Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne sitten roolipelaukset.

Puhuminen näin "Hei, mitä kuuluu?"

Ajattelu näin #Mitä minä nyt tekisin#

Puhuminen minä muodossa! Muista että et voi päättää toisen pelaajan hahmon tekemisistä. Voi tehdä esim näin : Yritin halata häntä? jolloin toinen pelaaja saa itse päättää antaako sen tapahtua vai ei!

Mukavia peli hetkiä!

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Nicholas Hart

26.03.2017 15:19
Tunsin punastuvani hiukan Elorin laittaessa kätensä ympärilleni ja nojautuessa selkääni vasten, mutta en kuitenkaan liikkunut paikaltani. "Hmm... Mut turha sun on pelätä ulkonäkösi suhteen, sä näytät aina hyvältä. Vai unohditko jo, kuinka paljon mä kehuin sua ekan päivän aikana?" Naurahdin pienesti muistellessani kyseistä päivää ja kuinka olin flirttaillut Elorille. "I was really smooth back then", mutisin nolostunut hymy kasvoillani. "Saitko muuten jo sen riimun valmiiksi? Haluisin kokeilla paria juttua."

Nimi: Julien Andrew Gibson

26.03.2017 11:58
Tunsin että uska tulisi kohta. Tunsin tuon sykkivän sisälläni. Ohjasin oman kätini oman kaluli ympärille auttaen itsenikin tulemaan. Voihkin vain entistä äänekkäämmin. Avasin silmäni hetkeksi uskan suudellessa minua katsoin häntä silmiin hymyillen pienesti. Pian kuitenkin suljin taas silmäni kun tunsit että tulisin itsekkin ihan kohta.

Nimi: Elor Dane

26.03.2017 09:52
Laitoin käteni hieman puuskaan ja katselin Nicholasin kännykkää. Seurasin miten kuvan poistaminen eteni. Tuhisin hieman, kun Nicholas näytti minulle screenshotin, ja tuijotin hänen kasvojaan. Lopulta mies pyysi anteeksi ja vastasin:"Ei se mitään." Vein käteni miehen ympärille harteiden kohdalta ja nojauduin hänen selkäänsä vasten pidellen steeleä kädessäni. Olin hetken hiljaa, kunnes sanoin:"Ei mua haittaa, jos joku luulis et ollaan yhessä. Haluisin vaan varotuksen et otat kuvaa, etten näytä iha perseeltä."

Nimi: Akit4

25.03.2017 23:26
Uska Deepwing

/k18/
Henkäilin raskaasti ollen jo lähellä tulla, jolloin yritin liikuttaa lantiotani hieman nopeampaa. Suudelman lomassa näykin Julienin huulia kiusoittelevasti.

Iskariot Valoqor

Virnistin iloisesti ja etsin kännykälleni hyvää kulmaa kuvaa varten.
"Oletteko valmis?" kysyin.

Pedro Middleton

/k18/
Punastelin vain vahvemmin, kuitenkaan lopettamatta suihinottoa. Halusin saada Roswellille hyvän olon, joten otin tuon lopulta kokonaan suuhuni, vaikka kalu olikin yllättävän iso.

Nimi: DarkerSide

24.03.2017 22:05
Raviol Stronghill

Nyökkäsin innoissani.
"Otetaan, otetaan monta pusukuvaa ja näytetään sitten Pedrolle ja kissamiehelle!" Sanoin innoissani ja hymyilin Iskariotin pehmoisen käden sivellessä poskeani.

Roswell Kling

/K18/
"Hrr~ Pedrohhhr~ Enh...en kestä kauaah.." Henkäilin ollen valmiiksi jo herkillä oltuamme hetki sitten seksuaalisessa kanssa käynnissä Pedron kanssa, käteni 'leipoivat' ja haroivat toisen pojan omia ja tietin etten voisi pian pidätellä enää itseäni tuo ollessa niin taitava kielensä kanssa.

Nimi: Julien Andrew Gibson

23.03.2017 17:49
Kovetuin ihan huippuuni. Suutelin uskaa kiivaasti sulkien tiukasti silmäni. Pieniä voihkaisuja karkaili suustani suukkojen välistä. Kiedoin käteni uskan ympärille kevyesti.

