Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne sitten roolipelaukset.

Puhuminen näin "Hei, mitä kuuluu?"

Ajattelu näin #Mitä minä nyt tekisin#

Puhuminen minä muodossa! Muista että et voi päättää toisen pelaajan hahmon tekemisistä. Voi tehdä esim näin : Yritin halata häntä? jolloin toinen pelaaja saa itse päättää antaako sen tapahtua vai ei!

Mukavia peli hetkiä!

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Julien Andrew Gibson

27.05.2017 22:20
"tiedän kyllä että kaikki täällä on sinulle uutta ja outoa. Autan mielelläni." hymyilin.

Nimi: Uska Deepwing

25.05.2017 00:14
"Ai?" hämmästyin ja hymyilin sitten Julienille.
"Ehkä apu olisi tarpeen. Minä kun en ole vieläkään oikein perillä tämän maailman raha-asioista", sanoin. Saattoi tosin olla oma vikani, etten tiennyt, sillä takuulla joku opettajista olisi minulle kertonut ja opettanut tärkeimmät asiat, jos vain jaksaisin edes yrittää opiskella ja käydä tunneilla.

Nimi: Julien Andrew Gibson

24.05.2017 22:57
Kummastuin hieman uskan kysymyksestä. "etkö ole vielä hakenut tuki rahaa koulun käybtiin?" ihmettelin hänelle ei näemmä ole kerrottu asiasta."kaikilla koulun oppilailla on mahdollisuus tuki rahaan jolla voi ostaa omat ruuat jne omat jutut." selitin. "saat hakemuksen rehtorilta." jatkoin. "voin auttaa sinua täyttämään sen."

Nimi: Nicholas Hart

24.05.2017 15:14
Nostin katseeni takaisin Elorin kasvoihin hänen kehuessaan minua, mutta koska en keksinyt mitä vastata nyökkäsin vain punastuneena. Sydämeni tuntui hakkaavan hullun lailla rintakehääni vasten ja mieleni teki halata miestä vielä uudestaan. Päätin kuitenkin jättää tekemättä niin meidän molempien takia. Sen sijaan Elorin ehdottaessa, että jatkaisimme matkaa, hymyilin aurinkoisesti ja sanoin: "Mennään vaan, en jaksa katsella tota yhtä enää kauempaa." Osoitin lattialla edelleen makaavaa Joshia ohimennen ja näytin tälle kieltä tämän mulkoillessa minua. Sen jälkeen kävelin ulko-ovelle, vetäisin sen auki ja pitelin sitä Eloria varten.

Nimi: Elor Dane

23.05.2017 17:54
Annoin Nicholasin painautua itseäni vasten ja silitin hänen selkäänsä hellästi ennen kuin hän vetäytyi pois luotani (?). Minua harmitti aavistuksen verran, sillä Nicholas oli mukavan lämmin. Mies pyysi minulta jälleen anteeksi. ”Ei mua oikeasti haittaa. Ihan rohkee veto sulta ja pidän rohkeista tyypeistä”, sanoin miehelle ja toivoin piristäväni häntä edes vähän. ”Voitaisiin jatkaa matkaa, jos sulle sopii”, ehdotin katsellen miestä silmiin.

Nimi: Uska Deepwing

22.05.2017 10:49
"Ehkä", vastasin pohtivana, kun Julien kysyi, haluaisinko käydä jossain.
"Mistä minä saisin rahaa?" kysyin ehkä hieman yllättäen edelleen mietteliäänä.

Nimi: Julien Andrew Gibson

20.05.2017 19:34
Kurotin suutelemaan tuon otsaa. "En tiedä" tokaisin. "Onko sinulla ideoita? Haluaisitko käydä jossain ku Olin ulkopuolella tai jotain?" Mietin.

Nimi: Akit4

16.05.2017 21:17
Uska Deepwing

Virnistin Julienille ja sain vihdoin hiukseni jotenkuten kuriin. Pitäisiköhän minun ostaa jotain Julienille? Tosin eihän minulla ollut rahaa, enkä haluaisi lähteä yksin koulun ulkopuolelle. Ja halusin pitää aikeeni yllätyksenä, joten en voisi pyytää apua Julienilta. Ehkä pitäisi yrittää kokeilla Ryuuta avuksi.
"Haluatko tehdä tänään jotain?"

Iskariot Valoqor

"Ei se mitään. Suukotellaan sitten tämänkin edestä, kun pääsi taas palaa", virnistin ja katsahdin kaksikkoon.
"Ei oikeastaan, tulitte niin yllättäen", vastasin Roswellille.

Pedro Middleton

Punastuin Roswellia katsahtaen ja hautasin nolona punaisia kasvojani paitaani.
"Ai.. kitos, kun otiti sen pois", sanoin Roswellille, vaikka aavistelinkin, että hän oli näykkäissyt minua todellisuudessa vain kiusallaan.

