Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

Tänne sitten roolipelaukset. Muistinvirkistykseksi peliohjeet löytyvät täältä.

Mukavia pelihetkiä!

Chat on avoin kaikille, niin pelaajille kuin vierailijoillekin, kunhan käytöstavat ja järkevä kielenkäyttö muistetaan.

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Akit4

15.08.2018 13:19
Uska Deepwing

Uska loi vilkaisun hänestä huolehtivaan Ryuuhun ja tuhahti.
"Pärjään minä", hän vakuutteli turhautuneena heikentyneeseen olotilaansa ja vetäytyi irti Ryuusta, vaikka päässä pyörikin edelleen. Hän nosti irvistäen kätensä vihlovaa päätään vasten, mutta irvistys katosi kasvoilta Uskan aistiessa tuttuja väreitä kehossaan.
"Julsku", hän virnisti nähdessään tutun pojan kävelevän heitä kohti. Muutamalla haparoivalla askeleella Uska kulki vampyyria vastaan, kunnes lopulta vain heittäytyi tuota vasten huimauksen vuoksi, yrittäen ottaa hänestä tukea.
"Kiva nähdä taas", hän mutisi silmänsä sulkien maailman keikkuessa hänen ympärillään.

Nimi: Ryuu Raiden

09.08.2018 00:33
"Oletko menossa huoneeseesi? pärjäätkö tästä eteen päin?" kysyin kohteliaasti sisälle päästyämme.

Julien Gibson:
Kuulin puhetta asuntolan käytävältä. Kävelin huoneeni ovelle raoittaen sitä. Tunnistin nuo äänet, Heitin hupparin päälleni ja suuntasin ääntä kohti löytäen pian kaksikon.

Nimi: Uska Deepwing

07.08.2018 20:42
Uska katsoi Ryuun kättä hetken aikaa nieleskellen ylpeyttään, ennen kuin tarttui tuon kädestä ja nousi siitä tukea ottaen ylös. Hän naurahti kuivasti tuon tokaisulle.
"Ai niinkö?" hän mutisi sarkastisesti, mutta tukki suunsa.
"Mennään vaan sisälle", hän pyysi ja alkoi Ryuusta tukea silloin tällöin ottaen kävellä kohti asuntolaa. Hitaasti hän pääsi sinne toisen avustuksella pyötymättä, vaikka päässä heittikin.

Nimi: Ryuu Raiden

07.08.2018 18:01
"um juu...tottakai" vastasin hämilläni kävellen tuon luo ojentaen käteni auttamaan tuon ylös. "et näytä kovin hyvä vointiselta." tokaisin.

Nimi: Uska Deepwing

27.07.2018 11:04
Harmaat silmät kohosivat lähemmäs astelleeseen Ryuuhun, kun Uska kuuli tuon kysymyksen. Hän nieli ylpeytensä vaikeasti ennen kuin avasi suunsa.
"Ei..", hän kuiskasi häveten heikkouttaan.
"Auta minut sisälle", hän pyysi nousten huterana jaloilleen, "Pitää päästä jonnekin pimeään".
Uska nosti irvistäen kätensä vihlovaa päätään vasten ja hengitti hitaasti sisään. Hän ei aikoisi pyörtyä.
Turmelija katsoi lasittuvalla katseellaan vielä Stenvardia kohti nähdäkseen, kuunteliko tuo heitä, ja miten tuo oli mahdollisesti reagoinut. Vilkaisu jäi kuitenkin lyhyeksi, kun Uskan oli pakko sulkea silmänsä uudestaan. Jopa niitä särki.

Nimi: Ryuu Raiden

27.07.2018 08:18
Kuulin nimeni sanottavaksi joten käännyin katsomaan olkiani kohauttaen. Uska näytti lopeensa uupuneelta. Kävelin lähemmäs. "onks kaikki ok?" kysäisin.

