Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne sitten roolipelaukset.

Puhuminen näin "Hei, mitä kuuluu?"

Ajattelu näin #Mitä minä nyt tekisin#

Puhuminen minä muodossa! Muista että et voi päättää toisen pelaajan hahmon tekemisistä. Voi tehdä esim näin : Yritin halata häntä? jolloin toinen pelaaja saa itse päättää antaako sen tapahtua vai ei!

Mukavia peli hetkiä!

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Uska Deepwing

19.09.2017 16:22
"Soita vain", hymähdin, "Kuuntelen mielelläni". Nojasin taas pääni käsiini ja seurailin Julienin sormia kitaran kaulalla.

Nimi: Julien Andrew Gibson

18.09.2017 11:10
Olim miim sisällä laulussa että olin huomaamattani sulkenut silmäni hetkeksi. Kun sain viimeisetkin soinnut soitettua keskittymiseni siirtyi takaisin uskaan. "Mukavaa kuulla että pidit." hymyilin. Olin yleensä aika vaatimaton taitojeni kanssa "kiitos". Annoin pienen suukon tuon otsalle kun uska tuli lähemmän. "soitan ilomielin jos haluat kuunnella lisää." hymähdin "ja voin minä opettaakin." jatkoin.

Nimi: Uska Deepwing

16.09.2017 13:40
Hymy kohosi kasvoilleni Julienin alkaessa laulamaankin. Kuuntelin häntä keskittyneesti, vaikka liikuikiinkin hieman huomaamattani musiikin tahtiin. Kuten aina tanssiessanikin, unohduin nytkin omiin maailmoihini musiikkia kuunnellessani. Hymy pysyi silti lakkaamatta kasvoillani, kun tunsin ylpeyttä siitä, että juuri minä sain olla noin lahjakkaan jätkän kanssa.
Kun Julien sai viimeiset soinnut kitarastaan taputin tuolle virnistäen ja päästin vislauksen ilmaan.
"Vau, olet tosiaankin hyvä", kerroin laannuttaessani taputustani hiljalleen, "Ja daem, lauluäänesi on uskomaton".
Nousin tuoliltani ja vedin sen Julienin vierelle istuutuen sitten takaisin alas. Katselin kitaraa uteliaana.
"Haluatko soittaa vielä? Vai opettaisitko minua?" kysyin ja nostin katseeni tuohon.

Nimi: Julien Andrew Gibson

16.09.2017 11:26
Vanhat rock klassikot olivat lähellä sydäntäni joten aloin soittamaan dio-rainbow in the dark myös laulaen sen itse.

Nimi: Uska Deepwing

13.09.2017 06:49
Tarkkailin Julienin touhuja valitsemaltani paikalta antaen häntäni hielua rennosti puolelta toiselle. Kuuntelin, kuinka tuo testaili kitaraa hetken ja jäin sitten odottamaan, että hän alkaisi soittaa.

Nimi: Julien Andrew Gibson

12.09.2017 00:01
Nappasin johdon. nyökkäsin uskan suuntaan suunnaten lähimmän vahvistimin luo yhdistäem kitarani siihen ja laittaen virran päälle. Kokeilin saopivat säädöt soittamalla vain yksittäisiä sointuja. kun säädöt olivat kohdallaan mietin hetken biisiä jota voisin alkaa soittaa.

Nimi: Nicholas Hart

10.09.2017 22:16
"Kuulit omias", tuhahdin Elorin huomauttaessa äskeisestä ja oli lähellä, etten kiivennyt lähimpään puuhun siksi aikaa, että kasvoni palautuisivat normaaleiksi siitä punaisen sävystä, millaisiksi ne menivät aina kun minua hävetti. Näytin varmaan naurettavalta.

Jätin kuitenkin puuhun kiipeämisen sikseen ja vain jatkoin kävelemistä. Minua tosin jäi häiritsemään se, kuinka töykeältä olin todennäköisesti kuulostanut äsken, joten hetken harkinnan jälkeen mutisin: "Anteeks... En oo tottunut olemaan se, jota kehutaan. Mut hei kiitos." Hymyilin miehelle ujosti ollessani valmis toivoen samalla, että hän hyväksyisi anteeksipyyntöni.

