin ja nousin ylös paikaltani.
"Te voitte ottaa piirroksen jos tahdotte." Kerroin hymähtäen ja ojensin paperia Iskariotille.

Nimi: Akit4

09.06.2018 20:34
Iskariot Valoqor

Maagi vilkaisi piirustustaan vähättelevään poikaan lempeästi hymähtäen.
"Älkää vähätelkö itseänne. Olette selvästi taitava", hän kehui vilpittömästi hymyillen.
Kun päätön poika vastasi hänen kysymykseensä, Iskariot vaipui mietteliääksi. Raven halusi kuulemma oppia aivan kaikesta, mutta mistä kannattaisi aloittaa?
"Haluatteko vaikka tulla katsomaan, kun harjoittelen maagin kykyjäni?" hän ehdotti, sillä hän oli joka tapauksessa suunnitellut harjoittelevansa, eihän taitoja kannattaisi päästää ruostumaan.

Nimi: DarkerSide

05.06.2018 17:21
Raviol Stronghill

"Ai tämäkö? Ei tämä ole mitään." Naurahdin, kun ajattelin Iskariotin puhuvan tikku-ukosta jonka olin piirtänyt keskelle paperia.
"Hmm, tahdon tietää kaiken, opettakaa minulle mitä vain, kaikki on minulle tosi uutta." Kerroin innostuen.

Nimi: Akit4

05.06.2018 14:54
Uska Deepwing

Uska kiristeli hampaitaan pidemmän pojan naurahtaessa hänelle. Tulipa toinen vielä udelleeksi, mitä varten pupu oli ollut turmelijalla, jolloin hän loihti toispuolista, sarkastista virnettä kasvoillensa. Silti lievä ärtyneisyys jäi nykimään silmäkulmiin.
"Teen siitä paistin", Uska tuhahti kätensä rinnalleen puuskaan nostaen ja häntäänsä levottomana heilauttaen. Miksipä ei? Pupupaisti voisi ollakin ihan makoisaa, varsinkin jos Steve aiheuttaisi vielä hankaluuksia.
Stevestä puheenollen, tuon ääni kuului samalla hetkellä kaksikon jalkojen juurelta, jolloin Uska laski harmaat silmänsä vaatteiden sekaan hautautuvaa pupua kohti. Hetkessä vaatekasasta ilmestyi heidän eteensä lähes saman pituinen poika, kuin tuo, johon Uska oli hetkeä aimmin törmännyt.
"Juu, ei. Ei kukaan tuota haluaisi lemmikiksi", Uska vakuutteli tarkoituksenaan hieman piikitellä Stevelle. Hänestä vain oli huvittavaa huomata, miten helposti saisi tuon tunteet kiehahtamaan.
"Taisi paisti jäädä välistä", hän mutisi itsekseen katseensa noustessa takaisin häntä pidempään tuntemattomaan poikaan. Hänen silmiinsä oli ilmestynyt haastavaa sävyä.
"Ensi kerralla katsot sitten eteesi tarkemmin. Etkä puutu muiden asioihin", turmelijapoika oli neuvovinaan, vaikka sanat voisivat mennä helpostikin varoituksen piikkiin.


Iskariot Valoqor

Iskariot kuunteli Raviolin kysymyksiä kärsivällisesti, kunnes lopulta koki saaneensa tilaisuuden vastata.
"Mitä haluaisitte sitten oppia?" hän esitti vastakysymyksen, "Lupaan yrittää parhaani, halusittepa minun opettavan mitä tahansa".
Piirustuksiin vilkaistessaan Iskariot päästi punertaville huulilleen kevyttä hymyään. Hän tunnisti kuvassa olevan henkilön itsekseen.
"Olette taitava", hän kehui Ravioliin katsoen.

Nimi: DarkerSide

02.06.2018 19:07
Stenvard Oversong

Nousin vaatekasan seasta ja katsoin tuimana Uskaa ja sitten tuntematonts poikaa, vaikka olemukseni olikin suloinen pupu.
,"En ole kenenkään..!" Tiuskaisin ja sukelsin housujeni sekaan, muuttuen ihmiskokooni.
Paidattomana katsoi kaksikkoa mutisten.
"Enkä oo lemmikki." Lisäsin.