Nimi: Akit4

17.07.2018 23:35
Uska Deepwing

Uska huomasi Ryuun vilkaisevan häntä kohti tuon kulkiessa ohitse. Hän ei kuitenkaan tullut sanoneeksi mitään, mutta eipä Uskakaan ollut juttutuulella. Hän halusi vain sisään ja pois piinaavalta auringonvalolta. Harmaat silmät vilkaisivat vielä taakseen jäänyttä pupupoikaa, jolle turmelija ei kuitenkaan suonut enää sanaakaan. Olihan hän tainnut tehdä jo melko selväksi, että hän poistuisi pihalta.
Huokaisten Uska alkoi jälleen tehdä matkaa kohti asuntolarakennusta. Hän hieraisi särkevää otsaansa, jonka vihaisu nosti tuskaisan irvistyksen pojan kasvoille, ja hän tunsi inhottavan kylmän hien nousevan ihon pinnalle. Häntä heikotti.
Puun ohi kävellessään Uska valahtikin maahan sen varjoon. Hän istui päänsä käsiinsä nojaten ja sulki hetkeksi valolle herkiksi käyneet silmänsä.
"Ryuu...", hän aloitti saadakseen tuon huomion, mutta keskeyttikin mutinansa. Oliko hän tosissaan pyytämässä apua? Hän kun ei halunnut näyttää heikolta kenenkään silmissä. Steveltä hän ei ainakaan pyytäisi äskeisen piikittelyn jälkeen, mutta ei hän olisi Ryuultakaan uskonut pyytävänsä apua. Tosin, ehkä Ryuu jättäisi turhan piikittelyn pois, mikäli hän lainkaan välittäisi siitä tosiasiasta, että Uskahan seurusteli tuon parhaan kaverin kanssa.

Nimi: Ryuu Raiden

12.07.2018 15:53
Näin kauempana pihalla kaksi hahmoa. Minulla oli huono kaoko näkö joten en hahmottanut ketkä siellä oli. Kuulin myös vaimeasti heidän puheensä. Kävelin hitaasti lähemmäs uteliaisuuttani. Huomasin toisen pojista olevan sangen tutunnäköinen. #eiks toi oo jullen poikkis# miten, kävellen kaksikon ohi. #toisen pojan kanssa?# tuhisin mielessäni. #no ei kuulu minulle.#

Nimi: Akit4

11.07.2018 13:01
Uska Deepwing

Harmaat silmät muljahtivat Uskan pyöräyttäessä niitä Steven sanoille. Sentään tuo tajusi pitää kiinni lupauksestaan. Tai niin hän ainakin väitti.
Uska tuhahti pupupojan jatkaessa vielä kysymällä auringosta. Toisin kuin häntä, Steveä ei näyttänyt kirkas auringonpaiste haittaavan millään lailla. Turmelijapojalla taas alkoi kivistää päätä jo lähes sietämättömästi ja hän joutui myös siristelemään silmiään, joita ulkoilman kirkkaus satutti.
"Ole hiljaa..", Uska mutisi haluamatta näyttää heikolta, vaikka olo olikin todella huonovointinen.
"Menen sisään", hän totesi. Miksihän hän edes ilmoitti asiasta?

Turmelijapoika kääntyi kannoillaan, mutta matka pysähtyi jo ennen kuin se oli ehtinyt edes alkaakaan häiritsevän tutun tuntemuksen kulkiessa kehoon. Pian sen jälkeen Uska huomasikin pihalle kävelevän Ryuun, joka selvästi oli kehossa kulkevien väreiden takana. Vaikka tuolla olikin huppu päässään, ei häntä voinut olla tunnistamatta jalkojensa ja siipiensä kanssa. Uska ei ollutkaan törmännyt häneen hetkeen.
"Ai, tämäkin vielä", hän huokaisi itsekseen. Hän oli tajuamattaan seisahtunut jälleen aloilleen, eikä ollut oikeastaan ehtinyt ottaa kuin askeleen tai pari kauemmas pupupojasta.


