Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne sitten roolipelaukset.

Puhuminen näin "Hei, mitä kuuluu?"

Ajattelu näin #Mitä minä nyt tekisin#

Puhuminen minä muodossa! Muista että et voi päättää toisen pelaajan hahmon tekemisistä. Voi tehdä esim näin : Yritin halata häntä? jolloin toinen pelaaja saa itse päättää antaako sen tapahtua vai ei!

Mukavia peli hetkiä!

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: DarkerSide

24.01.2017 00:32
Raviol Stronghill

Nyökkäsin.
"Jaksan kyllä, voisimme samalla kokeilla teidän kehittelemäänne liuosta, jos te teette sen valmiiksi niin se pääsisi heti kokeiluun." Vastasin suukotaen Iskariotia hellästi huulille.

Roswell Kling

"Varmasti on." Vastasin ja malttamatta nousta vielä hellästi puskin Pedron vatsaa vasten poskellani.
"Mmh~ Tässä on niin hyvä olla~" Purahdin.

Nimi: Akit4

23.01.2017 22:35
Iskariot Valoqor

"Ai? Pitäisikö meidän sitten mennä tekemään asialle jotain? Vai jaksatteko?",kysyin sivellen pojan poskea lempeästi.

Pedro Middleton

"Joo, kuulostaa hauskalta. En malta odottaa, onko hän jo edistynyt", sanoin hymyillen.

Uska Deepwing

Kohottauduin lopulta istumaan lattialle ja vedin polveni koukkuun eteeni kietoen käteni niiden ympärille. Tuijotin lasittuneella katseellani ruokalan seinää nälän luodessa ahdistavaa oloa. Ehkä minun pitäisi mennä Julienin huoneeseen odottamaan häntä, kuten olin luvannutkin. En vain jaksanut liikkua. Kehoani särki ja päässä humisi, mistä päättelin että ylös nouseminen saisi vain huimauksen aikaan.

Nimi: DarkerSide

23.01.2017 21:52
Stenvard Oversong

"Kiitti, kuulen näil tosi hyvin." Kerroin.
"Pärjään, etin teidät vaik myöhemmi." Lisäsin ja katselin Julienia.
"Mee vaa." Vastasin.

Raviol Stronghill

Katsoin Iskariotia silmiin ja hymyilin.
"Kiitos." Sanoin ja suutelin Iskariot herraa.
"Anteeksi olen hävytön, saan haluja täällä." Kerroin pahoitellen.

Roswell Kling

"Hyvä." Vastasin.
"Jaksatko nyt mennä katsomaan Iskariotin työtä?" Kysyin hymyillen.

Nimi: Akit4

23.01.2017 21:01
Iskariot Valoqor

Kuuntelin hämmentyneenä Raviolia ja laskin toisen käteni tuon reidelle lepäämään hänen noustuaan istumaan.
"Kuulostaa kamalalta", sanoin ja suukotin poikaa, "En anna enää kenenkään kiusata teitä. Suojelen teitä".

Pedro Middleton

Punastelin Roswellin hieroessa poskeaan vatsaani.
"Sinäkin miellytät juuri tuollaisena", kerroin.

Nimi: Julien Andrew Gibson

23.01.2017 20:32
Kosketin hellästi tuon korvaa."sulla mahtaa olla hyvä kuulo." tokaisin nyökäten sitten."minusta tuntuu samalle.Minun kai on parasta lähteä etsimään häntä." pärjäätkö sinä nyt?" kysyin.

Nimi: DarkerSide

23.01.2017 17:32
Stenvard Oversong

Höristin korvani ylös ja katsoin Julienia.
"Mee eeltä vaan, must kuulostaa ette Uskal oo kaikki hyvin." Kerroin laskien korvani alas lepäämään ja laitoin kädet taskuihini.

Raviol Stronghill

"Hänen tilallaan oli poika, hän kiusasi minua ja sitten hirviö söi hänet ja halusi syödä minutkin." Kerroin ja nousin varoen istumaan.

Roswell Kling

"Miellytät minua kyllä, juuri tuollaisena kun sinä olet." Vastasin.
"Nautin kun saan sinut anelemaan, nautin kun naurat." Kerroin virnuillen ja hieroin poskeani vatsaa vasten äänekkäästi kehräten.