Raviol Stronghill

"Haluatteko opettaa minua Iskariot herra? Saanko kulkea matkallanne? Mitä te tahtoisitte tehdä?" Kyselin.
"Katso mitä tein." Sanoin ja näytin ensin kuvaa sutturastani ja tikku-ukosta, mutta paperin reunalla oli taas siisti luonnos Iskariotista.

Nimi: Akit4

02.06.2018 17:29
Iskariot Valoqor

Tunti kulki nopeasti musiikin tahdittamana ja pian opettaja alkoikin jo lopetella tuntia. Iskariot käänsi katseensa Ravioliin kerätessään apuna nuottimonisteita. Kun soittimet alkoivat olla kerättynä maagi käveli Raviolin luo vilkaisten tuon piirustusta.
"Haluatteko mennä nyt jonnekin?" hän kysyi katsoen päänä toimivaa pahvilaatikkoa kohti kysyvästi.

Nimi: DemonEliah

30.05.2018 19:50
Seth Reyne

Myönnetään, kuultuaan lyhyemmän pojan kieltävän vastauksen, Seth ei rehellisesti sanottuna osannut odottaa tämän vain pudottavan pitelemänsä vaatekasan ja että sen seasta paljastuisi pupu. Miehen silmät laajenivat hiukan, mutta hämmennyksen laannuttua hän loihti kasvoilleen taas välinpitämättömän ilmeen ja katseli maassa olevaa otusta hiljaa. Tosin kun poika koki tarpeelliseksi mainita, ettei pupu ollut hänen, Seth ei voinut olla naurahtamatta. "Ei sun? Miksi ihmeessä se sitten oli sulla?"

Nimi: DarkerSide

29.05.2018 20:19
Raviol Stronghill

Hämmästyin kun Iskariot alkoi laulaa ja katsoin ihannoiden tuota.
Kallistin päätäni ja katselin Iskariot herran laulamista, oli ihmeellistä kuinka nämä soittimet sopivat laulun kanssa yhteen luoden jotain ihmeellistä.
Piirtelin paperille kuvaa Iskariotista kun tuo lauloi, tosin sain vain aikaan tikku-ukon ja muutaman nuotin.
Tutkin kuvaa ja sitten Iskariot herraa, raavin niskaani ja mietin miten kuva oli niin erilainen kuin mielessäni olin ajatellut.

Nimi: Akit4

29.05.2018 20:10
Pedro Middleton

Itseään mielessään rauhoitellen Pedro veti henkeä syvään rentouakseen, vaikka tiedostikin epätavallisen tarkasti viileän hengityksen luoman viiman korvallaan ja toisen kehon heijastaman lämmön vasten omaa selkäänsä.
"Ei haittaa", hän vastasi, vaikka ei edelleenkään saanut katsettaan takaisin Carnelianin puoleen. Se ei kuitenkaan tarkoittanut, etteikö Pedro olisi kuunnellut Carneliania tuon puhuessa puolien pitämisestä. Pedro kohotti silmälasejaan kasvoillaan ja katsoi sivusilmällä olkapäällään lepääviä kasvoja kohti.
"E-enkö... muka jää?" hän hämmästeli ääneen mustahiuksisen vakuutellessa, ettei hän välttämättä ollutkaan niin huomaamaton, kuin hän luuli. Pedro tulkitsi kysymyksensä hieman typeräksi, olihan Carneliankin jo useasti huomannut tämän, joten hän siirsi katseensa takaisin pensseliä pyöritteleviin käsiinsä.
"J-jos todella haluat auttaa... eikä siitä olisi vaivaa..", poika vastasi lopulta mustahiuksisen ehdotukseen puolien pitämisen opettamisesta. Ehkä moinen taito ei olisi pahaksi, Pedro kun oli tottunut vain alistumaan muiden tahdolle kyseenalaistamatta sitä lainkaan.


