Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne sitten roolipelaukset.

Puhuminen näin "Hei, mitä kuuluu?"

Ajattelu näin #Mitä minä nyt tekisin#

Puhuminen minä muodossa! Muista että et voi päättää toisen pelaajan hahmon tekemisistä. Voi tehdä esim näin : Yritin halata häntä? jolloin toinen pelaaja saa itse päättää antaako sen tapahtua vai ei!

Mukavia peli hetkiä!

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Malluuw

26.04.2018 22:38
Raviol Stronghill

"Ettekö? Luulin että voisitte auttaa minua pohdintojen kanssa." Sanoin ja katsoin Iskariotin silmiä.
"Minä olen oppinut paljon,esimerkiksi sen että alastomuuteni on paha asia, rehtori piti minulle puhuttelun ja minun piti pukea päälleni.. Tiedättekö te miksi?" Kysyin.
"Mikä se vihainen on? Onko se paha asia jos olisitte vihainen?" Jatkoin uteluani.

Stenvard Oversong

"Pupu? En ole mikään pupu!" Tuhahdin ja annoin andrealiinin virrata kehossani, saaden voimaa jalkoihini ja pian pääsin toisen pojan rinnalle(?).
"Ota kiinni jos saat." Sanoin heittäen taas puolestani haasteen Uskaksi muistuneelle pojalle, jonka ohi kiihdytin(?).

Nimi: Akit4

26.04.2018 21:16
Iskariot Valoqor

Iskariot kuunteli sisäisesti huvittuneena Raviolia, eikä viitsinyt keskeyttää tuon puheita. Lopulta poika alkoi vastata Iskariotin esittämään kysymykseen parhaansa mukaan. Ilmeisesti tämä ei ollut lajistaan ihan varma, mikä hämmensi maagia.
"Dullahan?" hän pohti ääneen Ravenin viimein tullessa lopputulokseen lajistaan, "En olekaan tainnut kuulla teidänlaisistanne".


Uska Deepwing

Oppilaiden keräännyttyä saliin opettaja käski heitä juoksemaan lämmittelykierroksen salin ympäri. Uska hymähti ja lähti muiden mukana juoksemaan nähden edessään tutun pojan, jonka muisti Steveksi. Jalkojensa liikettä kiihdyttäen Uska hölkkäsi pojan vierelle.
"Hei, pupupoika", hän virnisti ja katsahti nenäänsä nyrpistäen tuon porkkanaa.
"Yritähän jaksaa perässä", hän totesi ja kiihdytti päästäkseen porukan
ensimmäiseksi kilpailuvietin herätessä.

Nimi: Malluuw

26.04.2018 20:55
Raviol Stronghill

"Maagi? Ihmeellistä." Totesin hämmästellen.
"Voisi sanoa että tällä hetkellä minulla on..aika päätöntä menoa." Sanoin hiljaisuuden langetessa taas hetkeksi(?) minkä rikoin tirskahtamalla.
"Anteeksi, tiedän, huumori on aika omaperäistä." Nauroin.
"Lajia..hmmm..en muista kunnolla..kaikki on epäselvää, muistan että oli tutkimuslaitos, he puhuivat onnistuneensa kehittämään Dullahanin..niin juuri se, olen dullahan, toisin sanottuna..ei ole aavistustakaan mikä olen." Totesin olkapäitäni kohauttaen ja pistin pahvilaatikon taas olemattoman pääni suojaksi, ettei pimeäaine karkaisi kehostani muiden ilmoille.

Stenvard Oversong

Jäniskorvainen poika asteli kirjastolta liikuntasalin pukuhuoneille itsekseen tupisten ja mumisten kun jälleen pieni vastoinkäyminen kirjastolla oli saanut pojan pinnan kireälle ja kaikenlisäksi oli liikuntaa, poika tekisi mitä tahansa muuta tällä hetkellä kun urheilisi, tai no oikeastaan istuisi teekupillisen ja porkkanaleivoksen äärellä.
Stenvard vaihtoi urheilullisempaan hihattomaan mustaan t-paitaan ja harmaisiin urheilushortseihin sekä valkoisiin sisäpelikenkiin, ennen kun astui salin puolelle porkkanaa välipalaksi nakertaen.
Poika lähti lämmittelyksi tekemään reipasta hölkkälenkkiä liikuntasalin ympäri, jotta lihakset eivät jumittuisi äkillisestä rasituksesta ja samalla oli hyvä kuluttaa aikaa syöden porkkanaa.

