Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne sitten roolipelaukset.

Puhuminen näin "Hei, mitä kuuluu?"

Ajattelu näin #Mitä minä nyt tekisin#

Puhuminen minä muodossa! Muista että et voi päättää toisen pelaajan hahmon tekemisistä. Voi tehdä esim näin : Yritin halata häntä? jolloin toinen pelaaja saa itse päättää antaako sen tapahtua vai ei!

Mukavia peli hetkiä!

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Uska Deepwing

24.07.2017 00:09
Tarkkailin Julienin tekemisiä katseellani kehoni innostuessa tilanteesta koko ajan vain enemmän. Kun tunsin kosketuksen etumuksellani henkäisin ja painoin silmäni kevyesti kiinni keskittyen tuntemuksiini. Käteni laskeutui Julienin hiusten sekaan haromaan niitä hellästi.

Nimi: Julien Andrew Gibson

23.07.2017 21:58
"ilomielin." henkäisin itsekkin jo hieman raskaammin. Laskin tuon huosuja alemmas ja niiden mukana myös boxerit. Otin kädelläni hellän otteen tuon kalusta nuolaisten sitä varovasti. Taisin hieman innostua vaikken ollut tälläistä aikaisemmin tehnyt, minulle oli tehty kerran joten tiesin kyllä miten tehdä mutta en ollut varma pitääkö uska siitä.

Nimi: Uska Deepwing

20.07.2017 14:03
Henkäilin raskaantuneen hengitykseni seasta, kun tajusin kehoni reagoivan Julienin kosketuksiin pakkaamalla verta housujeni etumuksen suuntaan. Siksi housujen avaaminen helpotti ahtauden tuntua. Julienin pysähdyttyä raotin vihdoin silmäni ja vilkaisin tuohon. Virne kohosi kasvoilleni, vaikka purinkin huultani, ja silmäni katsoivat häntä pyytävästi.
"Voit sä jatkaa, jos haluut", totesin raskaan hengityksen lomasta.

Nimi: Julien Andrew Gibson

19.07.2017 22:56
Ujutin toisen käteni tuon etumulkselle siirtyen suutelemaan tuon alavatsaa aivain housujen reunalle, virnistäen. Avasin hitaasti tuon huosut pysähtyen sitten katsomaan miten uska reagoi.

Nimi: Uska Deepwing

18.07.2017 00:01
Suljin silmäni tuntiessani Julienin huulet kulkevan mielihyvästä värisevällä kehollani ja virneeni laskeutui hieman keskittyessäni pitämään hengitykseni kurissa. Käteni löysivät pian paikkansa sivelemään sormillaan Julienin hiuksia ja niskaa.

Nimi: Julien Andrew Gibson

17.07.2017 23:24
Asetuin hellästi tuota vasten painaen tuota kevyesti pöytää vasten. Nostin tuon paidan ylös suudellen tuon vatsaa ja kylkiä. Omakin hengitykseni alkoi muuttua rakaammaksi. Nautin kovasti pelkästään toisen hellimisestä.

Nimi: Uska Deepwing

16.07.2017 21:16
Purin kevyesti huultani virnuiluni lomasta ja pöydällä maaten vedin hupparini yltäni. Tajusin hengitykseni lähteneen raskaantumaan jossain vaiheessa, kun esimerkkiä ottaen haparoin itsekin housujani auki.

Nimi: Julien Andrew Gibson

16.07.2017 20:36
Virnuilin sanomatta sanaakaan tuon kysymykseen. Nostin tuon ylös tuolilta aikeissa laittaa hänet pöydälle makaamaan avaten samalla housuistani vyötä.

Nimi: Uska Deepwing

15.07.2017 23:21
Seurailin katseellani Julienin tekemisiä ja virne kohosi huulilleni hänen lukitessa oven. Tämä ei voinut luvata kuin hyvää. Pyörittelin hiussuortuvaa sormeni ympärille ja annoin silmieni seikkailla Julienin yläkeholla.
"Mitäs sinulla on mielessä?" kysyin kujertaen itsekseni.

Nimi: Julien Andrew Gibson

15.07.2017 22:21
"oletkin näköjään sopivasti valmis" virnistin. Otin paperin ja laitoin sen lokeroon josta se lähtee eteenpäin käsittelyyn. Kävelin sitten sulkemaan oven ja laitoin sen lukkoon.Kävellessäni takaisin uskaa kohden riisuin hupparini ja paitani matkaltta.