Uska Deepwing

Uskan silmäkulma nyki hänen kuullessaan sarkastisuuden häneen törmänneen pojan anteeksipyynnössä. Pitkähiuksinen olisi saanut kuullakin pari valittua sanaa turmelijapojan suusta, ellei Steve olisi saanut tuon huomiota itseensä.
"Lemmikkejä? En todellakaan piilottele", sarvipää sihahti pöyristyneenä, sillä hän ei edes nähnyt mitään mieltä lemmikeissä. Nehän vain pyörivät jatkuvasti edessä palveltavana. Uska vilkaisi ärtyneenä sylissään olevaa vaatekasaa kohti kiroten pupupojalle mielessään, kun jo huomaamatta oleminen vaikutti olevan liikaa pyydetty. Varoitusta antamata hän pudotti tuhahtaen pupun maahan eteensä. Pomppikoon itse minne haluaisi, Uska ei häntä enää kantaisi.
"Ja tuo ei sitten ole minun", Uska totesi kymmenisen senttiä itseään pidempään poikaan taas katsoessaan. Saattoihan se nimittäin vaikuttaa hieman oudolta paljastaa pupu sylistään juuri sen jälkeen, kun oli kiistänyt lemmikin.


Iskariot Valoqor

Iskariot jäi katsomaan piirtelevää Raviolia vielä hetken aikaa, kunnes oppilaat alkoivat yhteistuumin soittamaan opettajan valitsemaa kappaletta. Pian myös Iskariot yhtyi mukaan aloittamalla laulamisen paperilta sanoja lukiessaan. Vaikka hän keskittyikin saamaan äänensä osumaan nuotilleen, ehti hänen mieleensä silti valua pohditoja siitä, mitä päätön poika mahtaisi hänen äänestään nyt ajatella.

Nimi: DemonEliah

29.05.2018 18:52
Seth Reyne

Seth oli jo melkein päässyt kirjastolle, kun joku törmäsi häneen saaden hänet pysähtymään ja ottamaan kuulokkeensa pois. Kuullessaan pojan sanat hän katsoi tätä melkein yhtä ärtyneesti takaisin ja sanoi ääni sarkasmia tihkuen: "Joo, minähän tämän aiheutinkin. Anteeksi niin kauheasti." Hän oli jo valmiina lähtemään paikalta, kun huomasi pojan sylissä olevan vaatekasan liikahtavan (?). Kiinnostus heränneenä hän katseli sitä hetken ja nosti sitten katseensa takaisin pojan kasvoihin ennen kuin kysyi toinen kulma kohotettuna: "Kai sä tiedät, ettei tänne saa tuoda lemmikkejä? Vai mitä sä piilottelet?" Ei sillä, eihän se häntä liikuttaisi, vaikka tämä joutuisikin vaikeuksiin moisen takia.

Nimi: Carnelian Dayie

29.05.2018 17:44
Carnelian nauraa hiljaa huvittuneesti, kun kiharapään puhe muuttuu takkuisemmaksi ja samalla mustahiuksisen viileä hengitys käy Pedron korvalle. Carnelian pistää merkille tuon korvakorun, jota ei aiemmin ole huomannut. Mustahiuksinen seuraa varsin kiinnostuneena Pedron reagointia tämän sanoihin ja katselee miten auringossa kiharapään aura näyttää kuin prismalta, joka heijastaa kaiken itseensä kohdistetun valon sateenkaaren väreiksi ympärilleen.
"Rentoudu vähä, vai haittaaks sittenki että oon täs?" Carnelian hymähtäen kysyy, kun kiharapää kääntää katseensa pois ja puhuu yhä vaikean oloisesti.
"Mitä mieltä sä oisit siitä jos auttasin sua pitämään puolias? Tarkotan, et opettaisin sua laittaa enempi vastaan. Pääsisit helpomalla sit, jos mul joku päivä taas pettää hermo ja en osaa käyttytyy. Sä osaat kyl jos vaan haluut, mä näin sen jo aikasemmi" Carnelian toteaa.
"Sun ei pitäis antaa muiden kävellä sillee sun yli. Et sä kaikilt jää huomaamatta, vaikka nii luulet" mustahiuksinen sanoo kohottaen katseensa takaisin taivaalle.