Nimi: Akit4

26.04.2018 20:40
Pedro Middleton

Piirrustustunneilleen suunnattuaan Pedro istui jälleen luokan etuosaan. Hän vilkaisi luokassa olevat henkilöt jälleen läpi, kunnes opettaja saapui sisään. Ruskeat silmät suuntautuivat takaisin eteenpäin opettajan alkaessa ohjeistamaan tämän tunnin työstä. Oppilaiden olisi tarkoitus piirtää hiilellä, ja kuvan aiheen pitäisi kertoa oppilaasta jotain, esimerkiksi tämän tunnetilasta, haaveista tai peloista.
Pedro katsoi mietteliäänä edessään olevaa valkeaa paperia ja sen jälkeen mustaa hiiltä sen vierellä. Hän oli aina ollut todella huono jakamaan itsestään mitään toisille, mutta onneksi se piti nyt tehdä taiteen keinoin, sillä se sentään helpottaisi. Sormensa tahrivan hiilen käteensä ottaen poika alkoi hahmotella paperille muotoja ja varjoja. Yleensä Pedro rakasti tehdä iloisia ja värikkäitä kuvia, mutta mustalla hiilellä moinen ei onnistunut. Muutenkin hänen mielialansa tuntui olevan hieman maassa kaiken sen päiväisen jälkeen, joten tällä kertaa paperille alkoikin syntyä tummaa metsää ja sinne eksynyt sotkuisesti ja epäselvästi piirretty hahmo. Hahmo kuvasti Pedroa, ja pimeä metsä kaikkia niitä ahdistavia ajatuksia, joiden keskelle poika oli eksynyt. Ehkä hänen masennuksensa vaivasi taas.


Iskariot Valoqor

Iskariot kummasteli jälleen Raviolin kysymyksiä ja puheita, mutta ei tullut ehtineeksi vastaamaan mihinkään väliin tuon vain jatkaessa puhettaan. Tämä huvitti maagia aavistuksen, mistä kertoikin täyteläisille huulille kohoava hymy.
"Olen maagi", hän kertoi hymähtäen pojan kysyessä asiasta. Sen jälkeen miehen kasvoille lankesi aavistuksen mietteliäs ilme ja hänen silmänsä tarkkailivat päätöntä.
"Saanen udella, mitä lajia te edustatte?" hän kysyi uteliaana, sillä ei ollut tainnut kuulla mistään päättömästä lajista aiemmin.


Uska Deepwing

Uska kietoi mustat hiuksensa pompulalle, jonka jälkeen kumartui solmimaan sisäpelikenkiensä nauhat. Hän oli pukuhuoneessa valmistautumassa liikunnan tunnille, vaikka hän olisikin ollut mieluummin missä tahansa muualla. Poika oli kuitenkin tullut saaneeksi sanomista lintsaamisestaan opettajilta ja rehtoriltakin, joten nyt hänen oli pakko ottaa osaa edes joillekin tunneille. Julienkin taisi tosin olla tunneillaan, joten ei Uskalla olisi varmaan edes ollut mitään järkevää tekemistä sen aikaa, mutta moinen seikka ei tullut lisänneeksi motivaatiota lainkaan.
Äkäisen miesopettajan huudahdus kuului pukuhuoneen ovelta, kun mies hoputti poikia liikkumaan salia kohti. Tuhahdus pääsi terävänä turmelijapojan huulilta ennen kuin hän vilkaisi itseään vielä pikaisesti peilistä suortuviaan sipaisten. Vaikka Julien olikin kehunut hänen mustia hiuksiaan kovasti, kaipasi poika jälleen jotain erikoisempaa väriä tukkaansa.
"Deepwing, liikettä", Jay, tuo vanha urheiluhullu, tiuskaisi, jolloin teatraalisesti huokaisten Uska kääntyi itsekin liikuntasaliin vievää ovea kohti alkaen laahustaa sinne.

Nimi: Raviol Stronghill

25.04.2018 23:26
"Vihainen?" Kysyin.
"Mikä semmoinen on?" Jatkoin hämmästellen kyselyä ja katsahdin pahvilaatikkoa.
"Kiitän teitä." Sanoin ottaen pahvilaatikon vastaan ja hämmästyin sanoistani.
"..teitä..teitittelin teitä!" Totesin ja olin hetken hiljaa tirskahtaen.
"Tein sen uudestaan, pahoitteluni." Pahoittelin huvittuneena ja katsoin poikaa.
"Mihin lajiin kuulutte?" Kysyin varoen jos aihe olisikin arka toiselle.