Nimi: Nicholas Hart

21.03.2017 21:45
"Elor, rauhoitu. En mä ole niin hölmö, että laittaisin tän kuvan Instagramiin tai muuallekkaan someen", sanoin silmiäni pyöräyttäen Elorin hätääntyessä. Vilkaisin toista nopeasti olkani yli ennen kuin jatkoin: "Mutta voin pyytää Luciania poistamaan ton kyseisen kuvan, jos sä niin haluat. Ja Luca on sitä paitsi hyvä tyyppi, ei sekään levittäisi sitä." Seuraavaksi kuitenkin lähetin Lucianille viestin, jossa pyysin häntä hankkiutumaan eroon ottamastani kuvasta. Ei mennyt kauan, kun häneltä jo tuli vastaus: "Kuinka vähän sä oikein luotat muhun, Nick? Mutta okei, kuva on nyt poistettu." Hän lähetti vielä screenshotin sanansa todistaakseen, jolloin hymyilin pienesti. Näytin screenshotin myös Elorille. "Noin. Se on poissa. Sun ei enää tarvitse pelätä, että joku luulisi meidän olevan yhdessä tai jotain", mutisin hiljaa ja laskin kännykän eteeni sängylle. "Mut anteeksi. Ei olisi pitänyt."

Nimi: Akit4

21.03.2017 10:15
Iskariot Valoqor

Virnistin kevyesti Raviolin kysyessä, millaisen kuvan ottaisimme.
"Kävisikö pusukuva?" ehdotin pojan poskea kevyesti sipaisten.

Pedro Middleton

/k18/
Punastelin huomatessani Roswellin nauttivan, jolloin rohkaistuin ottamaan pojan kovan kalun suuhuni kieleni kiusoitellessa sen kärkeä.

Nimi: Elor Dane

21.03.2017 08:32
Olin niin keskittynyt riimun tekemiseen, etten huomannut Nicholasin näpräävän kännykkäänsä. Imin pienesti alahuultani, tapa joka minulla oli, kun keskityin. Havahduin vasta Nicholasin kuvan ottamiseen, kun hän puhui minulle. "Niin mikä menee, huh", kysyin ja katsoin miehen kännykkää hänen olkansa yli. "Hei, Nicholas ei", sanoin kauhuissani, "Lähetit sen?"

Nimi: DarkerSide

19.03.2017 22:12
Raviol Stronghill

"Oo! Näinkö me otamme kuvan sitten?" Kysyin hämmästellen.
"Voisitteko te ottaa kuvan, millaisen me otamme?" Jatkoin kysellen ja katsoin Iskariot herraa.

Roswell Kling

/K18/
Värähdin kehräten äänekkäästi ja jatkoin hiuksien 'leipomista'.
"Pedroohhr~" Kehräsin nauttien silmät ummessa.
"Jatkahhr~" Pyysin, lähes anelin kun tuo oli saanut kaluni seisokkiin.

Nimi: Uska Deepwing

18.03.2017 21:39
/k18/
Tunsin punastuvani, kun vastasin suudelmaan. Kykenin maistamaan huulestani vuotavan veren suudelman seasta ja olin vähällä virnuilla miettiessäni, kuinka paljon Julien siitä tykkäisi. Samalla aloin jälleen liikuttaa lanteitani työntyen tuon sisään, jolloin ynähdys pakeni suustani.

Nimi: Julien Andrew Gibson

18.03.2017 11:15
Virneeni muuttui lämpimäksi hymyksi. "koska sinä olet erikoistapaus." hymahdin kurottautuen suutelemaan tuota.

Nimi: Akit4

18.03.2017 01:20
Uska Deepwing

"Ai,no mikset sitten tee niin?" virnuilin kiusoitellen takaisin, "Ole hyvä, ota, mitä haluat."

Iskariot Valoqor

Raviolin innostus huvitti minua, kun laitoin kameran päälle.
"Ei, katsokaa, tuossa on kamera", Iskariot selitti osoittaen etukameraa, "Se kuvaa meitä ja näyttää meidät sitten näytöllä."

Pedro Middleton

/k18/
Punastelin hetken, ennenkuin uskaltauduin jatkamaan. Muistin sen yhden kerran, kun olin herättänyt Roswellin. Hän oli pitänyt suihinotosta niin paljon, että laskeuduin nyt sohvalta polvilleni ja epäröiden kosketin kielelläni kalua.

Nimi: Julien Andrew Gibson

18.03.2017 00:44
Henkäisin purren hieman huultani. "en ole anelevaa sorttia." virnistin "yleensä vain otan mitä haluaqn." jatkoin kiusoittelevaan äänen sävyyn nuolaisten huuliani.