Nimi: DarkerSide

28.05.2018 22:47
Raviol Stronghill

Säpsähdin ajatuksistani kun Iskariot puhui taas mieleeni ja katsoin poikaa nyököttäen päätäni, jolloin otin pahvilaatikosta kiinni ettei se putoaisi, kunnon karkuri, oli tainnut sittenkin alkaa mustasukkaiseksi Iskariot herrasta.
Koitin saada mieleeni ajatuksia, muistikuvia siitä mitä minulle oli käynyt, minuun alkoi koskea ja värähdin kylmää tunnetta joka kulki selkäpiitäni pitkin, voin pahoin, inhottava olo alkoi velloa vatsassani mutten tiennyt mistä se oli tullut, mutta tiesin ettei se ollut mikään sellainen jonka tahtoisin enää toistuvan.
Hetkessä totisesta minusta muuttui taas lapsenmielinen, kuin sormia napsauttamalla minä otin tyhjän paperin ja aloin piirrellä sinne suttuisia kuvia, kokeillen piirtää oppimiani asioita mitä olin koulun pihalla nähnyt.

Nimi: Akit4

28.05.2018 22:37
Pedro Middleton

Pedro nyökkäsi luvaten, että pysyisi pois henkilökohtaisuuksista. Sen jälkeen, jälleen kerran, Carnelian yllätti Pedron, joka vilkaisi yllättyneenä olkansa yli itseään vasten istuvaa poikaa. Kiharapää ei taaskaan saanut ajatuksistaan kiinni, liekö siksi, että ne menivät liian vauhdikkaasti ja sekavasti, vai siksi, ettei niitä liikkunut enää ollenkaan.
"T-tuota...V-voin minä lopettaakin tältä erää... maalaamisen siis... j-jos haluat tehdä jotain", hän sanoi aavistuksen soperrellen, mikä tosin johtui täysin siitä, että Carnelian oli oikeasti kysynyt, mitä he aikoivat tehdä. He!? Milloin kukaan oli kysynyt Pedroa tekemään jotain kanssaan?
Pedro käänsi nolona katseensa maalaukseen häveten sanojensa sekavuutta. Lisäksi Carnelianin nojatessa päänsä hänen olalleen, Pedro tunsi lämmön kasvoillaan, jolloin hän yritti piilotella sitä toisaalle katsomalla.
"S-se vain.. muistutti omia piirrustuksiani", Pedro myönsi Carnelianin ottaessa sotkuisen piirroksensa puheeksi, "Tuntui jotenkin... oudolta... t-tai ehkä ihan vain.. yllättävältä huomata, etten ole ainoa, joka sotkee papereita huonoina hetkinä".


Iskariot Valoqor

Iskariot katseli, kuinka Raviol alkoi kirjoittaa vastaustaan. Sen saatuaan valmiiksi maagi alkoi lukea pojan käsialalla kirjoitettuja kysymyksiä paperilta.
"Tämä on vain telepatiaa", kerroin ääneti, kuin kuiskien pojan ajatusten sekaan, "Muuta maagista en ole vielä tehnyt."
Sen jälkeen Raviol alkoi jälleen kirjoittaa, jolloin maagi odotteli kärsivällisesti puolella korvalla kosketinsoittimen sointuja kuunnellen. Pojan seuraava kysymys osoittautuikin hieman haastavammaksi, jolloin Iskariot kurtisti mietteliäästi kulmiaan.
"Minulla ei valitettavasti ole edelleenkään ideaa, miten olisitte voineet päätyä tänne", hän vastasi pahoitellen telepatiallaan.
Opettaja veti maagin huomion sanomalla, että tällä kertaa kaikki kokeilisivat kappaletta yhdessä.
"Juttelisimmeko lisää tunnin jälkeen?" Iskariot ehdotti ajatuksillaan Raviolille, kun hänen pitäisi alkaa keskittyä laulamiseen.