Iskariot Valoqor

"En eksy", Iskariot vakuutteli lähtiessään suuntaamaan toiseen suuntaan kirjahyllyjen välissä. Hän siveli kirjojen selkämyksiä mietteliäänä, kun lopulta löysi etsimänsä hyllyvälin. Enää pitäisi etsiä sopivia kirjoja, ja mieluusti nopeasti, jotta Raviol ei ehtisi huolestua ja luulla hänen eksyneen.
Maagi keräsi matkaansa pari kolme kirjaa, jotka käsissään lähti suuntaamaan takaisin sinne, missä oli viimeksi Raviolin nähnyt. Toivottavasti poika ei ollut ehtinyt kadota sieltä minnekään.
Takaisin päästessään Iskariot näki kuitenkin Raviolin, jolloin hän loi taas ystävällisen hymynsä kasvoilleen.
"Löydättekö mitään mielenkiintoista?" hän kysyi ja vilkaisi kirjaa, jota poika selaili mumisten.
"Minä löysin pari kirjaa, joita voisin lukea täällä hetken aikaa. Haluatteko liittyä seuraan, vai katseletteko vielä?"

Nimi: Ryuu Raiden

11.07.2018 10:18
Suuntasin pää ovista pihalle katse maassa. Kirkas valo otti silmiini, vedin puhhua tiukemmalle päähäni.

Nimi: DarkerSide

07.07.2018 14:30
Stenvard Oversong

"Muistan muistan, en mä niin huonomuistinen ole." Tiuskaisin, kun ajattelin että toinen syyttäisi tätä tietenkin jos joutuisi pulaan, vaikka ajatus olikin hauska niin päätin pitää suuni kiinni ja kunnioittaa sarvipäisen pojan kanssa tekemää lupaustani.
"Eiks aurinko kelpaa?" Kysyin virnistäen, nautiskellen itse auringon lämmöstä kehollani.

Raviol Stronghill

"Älä sitten eksy Iskariot herra." Sanoin hymyillen ja otin toisen kirjan, jonka kannessa oli ihmissusi, katselin sitä silmät suurina ja aloin selata sen sivuja.
"Kaikki ovat pelottavia..osaisikohan Iskariot herra..ei, hänen piti opiskella...pitäisikö siis minunkin..?" Ajattelin ääneen ja uppouduin mieleni ja ajatuksieni vangiksi alkaen itsekseni hiljaa mietteliäänä mumista.

Nimi: Akit4

30.06.2018 23:56
Pedro Middleton

Punertaville huulille jäänyt ujo hymy otti jäädäkseen Kevinin ilahtuessa Pedron vastauksesta. Hän katseli, kuinka huonetoverinsa joi rauhassa teetään ja nyökkäsi. Hän voisi ihan hyvin odottaa, kunnes toinen olisi saanut juotua. Hassua, että Pedrokin tykkäsi teen juonnista. Se rauhoitti häntä.

"Oi, minäkin maalaan paljon. Mutta tykkään myös piirtää, lyijykynällä tai hiilellä", Pedro hymyili jo rohkeammin, kun yhteisiä mielenkiinnonkohteita löytyi hetki hetkeltä enemmän. Hänen pelkonsa huonetoverin saamiseen liittyen olivat hetkessä osoittautuneet täysin turhiksi. Eihän Kevin ollut lainkaan niin inhottava, kuin Pedro oli kämppiksensä pelännyt pahimmassa tapauksessa olevan.
"Käytän yleensä vesivärejä", Pedro vielä lisäsi Kevinin kysymyksien päätteeksi, "Mutta tarvittaessa mitkä vain maalit kelpaavat minulle".

Pedron hymy oli leventynyt huomaamatta, paljastaen pojan valkeat hampaatkin, mutta saatuaan sanansa ilmaan, ujous iski lukon uudelleen hänen suunsa eteen. Kiharapää ei ollut tottunut puhumaan muille, etenkään näin innokkaasti, joten hän kuuli heti ajatuksiensa kuiskivan, kuinka Pedron ei olisi pitänyt tehdä itsestään numeroa. Eihän Keviniä kuitenkaan kiinnostaisi... Miten voisi kiinnostaa? Eihän Pedron asiat olleet koskaan kiinnostaneet ketään sukulaisia lukuun ottamatta.
Sormet näpertelivät paidan hihojen reunoja Pedron kääntäessä ruskeiden silmiensä katseen makuuhuoneensa ovelle.
"K-Käyn viemässä nämä tavarat", hän selitti Kevinille laukkuaan ja lehtiötään näyttäen, sekä nyökäten huonettaan kohti. Hän sai laihat jalkansa vihdoin liikkeelle ja kuljettamaan itsensä pois keskeltä huonetta, johon hän oli tajuamattaan jähmettynyt hetki sitten aloilleen.