Nimi: Akit4

25.04.2018 23:03
Iskariot Valoqor

Iskariot katsoi hieman kummissaan laatikkonsa pudottavaa poikaa, mutta piti kohteliaasti ilmeensä peruslukemilla.
"Hyvä kuulla", hän hymmyili Ravenin kertoessa olevansa kunnossa.
"Olisin ollut kamalan vihainen itselleni, jos olisin loukannut teitä", hän totesi vielä ja kyykistyi nostamaan pahvilaatikon lattialta.
"Pudotitte tämän", hän kertoi ojentaessaan laatikkoa päättömälle pojalle.


Pedro Middleton

Pedro painoi katseensa hetkellisesti alas Carnelianin nauraessa tuon kysymykselle. Hän jätti kuitenkin kätensä Carnelianin omalle, kunnes tunsi otteen kravatistaan hellittävän.
Pidemmän pojan lähtiessä pian luokasta Pedro pyyhki kyyneleensä hihoihinsa ja nappasi lasinsa poistuen itsekin sisään tulevien oppilaiden tieltä. Hänellä oli hieman outo olo. Vaikkei Pedro ollutkaan tehnyt paljoa, hän oli silti pitänyt puoliaan. Kerta se näköjään oli ensimmäinenkin. Se asia vain jäi vaivaamaan, miksi Carnelian oli käyttäytynyt sillä tavoin häntä kohtaa.

Maastonvihreät tennarit pysähtyivät käytävälle Pedron empiessä. Hänellä olisi vielä kaksi tuntia jäljellä, mutta jos Carnelian tulisi niillekin, Pedro ei ollut varma, haluaisiko mennä. Hän ei haluaisi enää joutua yhtä ahdistavaan tilanteeseen, mutta toisaalta hän ei myöskään haluaisi lintsata. Syvään henkeä keuhkoihinsa vetäen poika upotti kätensä vaaleiden kiharoidensa sekaan ja haroi niitä hermostuneena valon kimmeltäessä hiusten seasta paljastuvista korvakoruista.
Pedro pakotti jalkansa takaisin liikkeelle. Hän oli liian tunnollinen jätttääkseen tunteja väliin. Jos Carneliankin sattuisi paikalle, Pedro ottaisi paikan opettajan läheisyydestä, eikä enää kiinnittäisi mitään huomiota mustiin pukeutuneeseen poikaan.

Nimi: Carnelian Dayie

25.04.2018 22:43
Carnelian nauraa matalasti Pedron kysymykselle ja katsoo poikaa huvittuneena.
"Miksi en? Ethän sä oo ees kieltäny mua" Carnelian huomauttaa tämän silmien tarkkaillessa pojan auraa.
Pienen hetken Carnelian erottaa tummemman sävyn muiden joukossa ja samalla hetkellä Pedro tarttuu toisella kädellään tämän omaan. Poika hellittää otteensa kiharapään kravatista hymähtäen.
"Ei se ollu nii hankalaa eihän?" Carnelian kysyy, kun ei viitsi painostaa Pedroa kauempaa, seuraava oppitunti alkaisi joka tapauksessa pian eikä poika halunnut yleisöä.
Jättäen silmälasit viereiselle pulpetille Carnelian erkanee kiharapään luota ja poistuu luokasta, jonne alkaa tulla toisen luokan oppilaita.

Nimi: Raviol Stronghill

25.04.2018 22:27
Katselin pää kallellaan Iskariotia ja kumarruin katsomaan oliko kehossani mitään, siinä samassa pahvilaatikko pääni sattui putoamaan maahan ja nostin 'katseeni' takaisin toiseen poikaan.
"Olen kunnossa." Ilmoitin tutkittuani myös oman kehoni.

Nimi: Pedro Middleton

25.04.2018 19:30
Pedro säpsähti inahtaen, kun Carnelian tarttuikin tiukasti häntä ranteesta. Hän häivähti jälleen läpikuultavana. Puristus ranteessa sattui, mikä nostatti uusia kyyneleitä poskille. Hetkessä Pedron käsi olikin jo väännettynä hänen selkänsä taakse ja Pedro tuijotti taas silmästä silmään edessään seisovaa poikaa, joka piteli hänen kravatistaan.
Poika kuuli sykkeen soivan korvissaan asti ja häntä ahdisti jälleen sietämättömänä. Häntä pelotti, että saisi jälleen kohtauksen, joten hän halusi äkkiä pois tästä tilanteesta.
"M-miksi.. miksi sinä teet näin?" Pedro kysyi värisevällä äänellään. Päällimmäiset tunteet olivat pelko ja ahdistus, mutta jossain pojan sisällä pieni ärtymyksen kipinä taisi herätä. Pedro tarttui vapaalla kädellään kravatistaan kiinni pitävään Carnelianin käteen yrittäen saada pojan hellittämään otteensa.