Nimi: DarkerSide

28.05.2018 21:07
Raviol Stronghill

Hämmästelin katsellen ympärilleni kun kuulin Iskariotin äänen, en tiennyt kuinka toinen minulle puhui noin kaukaa suutaan liikuttamatta, mutta selvästi meidän piti olla hiljaa.
Otin puhtaan paperin ja aloin kirjoittaa siihen tekstiä, saatuani kirjoitettua laskin kynän pöydälle ja näytin kirjoituksiani Iskariotille.
Paperilla kysyin mitä äsköinen oli ja mistä se tuli, lisäksi jatko kysymyksenä minulla oli tietenkin uteliaisuuttani kysymys, oliko tämä nyt Iskariotin magiaa, jos ei ollut, niin mikä olisi ja milloin minä saisin sitä nähdä.
En malttanut odottaa oppia lisää viisaalta Iskariot herraltani, hän vaikutti tietävän niin paljon, ehkä hän lopulta keksisi mikä minä olin, miten olin tänne päätynyt ja mikä oli historiani, olin lukenut kirjastossa että jokaisella on historia, toisillla synkempi kuin muilla vain.
Laskin paperin alas ja aloin taas kirjoittaa toiselle puolelle paperia jossa oli puhdasta, kerroin että aloin juuri miettiä historiaani ja kysyinkin myös olisiko Iskariot herra saanut minkäänlaista ideaa mistä minä olisin voinut tulla.
Samassa mieleeni juolahtikin ajatus siitä, että mitä jos olisinkin avaruudesta, siellä oli kirjojen mukaan erikoisia olentoja, niin ihmiset niistä kertoivat ainakin.
Hieroin pahvilaatikko päätäni mietteliäänä ja aloin hymistä ääneen tuumien miten ajatukseni olivat taas päässeet näin laajalle alueelle, mutta mitään vaihtoehtoa ei toisaalta saisi hylätä.

Nimi: Carnelian Dayie

28.05.2018 21:03
Carnelianin kulma kohoaa hieman, kun Pedro itse sanoo ettei tämän olisi pakko lähteä, mustahiuksinen epäilee onko kiharapää tosissaan vai eikö tuo nyt enää uskaltanut sanoa suoraan.
"Lakkaa pyytämästä anteeks, ethän sä oo mitää väärää sanonu. Puhu mitä haluut, mut älä mee liika henkikökohtasuuksii" Carnelian sanoo ja istuu sitten alas nojaten selkänsä Pedron omaa vasten.
"No.. mitä me aiotaa tehä? Jatkatko tota vielä vai häirittenks sua liikaa?" mustahiuksinen kysyy viitaten Pedron maalaukseen.
Auringon paistaessa Carnelianin kasvoille tämä kallistaa päätään ja nojaa sen Pedron olkapäätä vasten, silmäillen hetken kirkkaan sinistä taivasta ennenkuin siirtää katseensa kiharapään kasvoihin.
"Miks sul ees oli mun piirrustus? En aatellu et sellane sotku inspirois ketää.." poika naurahtaa vaisusti koukistaen toisen jalkansa maata vasten.

Nimi: Akit4

28.05.2018 19:06
Pedro Middleton

Kiharapää kuunteli Carneliania katsoen yhä tuota kohti.
"N-no.. ajattelin kylläkin, e-ettei sinun tarvitsisi käyttäytyä niin ketään muutakaan kohtaan", hän korjasi, vaikka ei tietenkään halunnut Carnelianin pitävän häntäkään silmätikkunaan.
"E-eikä sinun ole pakko lähteä, pyysithän jo anteeksi", Pedro sanoi luottaen siihen, ettei Carnelian enää anteeksipyyntönsä jälkeen olisi niin inhottava häntä kohtaa. Siksi hänen ei tarvitsisi Carnelianin sanojen mukaan jättää Pedroa rauhaan, mikäli ei itse niin halunnut. Olisi oikeastaan hyvinkin yllättävää, mikäli toinen jäisikin vapaaehtoisesti rillipään seuraan.
Mustahiuksisen jatkaessa sanojaan, ettei Pedron pitäisi puuttua tuon asioihin, poika laski ruskeiden silmiensä katseen alas nyökäten aavistuksen. Hän olisi halunnut vakuuttaa pojalle, että kuka tahansa voisi saada apua pahaan oloonsa, mikäli avun vain hyväksyisi, mutta sen sijaan Pedro pysyi hiljaa. Hän ei puuttuisi Carnelianin asioihin.
"A-Anteeksi", Pedro mumisi uuden syyllisyydenpiston riivatessa häntä rinnassaan. Hän olisi kyllä kovastikin halunnut kyetä puhumaan Carnelianille kunnolla, mutta kun poika oli viettänyt niin lukemattoman määrän vuosia yksikseen ja kiusattuna, ei halu puhua enää riittänyt. Hän pelkäsi liikaa tulevansa uudestaan kiusatuksi ja syrjityksi, jos sanoisi yhdenkään väärän asian.
"Y-yritän kyllä kovasti... m-mutta... olen vain niin huono sosiaalisissa tilanteissa", mumina kuului jälleen itsesyytöksien keskelle joutuneen Pedron suusta.