Nimi: Akit4

23.01.2017 06:50
Iskariot Valoqor

"Melkein", kerroin, kun poika kysyi, oliko työni valmis. Halasin poikaa pyyhkien silmiäni ja rauhoittuen.
"En tiedä. En ole nähnyt sellaista ennen", kerroin Raviolin udellessa olennosta, "Söi pojan? Minkä pojan?" hämmästelin, kun en ollut nähnyt ketään muite kuin me ja olento.

Pedro Middleton

Punastelin ja ihoni värisi pojan suudelmien alla.
"Ai, e-en tiedä, osaanko kuulostaa siltä ja miellyttää sinua", sanoin pahoitellen ja katsoen Roswellia silmiin.

Nimi: Julien Andrew Gibson

22.01.2017 21:16
Nyökkäsin tuolle. "niin sulla tais olla nälkä." musitelin."mennäänkö käymään vielä raukalassa? voisin itsekkin haukata jotain." tokaisin.

Nimi: Elor Dane

22.01.2017 15:29
Otin patakintaan, avasin uunin ja sitten otin pitsamme pois uunista. Huone täyttyi ihanista tuoksuista, ja tunsin veden kohoavan kielelleni. Olin mielissäni, kun kuulin kuinka suoraan Nicholas kertoi mitä Josh oli hänelle sanonut. Naurahdin hieman ja vastasin: "Ainakaan tietoisesti.." Toistin toisen sanat aavistuksen huvittuneena. "Ehkä muutkin on huomannu miten katot mua", päätin kiusata toista. Nicholasin kuumotuksia ei varmaankaan helpottanut se, että olin riisunut hupparini ja hengailin vain boxereissani.

Nimi: Nicholas Hart

22.01.2017 14:09
Punastuin hiukan ja käänsin katseeni muualle Elorin kysyessä, mikä Joshin sanoma juttu minua oli jäänyt häiritsemään. Mietin hetken, mitä sanoisin hänelle, mutta päädyin lopulta kertomaan totuuden: "Josh vaan sanoi, etten saisi luovuttaa sun suhteesi. Tai jotain sellaista." Pidin katseeni edelleen poissa Elorista kun jatkoin: "Tollainen on oikeasti hämmentävää, etenkin kun mä luulin Joshin olevan kiinnostunut musta. Pieni järkytys." Naurahdin hiljaa ja siirsin katseeni seurassani olevaan mieheen vihdoinkin. Poskiani kuumotti vieläkin hiukan, mutten välittänyt siitä hirveästi. "Mut ei hätää, en aio yrittää hurmata sua. Ainakaan tietoisesti."

Nimi: DarkerSide

22.01.2017 13:03
Raviol Stronghill

Vastasin suudelmaan hymisten.
"Minä halusin..mennä yksin, älkää..te syyttäkö itseänne." Pyysin sivellen Iskariot herran poskia.
"Saitteko te työnne valmiiksi?" Kyselin alkaen taas olla iloinen itseni, halauduin Iskariot herraa vasten hellästi kun olin vielä heikko.
"Mikä se oli? Se otus söi sen pojan." Kerroin.

Roswell Kling

"Pidän siitä kun kuulostat noin viattomalta." Kerroin virnistäen ja suutelin Pedron vatsaa,lopulta antaen tuolle armoa, tällä kertaa.

Nimi: Akit4

22.01.2017 02:20
Iskariot Valoqor

Katsahdin Ravioliin hänen herättyään ja tunsin olevani niin helpottunut, että olisin halunnut vain syöksyä halaaman poikaa. Pelkäsin kuitenkin, ettei tuo ollut täysin kunnossa ja saattaisin vahingossa satuttaa poikaa.
"Miksi olisin vihainen?" hämmennyin ja sipaisin hellästi pojan poskea, "Raviol kulta, antakaa anteeksi, että jouduitte lähtemään yksin. Pelkäsin kamalasti, että olette vahingoittuneet vakavasti". Tunsin silmieni kostuvan helpottuneisuudesta ja suutelin Raviolia nostaen toisenkin käteni tuon poskille.

Pedro Middleton

Nauruni yltyi Roswellin kaadettua minut sängylle, enkä päässyt pakenemaan.
"O-ole.. hah.. kilttih", sain henkäistyä nauruni seasta. Yritin kiemurrellessani saada suustani enemmänkin anelua, mutta nauru oli ainoa,mitä sain enää aikaiseksi.