Nimi: Julien Andrew Gibson

16.05.2017 15:19
Hymyilin. "Kyllä tuota ruoka seuraa kelpaakin katsella." Virnistin "ja hyvä että maistuu."

Nimi: Nicholas Hart

14.05.2017 14:53
Katsoin Eloria helpottuneena hänen sanansa kuullessani ja kun hän halasi minua, kiedoin käteni hänen ympärilleen ja painoin vielä pääni hänen kaulaansa vasten (?). Keskityin hetken ajan vain hengittämiseen rauhoittuakseni kunnolla. Saatoin samalla myös ajatella, kuinka hyvältä Elor tuoksui. En tietenkään sanonut sitä ääneen, enhän halunnut hämmentää miestä enää enempää. Vetäydyin kohta kuitenkin pois hänen otteestaan ja hymyilin pienesti vastatessani hänen kysymykseensä: "Joo, totta kai." Sen jälkeen pudotin katseeni lattiaan ja mutisin hieman nolona: "Sori, ei ollut tarkoitus tunnustaa sulle noin yhtäkkiä... Se vaan lipsahti, kun mä pelkäsin että luulet mun ja Joshin välillä olevan jotain."

Nimi: Elor Dane

14.05.2017 09:41
”En mä pidä sua ollenkaan huonona tai tollasena”, sanoin ensimmäisenä. Tuntui siltä, että päätäni jyskytti ja minua aavistuksen pyörrytti. Astelin vielä aavistuksen lähemmäs Nicholasia ja olin kietomassa käsiäni hänen ympärilleen halaukseen, jos hän vain suostuisi ottamaan sen vastaan. ”Puhutaan tästä myöhemmin, jos sopii?” kysyin, sillä Joshin läsnäolo ei pahemmin ollut mieleeni tässä tilanteessa. En ollut itse vielä edes varma, mitä sanoisin Nicholasille.

Nimi: DarkerSide

13.05.2017 00:46
Raviol Stronghill

Nyökkäsin hymisten ja suukotin Iskariot herraa, säikähdin kieltämättä oven avautumista,joka sai pääni kadoksiin.
"Iskariot herra.." Sanoin pahoitteleva sävy äänessäni, kuin se olisi ollut vikani.
"Te ette voi enää suukotella minua." Lisäsin harmitellen.
"Sopii, kunhan saan olla Iskariot herran lähellä." Jatkoin.
"Ette te häirinneet." Vastasin vakuutellen kun Pedro oli niin huolissaan asian suhteen.

Roswell Kling

"Joten tota..onko ehdotuksia?" Kysyin näykäten kiusallani Pedron korvalehteä kun tuo keskittyi kaksikkoon eikä minuun.
"Sinulla oli siinä jotain." Vakuutin virnistäen.

Nimi: Uska Deepwing

11.05.2017 23:42
Olin itsekin pian valmis saatuani syötyä ja samalla tunsin myös virkistyväni hiljalleen.
"Mmm... Kelpaa herätä tällaiselle aamiaiselle", virnistin ja haroin viimein hiuksiani hieman parempaan kuosiin.
"Varsinkin, kun seura on mieluisaa", totesin Julienia vilkaisten.

Nimi: Julien Andrew Gibson

10.05.2017 20:42
Myhäilin tyytyväisenä syötyäni mahani täyteen ja juotuani lasin verta tunsin olevani taas täysissä voimissani.

Nimi: Uska Deepwing

08.05.2017 21:15
Söin tyytyväisenä ruokaa ja samalla mietin, mitä keksisin Julienille vastapalvelukseksi. Ruokaa minä en osaisi laittaa. Jäin tuijottelemaan mietteliäänä ikkunaa ja join verta lasista.

Nimi: Julien Andrew Gibson

08.05.2017 20:47
Hymähdin. Aloin itsekkin syömään nyökytellen päätäni. "juu ei kyl tää menettelee." naurahdin.

Nimi: Akit4

06.05.2017 23:45
Uska Deepwing

"Olet sinä sentään minua parempi", sanoin virnistäen ja hieraisin vielä kertaalleen silmiäni herätäkseni kunnolla. Otin sitten maistiaisen lautaseltani ja hymyilin Julienille.
"Ei paha."

Iskariot Valoqor

"Hmm.. vaikutatte aika hellyydenkipeältä?" tokaisin virnistäen ja sipaisin tuon ihoa kietoessani käteni Raviolin ympärille.
"Tietenkin. Ja olen siitä iloinen", hymyilin pojalle ja katsahdin sitten avautuvaan oveen.
"Miten vain", vastasin Roswellille ja katsahdin Ravioliin kysyvästi.

Pedro Middleton

"E-emmehän keskeyttäneet mitään?" kysyin Roswellin sylistä nähdessäni lähekkäin olevan kaksikon.