Uska Deepwing

Turmelija tuhahti Steven saarnatessa liiallisesta ruokailusta. Niin kuin tuo muka mitään muodonmuutoksien rankkuudesta tiesi. Kokeilisipa itse muuttua turmelijan pimeäksi puoleksi...
"Joo, ja energiaa tarvitsen myös minä", hän mutisi, "Ja saan sitä nimenomaa syömällä muiden tunteita".
Pupupojalta suuntaa lainkaan kyselemättä Uska suuntasi pihalle koulurakennuksesta. Hän ei jaksaisi jäädä sinne enää, vaan sen sijaan aikoisi lähteä huoneelleen. Steve saisi pärjätä omin avuin sitten asuntolaan päästessä.
"Pysy sitten hiljaa. En halua muiden ajattelevan minun puhuvan itsekseni", turmelijapoika sihahti Stevelle, kun siristeli valonherkkiä silmiään astuessaan vaatemytty sylissään aurinkoon. Hän tuhahti itsekseen. Aurinkoinen ilma ei sopinut hänen lajillensa, vaan ennemmin tai myöhemmin se vielä saisi hänet voimaan huonosti, joten hän inhosi moista säätä. Tämän päivän osalta mieliala oli siis täysin poljettu pohjamutiin, vaikka äskeinen aterionti olikin ollut hetkellinen piriste.
Auringon häikäistessä Uskan silmiä ja hänen keskittyessä piilottelemaan pupuhahmoista poikaa sylissään, tuli hän yllättäen kävelleeksi johonkuhun pahki (Seth?). Harmaat silmät kohottautuivat ärtyneinä pitkähiuksiseen poikaan.
"Katso eteesi", Uska murahti.


Iskariot Valoqor

Maagi kuunteli kappaletta mietteliäänä lueskellen samalla sen sanoja opettajan äsken jakamasta monisteesta. Hän vilkaisi pikaisesti Raviolia kohti, huomaten tuon katselevan häntä. Jos hän siis tulkitsi pahvilaatikkopäisen pojan katseen suunnan oikein. Pikainen hymy käväisi valkeahiuksisen maagin huulilla, jonka jälkeen kristallinkirkkaat siniset silmät palautuivat paperia kohti.
Kappaleen loputtua opettaja pyysi soittimissa olevia oppilaita testailemaan nuottejaan. Muiden harjoitellessa Iskariot katsahti jälleen Ravioliin.
"Mitä mietitte?" hän kysyi, ei tosin ääneen, vaan telepaattisesti, sillä ei halunnut häiritä tuntia. Iskariot ei kuitenkaan olettanut Raviolin osaavan vastata telepaattiseen viestiin, mutta ehkä poika saisi jotenkin viestitettyä tuntia häiritsemättä mietteitään maagille.

Nimi: DarkerSide

27.05.2018 15:40
Stenvard Oversong

Nenutin vaatteiden seassa ja murahdin.
"Olisit eka miettiny et miten paljon syöt musta, muodonmuutos vaatii energiaa ja sen ylläpitäminen on harjoiteltava." Selitin, mutten jaksanut suuttua toiselle, keskityin keräämään nopeaa energiaani takaisin jotta pääsisin muuttumaan, tynkäsarvinen jänis ei olisi kaunista katseltavaa.