Nimi: DarkerSide

17.03.2017 21:29
Raviol Stronghill

Nyökkäsin innostuen.
"Otetaan, otetaan!" Hihkaisin innoissani ja katselin hämmästyen kun näin etukamerassa itseni.
"Miten näen itseni? Onko teillä tässä peili?" Kyselin hämmästellen.

Roswell Kling

"Jatka vainhhrr~ " Rohkaisin virnistäen ja kehräsin, haroin Pedron hiuksia, joita aloin huomaamattani taas 'leipoa' samalla.

Nimi: Akit4

16.03.2017 11:12
Iskariot Valoqor

"Niin, miksihän", totesin, en ollut edes tajunnut, etten ollut kertaakaan ottanut meistä kuvaa yhdessä, "Otetaanko kuva samantien?"
"Joo, nopeaksi kirjouttajaksi voi oppia, mutta vain kirjoittamalla"

Pedro Middleton

Punastelin pojan ollessa niin suloisen kissamainen, mikä rohkaisi minua. Käteni eksyivät pikkuhiljaa tuon etumukselle, josta kiinni ottaessani vetäydyin Roswellin kaulalta katsoen häntä kysyvästi, meninkö liian pitkälle.

Nimi: DarkerSide

16.03.2017 10:45
Raviol Stronghill

Nyökkäsin päättäväisenä ja aloin tutkia kännykkää.
"Miksi teillä ei ole meistä kuvaa?" Kyselin katsoen taustakuvaa kännykässä.
"Kuinka nopeaa te osaatte kirjoittaa, voiko sitä jotenkin jossain harjoitella?" Kyselin ja tunsinn pääni palanneen taas kun Iskariot herra silitti hiuksiani.

Roswell Kling

Hymähdin Pedrolle kun poika katsoi mimua hetken.
Miukaisu karkasi huuliltani ja aloin kehrätä äänekkäämmin paljastaen kaulaani, käteni 'leipoivat' toisen pojan paitaa hellästi ja ummistin silmiäni nauttien.

Nimi: Akit4

16.03.2017 07:14
Iskariot Valoqor

Naurahdin Raviolille.
"Ei tietenkään, höpsö", rauhoittelin, "Ei se kosketuksesta hajoa". Silittelin pojan hiuksia katsoen, mitä tuo kännykälläni puuhasi. Ei minulla siellä toki mitään salattavaa häneltä ollut, mutta jos hän pelkäsi noin kovasti rikkovansa kännykkäni, ehkä häntä rauhoittaisi se, että tarkkailisin, mitä hän sillä tekee.
"Sanon kyllä, jos teette jotain väärin".

Pedro Middleton

Punastukseni vain kasvoi Roswellin kehrätessä ja tuntiessani hänen koskevan minua. Pikkuhiljaa rauhoitin jälleen suudelmaa, sillä en halunnut lopettaa aivan kesken, ja sitten huuliltä vetäytyessäni katsahdin hieman epäröiden Roswelliin. Kuitenkin muistutin itselleni, että poika oli luvannut, etten voisi tehdä mitään, mikä suututtaisi hänet, joten rohkaisin itseäni suutelemaan tuon kaulaa käsieni laskiessa rintakehältä pojan reisiä sivelemään.

Nimi: DarkerSide

16.03.2017 00:12
Raviol Stronghill

"Sallitteko te?" Kysyin hämmästyen ja otin kännykän käteeni varovasti, tutkin sitä ja painoin kuvaketta näytöllä joka sai musiikin päälle.
"Mitä tein sille? Hajosiko se?" Kyselin huolestuen.

Roswell Kling

Pieni kissamainen kehrääminen alkoi kuulua taas rikkoen hiljaisuuden ja sivelin toisen pojan hiuksia, sipaisin poskea ja ohjasin sormeni tuon leualle jota sipaisin jatkaessamme kiihkeitä kielareita.
Olin valmis seuraamaan kuinka rohkeaksi saisin Pedron.

Nimi: Akit4

15.03.2017 22:35
Iskariot Valoqor

"No en minä varsinaisesti ole harjoitellut, sitä vain oppii nopeaksi ajan kanssa", sanoin katsoen poikaa, jonka pää olikin kadonnut. En kuitenkaan antanut sen vaivata, eihän se minua oikeastikaan haitannut. Harmi vain, etten voisi suudella häntä nyt.
"Ehkä tekin oppisitte hyväksi, kunhan käyttäisitte elektroniikkaa tarpeeksi", totesin viestin lähetettyäni.
"Haluatteko kokeilla?" kysyin ojentaen puhelintani.