Nimi: DarkerSide

22.01.2017 02:09
Raviol Stronghill

Herättyäni taas ja kerätessäni voimiani, raotin silmiäni ja kurottauduin pyyhkimään sänkyni vierellä istuvan pojan (Iskariot) kyyneliä(?).
"Miksi..te itkette Iskariot herra..te ette saisi itkeä.." Sanoin huolestuen.
"..vanukkaat..älkää olko vihainen.." Pyysin.

Roswell Kling

En päästänyt Pedroa kiemurtamaan pakoon vaan laitoin pojan selin sängylle(?) ja aloin nuolla tuon vatsaa vain innokkaammin.
"Anele." Sanoin virnistäen.

Nimi: Akit4

22.01.2017 01:57
Pedro Middleton

Ynisin yrittäessäni pidätel naurua, mutta lopulta hihitykseni vapautui suustani. Kiemurtelin nauraen Roswellin nuollessa vatsaani.

Iskariot Valoqor

"Raviol? Kuuletteko minua?" kyselin huolissani pojalta. Kyyneleet kohosivat silmiini epätoivon mukana ja hätäisenä päätin viedä pojan terveydenhoitajalle. En halunnut ottaa riskiä, etten osaisikaan itse auttaa Raviolia.

Uska Deepwing

Isku lattiaan oli ollut melko kova, joten kehoani särki. Kaiken lisäksi en ollut edes saanut ruokailtua kunnolla, joten nälkä kalvoi sisälläni yhä. Vaikersin muuttuessani takaisin omaksi itsekseni. Kuului rusahduksia ja iholleni ilmestyi mustelmia kehoni puristuessa kasaan pienempään muotooni. Makoilin lattialla silmät kiiluen kyynelistä, sillä oloni oli heikko ja kurja. Turhat muodonmuutokset veivät aina voimiani, ja koska en ollut ehtinyt ruokailla, oli tämänkertainen ollut turhaa. Olin tuskissani, niin fyysisissä kuin henkisissäkin. Tarvitsin vain tunteita syötäväksi, eikä mieleeni mahtunut muuta.

Nimi: DarkerSide

22.01.2017 01:40
Roswell Kling

"Siinä tapauksessa jatkan lisää." Kerroin virnistäen ja kielenpäälläni kiusasin Pedron vatsaa ja tuon navan ympäriltä.
"Haluan saada sinut kutiamaan." Kerroin virnuillen kuin ottaen haasteen vastaan.

Raviol Stronghill

Kuulin ympäriltäni niin paljon ääniä, outoja ääniä, valot vilisivät silmissäni kuin näkemissäni sairaala ohjelmissa, missä minä olin.
Tämä tuntui olevan muistoni alitajunnassani, muistoja kuinka minut kiidätettiin hoitoon, leikkaus toisensa jälkeen, uudestaan ja uudestaan, kivuliaat huudot joita kukaan ei kuullut koskaan, kuin heräisi vieraasta kehosta.
Ynisin värähtäen Iskariotin sylissä levottomana, kuulin pojan puhetta, mutta olin liian uupunut avaamaan raskaalta tuntuvat silmäni.

Nimi: Akit4

22.01.2017 00:42
Pedro Middleton

Nolostelin ja kiemursin hieman Roswellin jatkaessa vatsani nuolemista.
"Tuntuu hassulta... kutittaa", kerroin pidätellen hihitystäni.

Iskariot Valoqor

Katsoin Ravioliin, joka vaikutti voivan todella huonosti. Minuun sattui nähdä hänen itkeneen niin paljon, mutta samalla vihani tuota pitkää olentoa kohtaan kasvoi.
"Jätä hänet rauhaan!" huusin olennolle astellen lähemmäs ja huitaisten kädelläni ilman halki saaden magiavirran tuota päin.

Uska Deepwing

En saanut katsettani irti paikalle tulleesta pojasta, sillä tuon raivo sai minut haluamaan ruokailemaan hänestäkin. Olin täysin vaistojeni ja nälkäni varassa, enkä pystynyt ajattelemaan selkeästi, enkä siksi varonut magiavirtaa, joka puski minut nurin, pois itkuisen pojan luota. Iskeydyin vasten lattiaa, jolloin ilmeisesti Iskariot niminen henkilö kiiruhti nostamaan toisen pojan syliinsä.
"Älä enää koske Ravioliin", hän murahti minulle, lähtien sitten kiireesti kantamaan poikaa pois.