Raviol Stronghill

Hämmästyin kun alkoi kuulua musiikkia ja aloin hyräillä hiljaa sen tahtiin.
"Hmm..mitä tämä on..kaunista." Ajattelin ääneen ja kuuntelin sointuja ja katseeni kohtasi sen jälkeen Iskariotin, mikä sai minut miettimään mitä mieltä tuo olisi, olisiko tämä nyt magiaa, jos ei niin milloin näkisin mihin kaikkeen tuo pystyisi magiansa avulla.

Nimi: Carnelian Dayie

27.05.2018 12:27
Carnelian vilkaisee Pedroa mustien hiuksiensa takaa ja huvittunut katkera hymy väreilee pojan huulilla.
"Sä tarkotat etten enää ottais sua silmätikuks vai mitä? Et haluu että mä käyttäydyn sillee sua kohtaa enää" Carnelian sanoo.
"Pyysin jo anteeks mitä tein ja voin kyl jättää sut rauhaan, sitähän sä aiemminki halusit" mustahiuksinen toteaa tuntien hermojensa kiristyvän.
Pedron mutistessa että tuokin on yksinäinen Carnelianin tekee mieli nauraa, miten säälittävä tuo on kun jakaa myötätuntoaan tälle.
"Otan osaa, mut sä et tiedä miltä musta tuntuu. Enkä usko et sä tai kukaa mukaa saa korjattuu tätä, joten älä puutu mun asioihin, jooko?" Carnelian sanoo.
"Sulle on liika vaikeeta ees puhuu mulle, käyt ihan hermona" mustahiuksinen hymähtää.

Nimi: Pedro Middleton

27.05.2018 08:47
Pedro tunsi syyllisyyden kohottavan päätään kysymyksensä takia, eikä uskaltanut katsoa Carnelianiin. Hänen ei olisi pitänyt udella.
Mustahiuksinen yllätti tosin jälleen, kun hetken hiljaisuuden jälkeen Pedro kuulikin vastauksen kysymykseensä. Poika katsahti toiseen olo tuntuen pahalta hänen puolestaan. Pedro jos kuka tiesi, miten riivaava yksinäisyyden tunne voi ollakaan.
"K-kun sanoit purkaneesi pahaa oloasi minuun...", Pedro vastasi ääni edelleen epäröivänä, "M-minä sitten mietin... J-jos pahan olosi syy saataisiin korjattua, s-sinun ei enää tarvisi purkaa sitä muihin."
Kiharapää pyöritteli hermostuneena pensseliä kädessään, kun ei osannut lainkaan aavistaa, miten Carnelian hänen sanoihinsa reagoisi.
"...M-minäkin olen yksinäinen", Pedro mumisi hiljaa, jotta Carnelian tietäisi, että kiharapää ymmärsi kyllä, miltä moinen tuntui.

Nimi: Carnelian Dayie

27.05.2018 00:27
Carnelian kuulee pelkästään jo kiharapään epäröivästä äänensävystä, ettei tuon kysymys tulisi miellyttämään tätä, mutta silti ei osaa lainkaan odottaa mitä Pedro tältä kysyy. Mustahiuksisen synkät tummat silmät tuijottavat epäuskoisena kiharapäätä, syyllistäen miten tuo on edes kehdannut kysyä tältä mitään tuollaista. Kädet yhä hupparin taskuissa Carnelian sormet puristuvat nyrkkiin. Mustahiuksinen puree hammasta, kun niin monet muut harkitsemattomat sanat meinaavat ärtymyksen keskeltä ryöpytä ulos tämän suusta. Helpointa olisi vain todeta, ettei tämä todellakaan halunnut vastata kiharapään typerään kysymykseen, mutta Carnelian hillitsee kielensä ja siirtää katseensa sivuun.
"..koska mä oon yksinäine. Mitä se sua ees liikuttaa?" Carnelian tuhahtaa ja kylmä hymy nykii pojan suupielessä.

©2018 Yaoi Dream rpg - suntuubi.com