Pedro Middleton

Rohakistuin vain enemmän Roswellin kannustaessa niin sanoillaan kuin kielelläänkin. Käteni alkoivat rohkaisun myötä kulkemaan pitkin pojan kehoa, kiusaten ohimennen nännejä.

Nimi: DarkerSide

15.03.2017 22:17
Raviol Stronghill

Nyökkäsin ja huomaamattani pääni alkoi haihtua, taas tumma savumainen neste kohoten kaulani kohdalta.
"Te osaatte kirjottaa todella nopeasti, oletteko te harjoitelleet? Minä en ole hyvä elektroniikan kanssa." Kerroin.

Roswell Kling

Pieni innostus sai kipinää sisälläni kun Pedro ujutti kielensä suudelmaan mukaan, vastasin kielariin rohkaisten Pedroa ja loin tuolle itsetuntoa, hänen ei tarvitsisi jännittää hetkiä kanssani enää.
"Hyvin menee." Kuiskasin kiusallani kielarin välistä, jota jatkoin innokkaasti.

Nimi: Akit4

15.03.2017 17:31
Uska Deepwing

/k18/
Kiusasin hieman Julienia vetäytyen kauemmas, kun tuo kurottautui huuliani kohden.
"Jos haluat jotain, pyydä", kiusoittelin virne kasvoillani ja kiusatakseni vielä hieman vedin itseäni aavistuksen verran ulos pojan sisältä.

Iskariot Valoqor

"En rasita, lupaan sen", sanoin hymyillen, "Pääasia on, että olette siinä nyt". Suukotin poikaa sivellen hänen vatsaansa ennen kuin ajattelin käyttää puhelinta vielä viimeisen kerran. Sen jälkeen huomioni olisi takaisin vain Raviolissa.
"Vastaan nopeasti äidilleni, että suostumme kutsuun", kerroin ja aloin kirjoittaa viestiä.

Pedro Middleton

Katsahdin Roswelliin ja nyökkäsin päätäni pienesti jatkaen sitten suudelmaa hänen kanssaan silmieni ummistuessa uudestaan. Roswellin syventäessä pari kertaa suudelmaa, rohkaistuin itsekin viemään suudelmaa eteenpäin ja kokeillen pojan reaktiota ujutin varovasti kieltäni mukaan.

Nimi: Julien Andrew Gibson

14.03.2017 23:10
Yritin pysy mahdollisimman rentona. Jännityin kuitenkin hieman tuon päästessä sisääni mutta pian rentouduin taas. Päästin hieman äänekkäämmän voihkaisun ja hängitykseni alkoi kiihtyä. Haistoin pien veren ja keskittymiseni kakasi siihen. Kurottauduin kohti uskaa havitellen saavani nuolaista tuon huulta.

Nimi: DarkerSide

14.03.2017 13:05
Raviol Stronghill

"En osaa vastata." Pahoittelin ja aloin sormellani hipelöidä Iskariotin hiussuortuvaa.
"Älkää tekään rasittako itseänne pohtimalla liikaa." Pyysin hymyillen ja jäin tuijottamaan Iskariot herran hiuksia.

Roswell Kling

Avasin silmäni ja suudelman välistä väkisinkin virne tuli kasvoilleni.
"Jatka vain rohkeasti." Pyysin sulkien silmäni ja suutelin aloitteeksi Pedroa muutaman kerran syvemmin.

Nimi: Akit4

13.03.2017 21:48
Iskariot Valoqor

"Kysytte melko vaikeaa asiaa, en ole varma, osaanko vastata siihen", sanoin mietteliäänä, "Mutta voisiko olla, että aivotoimintanne on onnistuttu siirtämään jonnekin muualle kehoon? Tai, että tässä onkin kyse magiasta?" pohdin.

Pedro Middleton

Nyökkäsin ujosti painaen silmäni takaisin kiinni ja henkäisin saadessani suudelman. Vaikka nautinkin siitä täysillä, tuntuivat huuleni silti haluavan enemmän. Punastuin ajatellessani viitsisinkö viedä tätä pidemmälle.
"Roswell..", henkäisin pojan huulia vasten ja avasin silmäni katsoen hieman epävarmana poikaa nähdäkseni, olisiko tuokin halukas syvempään suudelmaan, vai pysyisimmekö kevyemmässä.

©2017 layout119 - suntuubi.com