Nimi: Carnelian Dayie

25.04.2018 19:16
Carnelianin kylmät sormet tarttuvat Pedron ranteesta kiinni, kun poika melkein ehtii ottamaan silmälasit tältä takaisin. Lujasti kiharapään rannetta puristaen Carnelian vääntää Pedron käden tuon selän taakse estäen tätä yrittämästä samaa uudestaan.
"Epäröit liia kauan" Carnelian sanoo ivallinen sävy äänessään.
"Jos olisin halunnu satuttaa sua, niin oot antanu siihen jo monta tilaisuutta. Sun pitää puollustautua" Carnelian sanoo ottaen toisella kädellään kiinni Pedron kravatista ja nykäisee siitä pojan kasvot lähemmäs omiaan, jotta ilman lasejaankin tuo varmasti näkisi tämän silmien katseen.
"Aiotko vaan luovuttaa?" Carnelian kysyy.

Nimi: Pedro Middleton

25.04.2018 18:41
Pedro katsoi peloissaan Carneliania tuon kumartuessa lähemmäs, jolloin Pedro puolestaan työntyi tiiviimmin pulpettiin. Hän hengitti hätäisesti pojan painaessa hänen kurkkuaan ja tuijotti silmät vetistäen toista. Miksi hän oli niin ilkeä?
Kylmät väreet kiirivät selkäpiitä, kun Carnelianin matala ääni kulki kiharapään korvan juurella. Hänen sanoistaan huolimatta kyynel vierähti Pedron poskelle. Valkeahiuksinen katsoi jähmettyneenä itsestään erkanevaa poikaa, kunnes tuo ottikin hänen vihreät lasinsa. Pedro räpäytti silmiään maailman muuttuessa sumeaksi ja epäselväksi, ja katsoi sitten epätoivoisena, kuinka Carnelian laittoi hänen lasinsa kaulukselleen.
"M-minä tarvin niitä...", Pedro kuiski hyvin varoen, sillä pelkäsi saavansa taas sanomista puheestaan. Sen enempää hän ei ehtinyt anella, kunnes mustahiuksinen sanoi viimeiset sanansa. Pedron pitäisi kuulemma laittaa vastaan.
Hermostuneisuus paistoi pojan kalvakoiksi menneiltä kasvoilta, kun hän suuntasi katseensa Carnelianin kasvojen kautta tuon paidan kauluksella roikkuviin laseihinsa. Pienen epäröinnin jälkeen poika yritti nopeasti kurottaa kätensä nappaamaan silmälasit takaisin.

Nimi: Carnelian Dayie

25.04.2018 17:49
Carnelian tuntee sormenpäillään Pedron sykkeen pojan kurkulta, kuinka se kiihtyi entisestään ja sai virneen kohoamaan Carnelianin suupielille. Mustien hiuksien kehystämille kasvoille lankeaa varjoja, kun tämä kallistaa päätään saadessaan kiharapään ahdistettua pulpettia vasten.
"Anteeksi? ... anteeksi? Etkö osaa sanoo muuta?" Carnelian kysyy tämän sormien painaessa pojan kurkkua, kun tuo kumartuu lähemmäksi.
"Säästä kyynelees jollekin toiselle pentu, ne ei auta sua. Ja jos kuvittelet voivas piiloutua multa, niin sanon suoraan että mä löydän sut kyllä jos haluan. Aina" Carnelian sanoo puhuen suoraan Pedron korvaan äänessä matala ja kylmä sävy.
Tämä erkanee kohottaen kättään ja ottaa kiharapään silmälasit laittaen ne roikkumaan sangasta paitansa kaulukseen.
"Laita vastaan vähäsen, teet tästä mulle muuten liian helppoa" Carnelian sanoo laskien kätensä Pedron molemmin puolin pulpetin reunoille haastaen poikaa.