Nimi: DarkerSide

22.01.2017 00:27
Roswell Kling

"Niin." Sanoin hymyillen ja nuolin Pedron vatsaa merkaten poikaa omalla tuoksullani muilta että nuo tietäisivät Pedron kuuluvan minulle.

Raviol Stronghill

Kehoni alkoi käydä veltoksi ja minua alkoi huimata, olo tilani alkoi olla tosi outo, niin rento, kuin uninen.
Katsoin Iskariotia päin kuullessani pojan äänen, poskeni olivat kosteat kyynelistäni ja tunsin niiden kosteuden hieman punoittavilla lämpimillä poskillani.
"Isk..ariot her..ra..?" Kysyin silmät ummessa alkaen menettää tajuntaani ja puheeni alkoi tuntua takerterulta, jokaista sanaa piti miettiä, muttei ajatuskaan kulkenut, minua vain tuntui väsyttävän niin paljon.

Nimi: Elor Dane

22.01.2017 00:10
#Yks sen sanoma juttu...#, ajattelin hiljaa mielessäni. Annoin Nicholasin vain hieroa itseäni, ja hetken päästä hän lopetti. Nousin istumaan ja venyttelin hieman, minkä jälkeen pyörittelin hartioitani ja sanoin:"Kiitti, et sä surkee ollu." Käänsin katseeni Nicholasiin uteliaana ja kysyin: "Niin mikä sua jäi häiritsemään?" Nousin sängyltä ja menin katsomaan miten pitsamme pärjäili uunissa, samalla tietysti odotin vastausta.

Nimi: Akit4

21.01.2017 22:18
Pedro Middleton

"No, joo", myönsin punastuen ja katsoin Roswellia silitellen hänen tukkaansa.
"Miten jännittävää, pian voit jo kuunnella vatsassani olevan pikkuisen ääniä", sanoin.

Uska Deepwing

Pojan suru alkoi virrata savun kaltaisena juovana minun syödessä sitä. Pian poika menettäisi liikunta ja puhekykynsä, sillä pystyi viemään ne häneltä ruokailuni ajaksi. Poika alkoikin pian veltostua(?), joten pidin tuon paidasta hieman tiukemmin kiinni, jotta tuo ei valahtaisi lattialle. Kuitenkin yllättäen joku saapui paikalle, jolloin huomioni herpaantui ruokailustani ja otteessani olevasta pojasta.

Iskariot Valoqor

Hätkähdin kuullessani itkua ruokalasta. Raviolille oli varmasti käynyt jotain! Nopeutin juoksuun ja juoksin ruokalaan nähden Raviolin jonkun ison olennon otteessa. Raviol näytti pelokkaalta, enkä todellakaan sallisi kenenkään satuttaa häntä.
"Mitä olette tehneet hänelle?", huusin. Magiavirta alkoi välittömästi säkenöimään ympärilläni, mikä sai hiukseni hulmuamaan villisti, kuin sisällä olisi tuullut. Siniset liekit syttyivät huomaamatta nyrkkeihini samalla kun hyytävä voima kulki ympärilläni. Olin raivoissani. Kukaan ei saisi satuttaa Raviolia.

Nimi: DarkerSide

21.01.2017 22:01
Roswell Kling

"Etkö sinäkin ollut malttamaton?" Kysyin virnistäen ja halasin Pedroa kuunnellen tuon vatsan ääniä.

Raviol Stronghill

Pääni palasi yllättäen takaisin, koitin saada itseni kasattua, mutta katsoin pimeää olentoa silmiin tuon tartuttua paitani rinnuksesta kiinni.
Mutristin huultani alkaen itkeä peloissani isoon ääneen kun pelottava olento oli syönyt pojan selvästikkin ja nyt aikoi nauttia vielä minut.
Halusin vain Iskariotin luokse turvaan, tuon lämpimään halaukseen ja jäädä tuon vierelle maiskuttamaan suklaavanukasta yhdessä.