Nimi: Raki

26.06.2018 21:56
Kevin Linwood

Poika odotti kärsivällisesti toisen vastauksen ja hymyili Pedron kertoessa, ettei paikkojen esittelemisestä ollut vaivaa tuolle. Pedro ei vaikuttanut Kevinin silmissä töykeältä ihmiseltä joka olisi kieltäytynyt, mutta koskaan sitä ei tiedä jos tuolla olisi ollut joitain menoja. Kevin nosti jälleen teekupin huulilleen ja joi teetä, laskien sen taas tyytyväisenä sivupöydälle vastaen samalla toiselle. "Okei, kiva kuulla! Minulle sopii vaikka heti kun olen tämän teen juonut loppuun.. Siinä voi kestää vain hetki enää." Kevin virnisti pienesti. Toisen kysyessä maalaamisesta ja piirtämisestä Kevin hymyili erittäin lämpimästi. "Joo, pidän kyllä. Maalaamisesta enemmän, sekä hiilellä työstäminen on myös mukavaa. Mutta pidän kovasti ihan piirtämisestäkin. Valokuvaan myös paljon. Savitöitä en ole paljoa tehnyt viimeaikoina mutta joskus tein niitäkin enemmän." Kevin muisteli ja pohti, pitäisikö hänen nyt pyrkiä koulussa työskentelemään enemmän saven parissa. "Entä sinä? Pidätkö enemmän piirtämisestä vai maalaamisesta? Ja millä tykkäät maalata eniten? Öljyväreillä? Vesivärein?" Kevin kysyi uteliaana.

Nimi: Ryuu Raiden

26.06.2018 19:49
Tunnin loputtua jäin hengailemaan koulun käytäville haahuillen ympäriisnä ilman määränpäätä.

Nimi: Akit4

26.06.2018 18:39
Pedro Middleton

Pedro nyökkäsi hymähtäen, kun sai vastaukseksi kuulla, että Kevin ei tarvinnut enää apua tavaroidensa kanssa. Sen sijaan pitkähiuksinen mainitsi paikkojen esittelemisestä. Pedro hymyili jälleen.
"Ei siitä ole vaivaa", hän kertoi vilkaisten käsiinsä unohtuneita maalausvälineitään. Ei hänellä ollut enää oikeastaan mitään suunnitelmia loppu päivälle, kun oli päässyt jo purkamaan taiteellista puoltaan.
"E-Eikä minulla ole kiirekään", hän lisäsi, "Voin tulla esittelemään paikkoja, kunhan sinullekin sopii".
Pojan ruskeat silmät tutkivat vielä hetken sohvalla istuvaa Keviniä, ennen kuin Pedro maalausvihkonsa toiseen käteensä siirtäen nosti olkalaukkunsa päänsä yli. Hän ei kuitenkaan laskenut sitä vielä minnekään, vaan jätti sen roikkumaan toiselle olalleen. Se voisi ollakin siinä, kunhan Pedro pääsisi huoneeseensa asti, jonne jättää tavaransa.
"T-tykkäätkö sinäkin maalata?" Pedro kysyi yrittäen kovasti rikkoa ujoa kuortaan, "Vai piirrätkö mieluummin?"
Niin, yhteinen mielenkiinnon aihe todellakin avasi uusia mahdollisuuksia keskustelun kehittämiselle, mikä oli Pedrolle yleensä melko vaikeaa.