Nimi: Pedro Middleton

25.04.2018 14:54
Pedro tunsi häpeävänsä itseään, kun Carnelian tuhati jälleen ääneen puhumisesta. Voi, kunpa se olisikin ollut niin helppoa. Nyt nimittäin ahdistus ja pelko kiristelivät kurkkua niin paljon, että oli ihme, että Pedro sai aikaan pihaustakaan.
Poika nielaisi käden kulkiessa hänen kaulalleen ja hän tunsi sykkeensä taas kohoavan kehon valmistautuessa taistele tai pakene -tilaan. Jos se jatkuisi, kuka ties paniikkikohtaus vielä uusiutuisi. Se nyt taisi kuitenkin olla varmaa, että Pedro todennäköisesti vielä muuttaisi itsensä pelästyneenä näkymättömäksi.
"A-anteeksi... minä.. voin jättää sinut rauhaankin..", Pedro selitti ja tunsi peruuttavansa takanaan olevaa pulpettia vasten. Hänen ruskeat silmänsä olivat suurentuneet pelosta, ja niiden alareunoilla kimmelsi kyyneliä.
"J-jos vain... päästät minut menemään..."

Nimi: Carnelian Dayie

25.04.2018 14:38
Luokkahuone jää tyhjäksi muiden oppilaiden poistuttua käytävään ja Carnelian kuuntelee kiharapään änkyttelevää puhetta katse pysyen tuon silmissä, eikä pojan ote toisen leuassa tarjoa tuolle mahdollisuutta vältellä tätä.
"Puhu ääneen, jooko? Vai osaatko edes?" Carnelian tuhahtaa laskien sormiaan Pedron leualta alemmaksi tuon kurkulle.
"En kaipaa sun anteekspyyntöi tai selityksiä" poika lisää astuen askeleen eteenpäin painostaen toista perääntymään takana olevia pulpetteja vasten, ellei kiharapää halunnut kaatua.
Carnelian näkee pelon Pedron aurasta, mikä tuo kutkuttavan tunteen tummahiuksisen pojan kehoon. Aikoisiko tämä rääpäle taas kadota, jos Carnelian yrittäisi jotain vai pystyisikö tuo lainkaan pistämään vastaan.

Nimi: Pedro Middleton

25.04.2018 14:03
Carnelianin lähestyessä Pedroa tuota kuitenkaan huomioimatta, kiharatukkainen poika vilkaisi epäröiden itseään nähdäkseen, oliko vahingossa haihtunut näkymättömäksi. Hän näki kyllä kätensä, mutta Carnelianin pohtiessa äänen lähdettä Pedro kohotti kostuneet silmänsä tuohon.
"M-minä tässä", hän sanoi kurkkua kuristavalla äänellään, mutta juuri silloin pidempi poika tarttui häntä leuasta saaden hänet hätkähtämään.
Pedro nielaisi palan tunteen kurkustaan ja pakotti itseään puhumaan reippaammin, vaikka hiljaisesta puheesta jatkuva valitus ahdistikin ainostaan entisestään.
"A-anteeksi siitä, mitä tapahtui kirjastossa", poika aloitti epävarmasti, mutta hieman kuuluvammalla äänellä, "N-niin kuin siellä sanoin.. m-minä... en voinut sille mitään."
Poika tunsi kehonsa olevan jännittynyt hermostuneisuudesta, kun toinen katsoi häntä niin läheltä silmiin kylmällä, terävällä katseellaan.
"L-lupaan kyllä hoitaa sen esitelmän", Pedro lisäsi vielä hätäisesti siltä varalta, että olisikin sanonut jotain väärää. Jostain syystä häntä nimittäin pelotti, että Carnelian voisi yllättäen vain suuttua ja tehdä jotain. Ehkä se johtui Carnelianin tummasta ulkomuodosta ja käytöksestä.

Nimi: Carnelian Dayie

25.04.2018 13:37
Carnelian kohottautuu pulpettinsa takaa ottaen piirrustuksen käteensä, joka rytistyy pojan sormien puristuessa nyrkkiin. Kalpeakasvon askeet laahaavat eteenpäin, kun tämän silmien katse lävistää kiharapään, kuin tuota ei edes olisi. Carnelian seisahtuu muutamien senttien päähän Pedrosta, tämän viileä hengitys käyden pojan hiuksiin, kun toinen jää päätä lyhyemmäksi näiden ollessa kasvokkain.
"Kuulinko jotai? En oo iha varma sanoiko joku jotain, vai kuka tääl piipittää. Ehkä se oli vaan aave" Carnelian sanoo.
Pojan viileät sormet tarttuvat Pedroa leuasta ja nostavat tuon katseen ylös Carnelianin silmiin asti.
"Puhu ääneen tai pysy poissa mun silmistä" Carnelian tuhahtaa mustien silmiensä langettaessa katseensa Pedroon.