Nimi: Julien Andrew Gibson

06.05.2017 23:01
Hymyilin "ole hyvä" virnahdin hieman seuraten tuota pöydän ääreen istuen alas ja laskien lautaseni pöydälle. "toivottavasti maistuu en ole mikään mestari kokki." myönsin.

Nimi: Nicholas Hart

06.05.2017 19:59
Pudistin päätäni hiukan Elorin sanoille. "En halua näyttää huonolta sun silmissäsi, okei? Ihailen sua, niin hölmöltä kuin se kuulostaakin, enkä halua sun pitävän mua sellaisena, joka vaihtaa miestä kuin sukkia", selitin nyt jo melko itkuisena. Puraisin huultani hieman ennen kuin jatkoin: "Ja mä tiedän, että tarvitset aikaa tykästyäksesi keneenkään kunnolla, mutta mä pidän susta. Tee kyseisellä tiedolla mitä haluat." Pidin kyyneleiden sumentamat, violetit silmäni Elorin omissa hetken aikaa, mutta kuullessani Joshin sanovan lattialta jotain tunnustukseeni liittyvää käännyin vilkaisemaan tätä ja ärähdin: "Pidä sä suusi kiinni." Poika nosti kätensä kuin antautumisen merkiksi, mutta en enää kiinnittänyt huomiota häneen. Sen sijaan pyyhin silmiäni hupparini hihoihin yrittäen siten epätoivoisesti lopettaa itkemisen.

Nimi: Elor Dane

06.05.2017 10:24
Katsoin Joshia hieman alentavasti ja mietin oliko hän tosissaan, kun hän pokkana tunki kättään Nicholasin paidan alle. Minulla oli tunne, että pojasta koituisi vielä harmia. Katsoin, kun Nicholas irtautui pojasta, ja olin tyytyväinen, että hän pärjäsi itsekin. Minulta pääsi välillä unohtumaan kaikki hänen koulutuksensa, sillä Nicholas oli niin söötti. Katsoin Nicholasia ja hän näytti jotenkin surulliselta. Sitten hän alkoihin pyytelemään anteeksi minulta ja hän taisi myös luulla, että vihasin häntä. Olin hieman hämmentynyt ja sanoin: ”Eh, ei sun tarvi mitään pyytää anteeksi.” Kävelin Nicholasin luo voidakseni rauhoitella häntä.

Nimi: DarkerSide

04.05.2017 23:32
Raviol Stronghill

"Mitä minä tahdon Iskariot herra?" Kysyin hymyillen viattomasti ja suutelin hellästi, toista poikaa kaivaten jo tuon vierelle, lämpimään halaukseen, suojaan joka sai minut rauhoittumaan.
"Rakastan teitä Iskariot herra, tiedättehän sen?" Kysyin sivellen vatsaani toisella kädelläni kuin huolien että sielä olisi jo elämää, muttei tässä vaiheessa.

Roswell Kling

"En usko, on heidän aika nousta jo ylös, he voivat jatkaa myöhemminkin." Totesin virneen kera ja autoin Pedron syliini.
"Mitä jos tekisimme jotain muuta välillä, kun pötköttelisimme?" Kysyin avatessani oven.

Nimi: Uska Deepwing

04.05.2017 21:03
Katselin Julienin ruuanlaittoa roikkuen tuossa kiinni siihen saakka, että hän oli valmis. Virnistin kevyesti ja nappasin oman lautaseni irrottautuen sitten halauksesta.
"Kiitos", tokaisin pöydän ääreen palatessani. Ehkä minunkin pitäisi keksiä jotain hänet yllättäkseni.

Nimi: Julien Andrew Gibson

04.05.2017 20:43
Paistoin köyhiäritareita ja olin juuri laittamassa viimeiset maisteet kun tunsin uskan halauksen. Nosten leivät pannulta lautasille ja ympärille muutaman suikaleen pekonia. "valmista." hymähdin silitellen pojan sekaisia hiuksia.

Nimi: Uska Deepwing

03.05.2017 22:20
"Kiitos", hymyilin unisesti ja istuin pöydän ääreen katselemaan Julienia. Kyllähän häntä kelpasi katsella, etenkin vähäpukeisena. Itselläni sen sijaan taisi olla hiukset sekaisin ja yhä selkeästi unisen näköiset silmät. En siis ollut ihan parhaimmillani näin aamusta. Lämmittelin tyytyväisenä Julienin hupparin sisällä ja hengittelin hänen tuoksuaan. Se kuitenkin herätti yllättäen hellyydenkipeyden, jolloin minun oli pakko nousta ja mennä halaamaan Julienia.
"Julsku~", mumisin yhä hieman unentokkurassa.

Nimi: Julien Andrew Gibson

03.05.2017 22:00
"teen aamupalaa rakkaalleni." hymyilin kävellen pöydän ääreen sytyttäen kynttilät mennen sitten takaisin ruuanlaiton pariin.

©2017 layout119 - suntuubi.com