Uska Deepwing

Mustat kulmat kurtistuivat Stenvardin todetessa siitä, kuka oli äskeisen kohtauksen aloittanut. Uska tuhahti.
"Hän ei katsonut eteensä...", turmelija väitti vastaan hieraistessaan otsaansa. Hän kirosi mielessään auringonpaistetta, joka aiheutti päänsärkyä ja heikotusta epäpyhälle pimeyden olennolle.
"Niinpäs ollaan", Uska mutisi sarkastisesti ja käänsi katseensa pupupoikaan.
"En tiedä sinusta, mutta minä ainakin häivyn huoneelleni", hän totesi huonovointisena. Hän halusi äkkiä sisään ja jonnekin hämärään ennen kuin oireet muuttuisivat pahemmiksi.
"Muista sitten, mitä sovittiin. Me lähdettiin yhdessä terveydenhoitajalle sarviesi takia", Uska muistutti, "En siis lintsannut".


Iskariot Valoqor

Iskariot seurasi Raviolia kirjahyllyjen sekaan vilkuillen itsekin kirjojen selkämyksiä ohi kävellessään.
"Jos minä käyn katsomassa tietokirjoja?" hän ehdotti Raviolin tutkiessa nuorten kirjoja. Hän itse voisi etsiä tietoa Raviolin lajista, tai kirjoja maagin kykyjen harjoittelua varten. Iskariot tiesi, ettei saisi unohtaa harjoitella magiaansa, tai saisi vanhemmiltaan sanomista.

Nimi: DarkerSide

26.06.2018 16:57
Stenvard Oversong

Naurahdin kuivasti toisen kommentille ja katsoin itsekkin lähteneen pojan perään.
"Sä sen taisit aloittaa, ensin pukkaamalla sitä ja sit valitit perään." Totesin ja katsoin Uskaa.
"Ollaan sit taas kahen." Jatkoin huokaisten.

Raviol Stronghill

Otin Iskariotia kädestä ja opastin tuon perässäni kirjastoon(?) seuraten opasteita.
"Ooo! Täällä on todella kaunista, niin paljon kirjoja..! Te olitte oikeassa Iskariot herra, tämä on ihmeellinen paikka." Totesin ja kiiruhdin ensimmäisen hyllyn luokse, jossa oli nuorille suunnattuja kirjoja, avasin kirjan ja luin muutaman rivin.
"Pelottava!" Totesin itsekseni ja pistin kirjan takaisin hyllyyn, alkaen sitten tutkia muita kirjoja.

Nimi: Raki

26.06.2018 00:02
Kevin Linwood
Kuullessaan myös toisen olevan taideopiskelija, Kevinin kasvoille levisi leveä hymy. "Siistiä!" Kevin siemaisi tummanväristä teetään jälleen, ennenkuin laski sen taas sivupöydälle. Hän suoristi ryhtiään ja piti käsiä sylissään. Vaikkei Kevin oikeastaan asiaa varsinaisesti stressannut tai päätään vaivannut, niin hän oli kieltämättä hieman pohtinut millainen hänen huonetoverinsa olisi. Kevin seurasi kun toinen nosti hattunsa hattuhyllylle. Näin karkeasti arvioiden Kevin päätteli Pedron olevan noin päätä lyhyempi kuin hän itse, muttei sohvalla istuessaan ollut täysin varma asiasta.
Ystävällinen hymy välähti taas Kevinin kasvoilla toisen kysyessä, mikäli Kevin on jo asettautunut taloksi. Hän hymähti pienesti ja heilutti kättään edessään sanoessaan "Ah, kiitos tarjouksesta, mutta sain jo suurimman osan tavaroistani laitettua paikoilleen. En tuonut paljoa mukanani." Pitkätukkainen mietti hetken hiljaisuudessa, ennen kuin kysyi toiselta. "Mutta mikäli haluat ja sinulla on jossain välissä aikaa, olisi mukava nähdä vähän ympäristöä. Opettaja jonka tapasin ei varsinaisesti esitellyt tiloja minulle." hän sanoi pieni virne naamallaan ennenkuin jatkoi. "Mutta sillä ei ole niin kiire ja mikäli olet kiireinen, voin käydä tutkimassa paikkoja yksinkin." Kevin ei olettanut, että Pedro haluaa välttämmättä olla mikään paikkojen esittelijä. Eikä harmaahiuksinen pahastuisi laisinkaan, mikäli toinen kieltäytyy. Hän kurotti jälleen kerran teekupposeen ja siemaisi siitä taas muutaman kerran, ennenkuin laski kupin taas pöydänreunalle.