Nimi: Pedro Middleton

25.04.2018 12:43
Pedro pakotti itsensä pitämään katseensa suunnattuna eteenpäin tunnin loppuun saakka, sillä Carnelian ei vaikuttanut siirtävän omaansa hänestä, eikä Pedro halunnut tuon huomaavan hänen hermostunutta vilkuiluaan. Lopulta kello soi saaden pojan jännittymään hetkeksi. Hänen pitäisi kerätä rohkeutta mennäkseen puhumaan Carnelianille.
Opettajan kertoessa läksyt Pedro kuunteli vain osittain keskittyessään rohkaisemaan itseään. Samalla kiharapää alkoi kerätä tarvikkeitaan pulpetin pinnalta olkalaukkuunsa, jonka nosti sitten päänsä yli olalle roikkumaan.
Ruskeat silmät vilkaisivat epävarmasti takana istuvaa, tummanpuhuvaa pitkähiuksista poikaa kohti samalla, kun Pedron pienoinen keho kohottautui varoen jaloilleen.
"C-carnelian... m-minulla olisi asiaa..", Pedro mutisi varoen ujolla, hennolla äänellään jalkojaan tuijottaen. Hän kohotti hitaalleen katsettaan nähdäkseen, olisiko toinen aikeissa jättää hänet kokonaan huomiotta, vai olisiko hän valmis kuuntelemaan tämän pienen hiirulaisen asiaa.

Nimi: Carnelian Dayie

25.04.2018 12:28
Carnelian pureskelee kynsiään, joiden alle on jäänyt värjäymiä mustikasta, mikä saa pojan kynnet vivahtamaan violettisiksi. Antaen katseensa hitaalleen porautua Pedron takaraivoon, pojan silmien tuijotus pyrkii pääsemään tuon kallon lävitse kuin luoti. Vaikka Carnelian istuukin kauempana kiharapään takana, niin tämän kylmä hengitys viiltää ilmaa, kuin poika hengittäisi aivan toisen niskaan. Luokkahuoneen kellon tikittäessä vaimeasti taustalla mustahiuksinen odottaa irrottamatta katsettaan hetkeksikään tästä pikkulinnusta, joka vilkuilee taakseen. Tiesi Pedro sitä itse tai ei, niin tuon hermostunut aura Carnelianin silmiin on kuin huomiota puoleensavetävä magneetti, kun se väreillessään kirkkaana suorastaan härnää poikaa. Kello pirahtaa oppitunnin päättymisen johdosta ja opettajan sanellessa läksyjä ei Carnelian kuuntele sanaakaan.

Nimi: Pedro Middleton

25.04.2018 09:15
Unohtuneena huolissaan ajatuksiinsa Pedro jäi tarkkailemaan Carneliania katseellaan suunniteltua pidemmäksi aikaa. Tuijotus kuitenkin katkesi Pedron huomatessa mustahiuksisen katsovan hänen suuntaansa, jolloin poika käänsi nolona katseensa takaisin eteenpäin. Hän ei halunnut vaikuttaa tökeröltä tuijottamalla toista.
Hieman hermostuneena paitansa hihoja näperrellen Pedro käski itseään keskittymään oppituntiin, muttei siitä huolimatta saanut itseään estettyä vilkaisemasta vielä pari kertaa taakse, kuin varmistaakseen, katseliko toinen häntä yhä. Jostain syystä Carnelianin katse tuntui kylmäävänä vasten hänen selkäänsä joka kerta, kun Pedro kuvitteli huomanneensa pojan katsovan hänen suuntaansa.

Mitähän ikävää toinen hänestä sillä hetkellä ajatteli? Pedro ei nimittäin jaksanut uskoa, että kukaan ajattelisi hänestä mitään hyvää, jos siis häntä vaivautui yksikään edes ajattelemaan lainkaan. Tai ehkä hän olikin vain vainoharhainen äskeisen paniikkikohtauksen jäljiltä, ja kaikki olisi edelleen niin kuin ennenkin... Kukaan ei näkisi häntä, vaikka katsoisikin kohti, eikä kukaan sanoisi hänelle mitään, vaikka puhuisikin vieressä. Toisinaan Pedro pelkäsi olevansa huomaamattaan näkymätön koko ajan.