Stenvard Oversong

"Adoptio?" Kysyin pysähtyen paikoilleni.
"Eli siis..onks rehtori nainen?" Kysyin hämmentyen vielä lisää, kuinka nyt voisin härnätä rehtoria, en ollut valmistautunut tähän, tämä oli selvästi taas suunniteltu juttu minua varten.

Nimi: Akit4

21.01.2017 20:34
Pedro Middleton

Punastelin Roswellin suukotellessa vatsaani.
"H-huomaan", naurahdin, kun poika sanoi ettei malttaisi odottaa.

Uska Deepwing

Katsoin poikaa tyytyväisenä, enkä enää pystynyt hillitsemään itseäni toisen surun aistiessani. Kehostani alkoi kuulua rusahduksia alkaessani muuttaa muotoani ja kasvamaan. Ihoni tummui mustaksi ja kasvojeni piirteet katosivat. Lopulta olin saanut muutettua muotoni, jolloin tartuin pojan paidan rinnuksista(?) alkaakseni syömään.

Iskariot Valoqor

Kävelin ripeästi ruokalaa kohden, kun Raviolia ei näkynyt missään. Toivoin syvästi, ettei mitään ollut tapahtunut, syyttäisin itseäni siitä, että poika joutui lähtemään yksin.

Nimi: Julien Andrew Gibson

21.01.2017 12:24
"olen musiikki luokalla." vastasin. Päästyämme sisälle. "suurin osa opettajista on tosi mukavia." tokaisin nyökäten. "eli luokat on tuolla yläkerrassa 2 eri kerroksessa." selitin viitaten kädellä portaita kohti. "Toi iso ovi tuossa on liikuntasali ja tämän käytävän päässä on ruokala ja opettajan huone." selostin. "rehtorin huone on toisessa kerroksessa ja vessat löytyy heti oikealta toisesta kerroksesta ja myös liikuntasalin pukuhuoneista." opastin. "ja juu rehtori on mun adoptio äiti.joten joo mut löytää usein rehtorin huoneesta."

Nimi: DarkerSide

21.01.2017 01:20
Stenvard Oversong

"Milläs luokal sä oot? Onks opet millasia? Missä on rehtorin kanslia? Taidan olla usein siel." Totesin ja seurasin Julienin perään tutkaillen ympärilleni.

Roswell Kling

"Käydään, en malttaisi odottaa." Kerroin kehräten ja laskeuduin alemmas sängyllä nuolemaan ja suukottelemaan Pedron vatsaa huolehtien siitä.

Raviol Stronghill

"Iskariot herrakin suuttuu..kaikki ovat vihaisia.." Nikotin ja pääni haistui taas musta aine kohoten kaulaltani kun pahvilaatikko pääni oli huoneessamme.
"..olen pian taas yksin...kuten metsässä..pimeää ja yksin..kylmä.." Kuiskutin vaipuen surullisiin ajatuksiini nikotellen ja musta aineeni sai sekaansa vivahteen sinistä väriä.

Nimi: Akit4

20.01.2017 21:17
Pedro Middleton

Hymyilin Roswellille hänen sivellessä vatsaani.
"Jaa-a, käydäänkö kohta katsomassa?" kysyin.

Iskariot Valoqor

Olin löytänyt kirjoistani oikean rohdon ohjeet, joita jäin tarkastelemaan tarkemmin. Olin kerännyt tarvittavat ainekset ja tarvikkeet pöydälle, joita kerätessäni olin alkanut ihmetellä, missä Raviol viipyi. Ehkä pitäisi käydä katsomassa, eihän mitään ollut tapahtunut. Jätin tekemiseni kesken ja lähdin huoneesta.

Uska Deepwing

Katsoin itkevää poikaa ja väkisinkin virne kohosi kasvoilleni.
"Niin suuttuukin, eihän kukaan voi noin kömpelöstä pitää", sanoin. Halusin saada tuon tunteet mahdollisimman suuriksi, vaikka mieleni tekikin kovasti jo muuttaa muotoani ja ruokailla tuon surua.

Nimi: Julien Andrew Gibson

20.01.2017 20:19
Nyökkäsin ja katsoin kun uska lähti. "alas tulla sitten" tokaisin stevelle. "näytän sulle perus paikat niin pärjäät.Ja multa voi aina tulla kysyyn jos tarviit joskus apua" Lähdin kävelemään koululle päin kohti ovia.

©2017 layout119 - suntuubi.com