Nimi: Ryuu Raiden

25.06.2018 22:56
Heräilin pikkuhiljaa nokosiltani, avaten silmäni. Nousin hitaasti istumaan venytellen ja haukotellen. En muista kuinka kauan olin edes nukkunut. Katsoin kännykästä kelloa ja havahduin "voi helvetti..." Nousin ylös , puoli juosten vessaan harjaamaan hiukseni ja pukemaan hupun päähäni. Nappasin laukkuni ja huoneen avaimet suunnaten ulos. Olin taas myöhässä tunnilta, enää yksi varoitus ja joutuisin jälkiistuntoon TAAS. Juoksin koulun pihan poikki pääoville. Nojauduin hetkeksi seinään hengähtämään ja jatkoin sitten matkaani kohti luokkaa. #huh ehdimpäs.# huokaisin, astuen luokkaan juuri ajoissa.

Nimi: Akit4

25.06.2018 20:46
Pedro Middleton

Pienoinen helpotus poisti rentouttavana painon Pedron harteilta, kun huomasi hymyn toisen pojan kasvoilla. Keviniksi esittäytyvä poika ei siksi ensivaikutelman perusteella vaikuttanut onneksi ikävältä huonetoverilta. Haluamatta itsekään antaa töykeää kuvaa, myös Pedro loihti kevyttä hymyä punertaville huulilleen, jonka jälkeen ruskeiden silmien katse matkasi myös vilkaisemaan pikaisesti vihkoaan kohti.
"Joo, olen", Pedro nyökkäsi katseensa matkatessa takaisin Keviniin. Hän tunsi iloisuuden leiskahtavan sisällään, sillä Pedro oli ujouttaan aina melko huono kehittelemään keskusteluja, mutta ehkä yhteinen mielenkiinnonkohde helpottaisi?

Pedro nosti hattunsa kiharoidensa yltä ja nosti sen hattuhyllylle, jonka jälkeen riisui vihertävät tennarinsa. Vasta sen tehtyään hän sai itsensä liikkeelle oven pielestä. Pedro vilkaisi ympärilleen kulkiessaan peremmälle kohti olohuonetta.
"J-joko olet asettunut taloksi?" hän kysyi, kuitenkin tajuten vasta kysymyksensä jälkeen teekupin harmaavalkeahiuksisen pojan käsissä. Eiköhän jo se yhdessä sohvalla olevan Kevinin mukavan asennon kanssa vastannut hänen kysymykseensä.
"T-tai siis.. tarvitko apua tavaroiden purkamisessa?" hän korjasi sanojaan lämpö poskillaan. Hän oli ujo, ja siksi huono muiden seurassa, mutta Pedro ei silti halunnut vaikuttaa törkeältä. Siksi hän myös tarjosi apuaan.

Nimi: Raki

25.06.2018 20:20
Kevin Linwood
Kevin oli yhä selailemassa papereitaan, eikä kiinnittänyt huomiota käytävällä kuuluviin askeliin. Hän oli juuri lukenut mielestään turhimman sivun, jossa kerrottiin koulun säännöistä kun hänen korviinsa kantautui oven lukon avautuminen. Katse nousi papereista kohti ovea ja pian sisälle astui valkohiuksinen poika, joka näytti hieman säikähtäneen sitä, että Kevin istui olohuoneessa. #Tietääköhän toi että sille on tullut huonekaveri?# Kevin tuumi hieman, hän kuitenkin oletti että huoneistossa jo asuvalle on kerrottu Kevinin tulosta.
Vihreät silmät katsoivat silmälasipäistä tovin, ennen kuin tämä vastasi hymyillen Pedrolle. "Moi! Oon Kevin, sun uusi huonetoveri." Hän ei tehnyt kuitenkaan elettäkään noustakseen ylös mukavasta asennostaan sohvalta, mutta heilautti kättään tervehdyksen merkiksi. Kevin silmäili uutta huonetoveriaan ja tämän silmiin pisti vihko toisen kainalossa. "Oletko kenties myös taideopiskelija?" Kevin siirsi pitelemänsä paperit viereiselle sivupöydälle ja nosti teekupposen käsiinsä, ottaen pienen testisiemauksen. Tee oli yhä kuumaa, muttei sentään polttanut kieltä.