Nimi: Carnelian Dayie

25.04.2018 01:01
Pitäen katseensa piirroksessaan Carnelian antaa kynän vetää tasaisen viivan paperin laidasta toiseen, muodostaen horisontin erottamaan maan ja taivaan. Pojan käden tekemä liike hidastuu hetkeksi, kun tämä katsomattakin aistii edessäpäin istuvan katseen. Carnelian hymähtää itsekseen, tästä oli oikeastaan varsin huvittavaa miten kiharapää, joka kaikin puolin näytti välttelevän huomiota erottui aurallaan muista. Aisteillaan Carnelian erotti koko luokkahuoneen kuin värityskirjan aukeamana, jonka sivut olivat tyhjät ja värittömän lukuunottamatta tätä yhtä läiskää, joka sotkuisena on levinnyt ääriviivojen ylitse. Carnelianin ajatuksenkulku keskeytyy, kun lyijykynän terä katkeaa jättäen epäsiistin viirun paperille. Poika nostaa korpinsilmänsä katsomaan Pedroa ja nojaten kyynärpäätään pulpetin kanteen Carnelian laskee leukansa kämmentään vasten.

Nimi: Pedro Middleton

24.04.2018 23:56
Käytyään ensin piilottelemassa ja kokoamassa itseään vessassa, Pedro oli suunnannut seuraavalle tunnille. Hän oli silmäillyt luokkaan mennessään muiden kasvot läpi, mutta Carneliania ei näkynyt. Siitä hieman harmissaan Pedro ei pystynyt kunnolla keskittymään töihinsä, sillä hän vain murehti, mitä Carnielian mahtoi hänestä nyt kuvitella. Tuskin mitään kivaa ainakaan.
Samaisella hetkellä joku saapuikin luokkaan, ja kiusaantuneella vilkaisullaan Pedro tunnisti tuon Carnielianiksi. Hän palauttikin katseensa pikaisesti takaisin pulpettiaan kohti, kun mustahiuksinen poika suuntasi ikkunan läheisyyteen. Pedro itse istui melko edessä, sinne kun oli tälläkin kertaa jäänyt paikkoja vapaaksi.
#Inhotankohan minä nyt häntä?# Pedro mietti hermostuneena, sillä tämä oli ollut ensimmäinen kerta, kun kukaan muu oppilaista oli nähnyt hänen kohtauksensa.
Pedro vilkaisi sivusilmällä piiretelevää poikaa kohti. Hän olisi kovasti halunnut pahoitella aiheuttamaansa välikohtausta ja vakuutella, ettei aikoisi luistaa parityöstä enää, mutta koska tunti oli kesken, poika istui kiltisti hiljaa aloillaan.

Nimi: Carnelian Dayie

24.04.2018 23:33
Vältellen tietoisesti seuraavaa taiteen ja kulttuurin tuntia Carnelian rojahtaa pehmeän sohvansa pohjalle muovirasia kädessään, aamiaisen syömättä jättäminen alkoi vääntää tyhjässä vatsassa ja poika kouraisee mustikoita suuhunsa saaden suupielensä värjäytymään sinertäviksi. Yksinolo ei oikeastaan ollut mustahiuksisen nuorukaisen mieleen, sillä tällä on tarve imeä muiden huomiota, saada nuo kokemaan tunteita joita Carnelian ei itse pystynyt ja nähdä miten toiset reagoivat tämän tekoihin, kuin poika saisi seurata nukketeatteria, jonka naruja tämä itse veteli. Nuollen sormensa Carnelian viskaa muovirasian kädestään, sen kolahtaessa tiskialtaaseen muiden likaisten tiskien joukkoon. Hyvin pian poika kyllästyy omaan seuraansa ja laahustaa kuvaamataidon luokkaan, tämä vaeltaa ikkunan vieressä olevalle paikalle ja katsahtaa tyhjää piirrustuspaperia pulpetin kannella. Carnelianin kalpeiden sormien otteessa lyijykynä alkaa luoda häilyvää varjoa paperin alalaitaan, varjoa joka ei näyttänyt kuuluvan kenellekään.