Nimi: Uska Deepwing

13.07.2017 20:44
"Hmm... odotan innolla", virnistin Julienia vilkaisten ja heilautin häntääni leikkisästi. Sipaisin jalallani uudemman kerran Julienia samalla täytellessäni paperiin viimeiset tarvittavat tiedot.

Nimi: Julien Andrew Gibson

13.07.2017 19:22
Purin huultani virneillen takaisin. "odota vain kun saat sen paperin täytettuä." uhittelin.

Nimi: Nicholas Hart

13.07.2017 08:39
Autoin Eloria parhaani mukaan hänen alkaessa vetää itseään ylös oksalle, eikä mennytkään kauan kun hän jo pääsi sinne (?). Miehen ollessa turvallisesti kanssani ylhäällä päästin hänen kädestään varovasti irti ja sanoin: "Tiiätkö, sen Instituutin lähistöllä, jossa mä kasvoin ja sain koulutukseni, oli puisto jonne mä, Aiden ja muut siellä asuvat varjometsästäjälapset mentiin hillumaan aina kun mahdollista. Tää puu muistuttaa yhtä siellä ollutta lajitoveriaan, samantyyppiset oksat ja kaikki." Painoin toisen käteni hellästi puun karheaa kaarnaa vasten muistellessani puistossa viettämääni aikaa. "Aiden putos siitä kerran, mutta selvisi vaan naarmuilla. Tosin sen vaatteet kärsi melkoisesti, mistä äiti ei erityisemmin tykännyt." Naurahdin kevyesti muistolle. Niin, äiti oli laittanut veljeni siivoamaan keittiön rangaistukseksi, eikä veljelläni ollut ollut muita vaihtoehtoja kuin totella, mikäli hän halusi vielä joskus päästä lempipuistoomme. "Mutta joka tapauksessa, mulla oli yksi lempijuttu, jota tein aina kiipeilyn ohessa", jatkoin virnistäen. Tyhjensin seuraavaksi hupparini taskut viereeni oksalle ja varmistettuani, että jalkojeni ote oksasta pitäisi, pudottauduin roikkumaan pää alaspäin. Paitani hilautui hieman ylös niin tehdessäni, paljastaen osan riimujen peittämästä keskivartalostani, mutta en antanut sen häiritä. Keskityin vain ympäristöni katselemiseen, ja kun sain hetken kuluttua tarpeekseni, nousin takaisin oksalle istumaan. En kuitenkaan sanonut mitään, katselin vain Eloria vähän ujosti hymyillen odottaessani, että hän kommentoisi äskeistä jotenkin.

Nimi: Elor Dane

12.07.2017 15:42
Tunsin suurta helpostusta, kun Nicholas suostui ehdotukseeni ja totesin:"Kiva." Sitten katseeni siirtyi puuhun, josta Nicholas niin innostui ja naurahdin vähän itsekseni, kun mies ryntäsi puun luo kiipeilemään. #How cute#, ajattelin ja tallustelin itse kaikessa rauhassa puun juurelle seisomaan. Nicholas kuitenkin halusi minut kanssaan ylös ja tarjosi kättään avuksi. Hypähdin hieman ja otin Nicholasia kädestä kiinni yhdellä kädellä ja toisella kädellä tartuin puun oksasta kiinni ja vedin itseäni ylös.

Nimi: Uska Deepwing

11.07.2017 22:25
"Selvä", nyökkäsin hymyillen kiitollisena ja käänsin katseeni takaisin paperin puoleen. Täytin siinä olevia kohtia parhaani mukaan ja virnuilin itsekseni ujuttaessani jalkani pöydän ali sipaisemaan Julienin omaa.

Nimi: Julien Andrew Gibson

11.07.2017 19:55
Kummastuin hetkeksi. "hmm no ei se varmaan haittaa he ymmärtävät kyll minä voin vaikka selittää jos joku kysyy" hymyilin istuen tuota vasta pääten toiselle tuolille.

Nimi: Uska Deepwing

10.07.2017 23:41
Seurasin Julienia rehtorin huoneeseen ja istuin huolettomasti pöydän äärellä olevalle tuolille. Katsoin uteliaana Julienin ojentamaa paperia. Onneksi olin yksi niistä harvoista turmelijoista, jotka olivat opetelleet lukemaan ja kirjoittamaan. Nyökkäsin ja otin pöydällä olevan kynän käteeni alkaen kirjoittaa tietojani paperille. Pian kuitenkin pysäytin kynän liikkeen.
"Julien... minä en tiedä syntymäpäivääni", sanoin tuijottaen paperissa olevaa täytettävää kohtaa ja sen jälkeen Julienia. Meidän maailmassamme päivämäärillä ja vuosilla ei ollut väliä, joten syntymäpäiväkin jäi arvoitukseksi.