Nimi: Akit4

25.06.2018 19:23
Pedro Middleton

Pedro oli juuri lopettanut maalaamisen ulkona, ja kulki nyt maalausvälineet mukanaan kohti huonettaan. Kevyet tennareiden aiheuttamat tömähdykset kaikuivat portaissa muiden askelten seassa Pedron kiivetessä kohti neljättä kerrosta. Oikeaan kerrokseen viimein päästyään poika siirsi maalausvihkonsa toiseen käteensä olkalaukkunsa vierelle ja toisella kädellään kaivoi huoneensa avaimen taskustaan.
Naksahdus kuului lukosta kuin toivottaen huoneen asukin tervetulleeksi, jonka jälkeen ovi avautui Pedron edestä hänen pujahtaessaan sisään. Ruskeat silmät häivähtivät kuitenkin yllättyneinä Pedron huomatessa jonkun muunkin huoneessaan. Poika tunsi kehonsa jähmettyvän aloilleen, kunnes pienen hetken kuluttua hän tajusi unohtaneensa saavansa huonetoverin. Joku opettajista oli hänelle siitä ohimennen maininnut, mutta valkohiuksinen oli siihen mennessä ehtinyt jo unohtaa asian.
Kohauttaesssaan vihreäsankaisia lasejaan kasvoillaan Pedro yritti ryhdistäytyä ja rohkaistua äskeisestä säikähdyksestä huolimatta, jonka jälkeen hän pakotti hennon äänensä kulkemaan.
"H-Hei", hän sopersi katsoessaan uutta huonetoveriaan pysytellen edelleen aloillaan, "Olen Pedro".
Hän arpoi mielessään, siirtyisikö kättelemään uutta tuttavuuttaan, vai odottaisiko vain toisenkin esittäytyvän. Sirohkot sormet näpertelivät pitelemäänsä maalausvihkoa sosiaalisen fobian nostaessa päätään.

Nimi: Raki

25.06.2018 18:39
Kevin Linwood

Elämä ei ollut aina reilua ja sen Kevin oli tiennyt jo pitkään. Jos kodin velvollisuudet ei olisi olleet tiellä, olisi hän muuttanut jo aikaa sitten pois kotoa höperön äitinsä luota. Mutta nyt monen mutkan jälkeen Kevin oli vihdoin tavaroineen koulussa, jonne hän olisi jo pari vuotta sitten halunnut mennä. Kesken lukuvuoden kouluun ilmestyminen ei oikein houkutellut poikaa, mutta sille ei voinut enää mitään.
Joku koulun opettajista, jonka nimen Kevin ehti jo unohtaa, oli ohjannut pojan tämän omaan makuuhuoneeseen. Kovin pitkään ei tällä mennyt tavaroita purkaessa ja nyt Kevin istuikin jo yhteisen olohuoneen sohvalla, kupillinen teetä sohvan viereisellä sivupöydällä. Pojan vaaleanharmaat hiukset olivat korkealla ponnarilla, jokunen hiussuortuva ollen sivuilla pehmeitä kasvoja kehystämässä. Kevin pyöritteli vaaleaa hiussuortuvaa sormensa ympärillä samalla kun kävi läpi opettajalta saatuja papereita.
Hän oli asettautunut mukavasti sohvalle jalat ristissä, päällään tummansinertävät farkut kuluneilla vaaleilla kohdilla ja tumman purppuran värinen, tummemmilla raidoilla varustettu tiukka neulepaita päällä. Paidassa oli pitkät hihat, mutta olkapäät ja kaula olivat paljaat ja paita loppui myös turhan lyhyeen, paljastaen Kevinin vatsaa. Kevin ei ollut vielä tavannut muita oppilaita. Hän ei itseasiassa ollut varma oliko tähän aikaan vielä oppitunteja menossa. Opettaja oli maininnut kyllä huonetoverista, mutta Kevin ei ollut vielä tavannut tätä. Ei sillä sinällään ollut merkitystä tälle miehenalulle, että millainen tyyppi asuu viereisessä huoneessa, mutta toki hän oli hieman utelias.