Nimi: Pedro Middleton

24.04.2018 19:15
Pedro kohottautui istumaan Carnelianin kulkiessa hänen ohitseen, ja hautasi kasvonsa nolona käsiinsä. Hän ei olisi halunnut pilata tätä kohtauksellaan. Lasinsa kasvoilleen nostaen hän vilkaisi toiseen.
"E-entä esitelmä?" Pedro sopersi varovaisesti katseensa seuratessa mustahiuksista. Carnelian jatkoi kuitenkin matkaansa, jolloin Pedro tunsi olevansa vihainen itselleen. Lisäksi häntä hävetti suuresti. Ehkä Carnelian oli saanut hänestä tarpeekseen, kun esitelmän teko ei onnistunutkaan, tai sitten hän piti poikaa omituisena panikoimisen takia.
Kyyneleitään nieleskellen Pedro kohottautui varoen jaloilleen hieroen jomottavaa päätään. Ehkä hänenkin pitäisi sitten mennä. Poika suuntasi keräämään tavaransa mukaansa samalla ujosti pahoitellen muilta häiriötä.
Kiharapää tuli lopulta siihen tulokseen, että voisi pyytää tätä kaikkea anteeksi Carnelianilta seuraavalla tunnilla, mikäli ei näkisi häntä enää sitä aiemmin. Lisäksi hän päätti mielessään, että olisi valmis vaikka tekemään esitelmänkin kokonaan itse, mikäli hänen parinsa ei tahtoisikaan enää työskennellä hänen kanssaan. Se tietenkin sattuisi, mutta hän oli valitettavasti tottunut työskentelemään yksinään.
Pedro lähti suuntamaan pois kirjastosta.

Nimi: Carnelian Dayie

24.04.2018 18:33
Tympääntyneesti Carnelian väistyy kauemmaksi toisesta pojasta, tuon irrottaessa otteensa tämän paidan rinnuksesta ja irve kasvoillaan keijupoika hieroo käsiään, joita suorastaan särkee tämän käytettyä voimiaan hetken mielijohteesta. Tympääntyneenä Carnelian luo mulkaisun vielä kyyristelevään viirusilmään, ennenkuin kävelee pois hyllyn luota ja kulkee lattialla makaavan Pedron ohitse ulos kirjastosta. Carnelian ei enää jaksanut vaivautua tuhlaamaan aikaansa kiharapäähän, joka selvästi oli tämän odotuksiakin säälittävämpi tapaus. Esitelmän tekeminen muutekin oli ollut vain tekosyy kiusantekoon, ei poikaa kiinnostanut vaikka tämä reputtaisi koko kurssin. Sitä paitsi mitä iloa nelisilmästä olisi, jos tuo vähänkin ahdistuessaan katoaisi, moinen kummajainen ei olisi vaivan arvoinen. Carnelian kävelee takaisin asuntolaan omaan yksiöönsä, minne kukaan ei voisi tulla häiritsemään tätä.

Nimi: Akit4

24.04.2018 18:04
Pedro Middleton

Pedron keho palasi hitaalleen näkyväksi pojan sykkeen ja hengityksen rauhoittuessa hänen ollessaan pyörtyneenä. Hän oli kolauttanut päänsä kaatuessaan, mistä kertoi pieni kuhmu otsan sivustalla, sekä kasvoilta paenneet silmälasit. Lasit olivat kuitenkin onneksi säilyneet ehjänä, eikä pojan ulkokuoressa ollut mitään muita haaverien merkkejä.
Hyperventiloinnin loputtua Pedro alkoi pikkuhiljaa palailla tajuihinsa, mutta sitä ennen vain silmät liikahtelivat luomien alla. Pian ne kuitenkin raottuivat aavistuksen. Hänen päätään jomotti.
Pedro katseli hämillään ruskeilla sielunpeileillään ympärilleen tajuamatta ensin, missä oikein oli.
"Mm..m-mitä?" Pedro mumisi hennolla äänellään, kunnes hän tajusikin olevansa kirjastossa muiden kanssa. Häpeä nostatti kuumotuksen hänen kasvoillensa, kun poika muisti saaneensa yllättäen paniikkikohtauksen läsnäollessa. Nolostunut katse tuijotti ympäristöään, eikä Pedro saanut itseään liikahtamaan edes noustakseen istumaan. Hän oli jähmettynyt aloillensa.


Iskariot Valoqor

"Anteeksi, enhän ole liian tuttavallinen?" Iskariot kysyi pahoittelevasti, kun Raven ei vastannutkaan kättelyyn. Hän empi hetken, kunnes laski kätensä takaisin vierelleen.
"Pahoitteluni", hän totesi vielä ja silmäili lyhyttä, laatikko päässään olevaa poikaa.
"Ettehän varmasti satuttaneet itseänne? Korvaan mielelläni kömpelyyteni, jos tarvitsee."

©2018 layout201 - suntuubi.com