Nimi: Julien Andrew Gibson

10.07.2017 21:35
Virnistin "opin mielilläni." Suuntasin rehtorin huoneen ovelle avaten sen. Sisälle mentyäni suuntarin hyllykyn luo joka oli täynnä kansioita ja kävin niitä läpi silmilläni. "tuossa." sanoin ottaen kansion hyllystä napaten sieltä paperin. "sinun pitää täyttää tätä." selitin.

Nimi: Uska Deepwing

09.07.2017 00:54
Hymähdin mietteliäänä. Minua taas ei oltu koskaan yritettykään opettaa hyville tavoille. Olin aina saanut tehdä täysin vapasasti kaikkea, mitä itse halusin. Kuljin Julienin mukana käytäviä rehtorin huonetta kohden.
"Jos haluat, voin opettaa sinulle myös pahoja tapoja", totesin virnistäen leikkisästi.

Nimi: Julien Andrew Gibson

07.07.2017 21:40
"näin minut on opetettu" naurahdin hieman nolostuneena lähtien johdattamaan tuota rehtorin huonetta kohti.

Nimi: Uska Deepwing

06.07.2017 23:14
Vilkaisin Julieniin toispuoleisesti virnistäen, kun hän avasi oven minulle. Kuljin sen läpi sisälle kiittäen tuota.
"Säpä jaksat aina olla herrasmies", tokaisin virnuillen, "Mutta ei se haittaa, sulosta"

Nimi: Julien Andrew Gibson

04.07.2017 21:23
"en minäkään.." tokaisin kohauttaen olkiani. "pitänee kysyä jossain kohtaa" tokaisin. Suunnaten koululle päin. Ovelle ennätettyäni avasin sen kohtiliaaseen tapaani. Menen itse perässä sisälle.

Nimi: Nicholas Hart

02.07.2017 13:35
Myönnetään, olin kieltämättä hieman hämmentynyt Elorin kysymyksen kuullessani, mutta enimmäkseen vain innostunut. En tosin halunnut miehen pitävän minua liian epätoivoisena, joten vain vilkaisin häntä lämpimästi hymyillen ja vastasin: "Leffailta kuulostaa kivalta." Sen sanottuani käänsin katseeni taas eteenpäin ja yritin päästä eroon kasvoilleni levinneestä punastuksesta. Se onnistuikin odotettua nopeammin, kun huomasin lähietäisyydellä tammen, joka oli kuin tehty kiipeilemiseen. Kasvoilleni nousi innostunut virne ja sanoin Elorille: "Now if you'll excuse me, mun on pakko päästä tohon puuhun." Lähdin sitten juoksemaan kyseistä puuta kohti, käytin matkan varrella olevaa kivenlohkaretta hyppyalustana ja pian pääsinkin jo istumaan tammen alimmalle oksalle, josta sitten katselin Eloria leveä hymy kasvoillani. "Tuu mun seuraksi?" pyysin kohta ojentaen kättäni häntä kohti.

Nimi: Elor Dane

02.07.2017 09:54
Kuuntelin Nicholasin naurua, joka oli mielestäni miellyttävä. Nurahdin hieman ja vastasin: ”Haluan, että puhut, jos sulle käy jotakin tai jokin asia häiritsee sua.” Nicholasin seuraavat sanat saivat minut punastumaan. Pyöräytin silmiäni hieman, mutta nappasin lentosuukon kiinni kädelläni, minkä jälkeen laitoin kädet taskuihini ja jatkoin kävelyä. Nicholas oli kieltämättä alkanut kiinnostaa minua vähän, en vain ilmaissut asiaa avoimesti niin kuin hän. Lähennyimme metsän reunaa hyvää tahtia, ja mietin puheenaiheita. ”Pitäiskö meidän mennä treffeille joskus kerta oot kiinnostunut musta..tai pitää joku leffailta tai jotain”, kysyin hieman tönkösti.

Nimi: Uska Deepwing

30.06.2017 18:18
Virnuilin itsekseni kävellessäni ulos. Kyllähän Julienin näköisen jätkän kanssa kelpasi liikkua muiden ilmoilla.
"Mitä Ryuulle muuten kuuluu? En ole nähnyt häntä aikoihin", pohdin.

©2017 layout119 - suntuubi.com