Nimi: Akit4

23.06.2018 14:38
Uska Deepwing

Uska vilkaisi Steveä harmailla silmillään pojan avatessa sanaisen arkkunsa. Hän sihahti hampaidensa välistä kulmiensa painautuessa ärtyneenä alas.
"Itse hän aloitti", turmelijapoika väitti ja haroi pikimustia hiuksiaan sormillaan katsoessaan poistuvaa ruskeahiuksista poikaa kohti.


Iskariot Valoqor

Maagi hymähti huvittuneena kuunnellessaan Raviolin puhetulvaa. Kuitenkin ehdotus tiedon etsimisestä Raviolin lajista kuulosti Iskariotista hyvältä.
"Hyvä idea, sieltä varmasti voisi löytyä jotain", hän kehui Raviolin ideaa.

Nimi: DarkerSide

18.06.2018 00:32
Stenvard Oversong

Katsoin pojan perään ja sitten Uskaa.
"Ajoit sen sitte pois." Tuhahdin.
"Sä et taida olla kovin hyvä ensikättelyssä muiden seuras?" Kysyin piikitellen ja virnistin Uskalle.


Raviol Stronghill

"Kirjoja..satukirjojakin? Voisinko minä katsella satukirjoja? Siellä voisi olla ehkä minun lajistanikin lisää tietoa, voin olla ahkera ja etsiä, mutta seuraan myös teidä magianne opetusta, suuri maagiherra Iskariot." Sanoin hymähtäen ja selitin innoissani taas omiani, kuvitellen jo mielessäni millainen tämä kirjasto voisikaan olla, mitä kaikkea kivaa siellä voisikaan olla.

Nimi: Akit4

17.06.2018 20:05
Uska Deepwing

Pidempi poika reagoi Uskan uhkailuihin paljastaen hampaitaan, mille turmelija vain hymähti. Ei häntä moiset säikäyttäneet, olihan hänellä omastakin takaa hampaat, joita näytellä tarpeen tullen. Sen sijaan ruskeahiuksisen varoittaessa pysymään kaukana hänestä, Uskan silmäkulma nytkähti. Hän ei pitänyt moisesta.
"No en minäkään sinua pelkää", hän tuhahti häntäänsä taas turhautuneena heilauttaessaan. Tuollaiset nenille hyppijät pitäisi laittaa ruotuun. Valitettavasti Uska tiedosti kuitenkin ärsyttävän hyvin olevansa jo nyt opettajien tarkkailun alla, joten virheliikkeitä ei saisi tehdä. Ei se silti estänyt Uskan ärtymystä kasaantumasta jälleen.
Tuntemattoman pojan jatkaessa matkaansa heitä enää huomioimatta Uska virnisti.
"Niin, lähde vaan pakoon", hän totesi, "Yllättävän fiksu päätös sinulta".
Sen jälkeen hänen harmaat silmänsä katsahtivat maassa oleilevaa pupupoikaa, joka oli toistaiseksi jättäytynyt hiljaa.


Iskariot Valoqor

Iskariot vilkaisi Raviliin, joka pohti mietteliäänä kirjastoa. Maagi kummastui.
"Ettekö todella tiedä sitäkään?" hän hämmästeli katsoen kummissaan päätöntä.
"Sen nimi tulee siitä, että siellä säilytetään kirjoja", hän kertoi hymähtäen kulkiessaan kohti pihaa.

©2018 Yaoi Dream rpg - suntuubi.com