Nimi: Uska Deepwing

10.09.2017 21:37
Seurasin Julienia kaapille, josta hän otti kitaransa esiin.
"Soita jotain", pyysin silmäiltyäni mustaa kitaraa. Vedin itselleni tuolin ja istuuduin siihen selkänoja jalkojeni välissä. Asetin kyynärpääni selkänojalle ja nostin käteni kannattelemaan päätäni ollen valmiina kuuntelemaan.

Nimi: Julien Andrew Gibson
Kotisivut: http://www.gibson.com/Images/Products/ElectricGuitars/Les-Paul/Gibson/Les-Paul-Studio/Gallery-Images/LPSTEBCH1-Finish-Shot-jpg.aspx?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=410&width=1000

08.09.2017 10:28
Naurahdin hieman tuon sujahtaessa ovesta edeltäni. Menin itsekkin luokkaan ja suljin oven perässäni. "soitan kitaraa" sanoin suunnaten mustan lukitun, pitkulaisen kaapin luo avaten sen. Kaapin sisällä oli oma musta gibson les paul kitarani. (heitin linkkiin kuvan) "tälläistä." sanoin uskaan viitaten ja nostin kitarani kaapista ulos.

Nimi: Uska Deepwing

07.09.2017 20:28
"Itse olet", tuhahdin virnistäen, kun minua nimitettiin höpsöksi. Pujahdin oven raosta luokkaan Julienin avatessa oven. Katseeni kulki lukuisissa soittimissa astellessani peremmälle.
"Mitä näistä sinä soitat?" kysyin soittimiin viitaten, kun painelin ohi kulkiessani pianon satunnaisia näppäimiä.

Nimi: Julien Andrew Gibson

06.09.2017 11:00
"hienoa." hymyilin. "ei se minua haittaa." jatkoin tuon lauseeseen vastaten. Saavuimme musiikki luokan eteen uska meni edelläni yrittäen avata ovea. "höpsö" tuhahdin avaten oven yleisavaimella päästäen hänet edeltä sisälle.

Nimi: Elor Dane

05.09.2017 16:55
Nicholaksen siirryttyä vierelleni kävelemään vilkaisin hänen kättään hieman ja ajattelin pitäisikö minun ottaa siitä kiinni. Kehuttuani Nicholasia hän piti vinkaisulta kuulostavan äänen, joten käännyin katsomaan häntä kunnolla ja kysyin naurahtaen: ”Mikä ääni toi oli?” Mietin, että nolostuikohan Nicholas kommentistani. #Aika somaa#, ajattelin pieni hymy huulillani ja nyökkäsin vastaukseksi, kun Nicholas kysyi olinko tosissani.

Nimi: Uska Deepwing

04.09.2017 09:25
"Sopii", totesin Julienin halutessa kuulla minun soittavan, "Mutta taitoni saattavat olla ruosteessa, en ole soittanut pitkään aikaan". Julien oli ainoa, jolle myöntäisin, etten osannut jotain niin hyvin kuin haluaisin.
Saavuimme musiikinluokalle ja kokeilin nopeasti kahvaa, mutta ovi osoittautui olevan lukossa. Hymähdin ja nojasin oven viereiselle seinälle odottaen, että Julien avaisi oven avaimillaan.

Nimi: Julien Andrew Gibson

02.09.2017 23:49
"haluan joskus kuulla kun soitat." hymyilinLaskin hieman päätäni tuon korjatessa hiuksiani jatkaen sitten matkaani kohti musiikin luokkaa.

Nimi: Uska Deepwing

01.09.2017 22:25
"Minäkin soitan toisinaan viulua. En tosin niin hyvin, kuin toivoisin osaavani, mutta kuitenkin sen verran, että voin soittaa musiikkia itselleni tanssiessani", kerroin ja kurotin sipaisemaan pari hapsottavaa hiusta Julienin päälaelta ojennukseen virnistäen. Sen jälkeen lähdin jo kulkemaan käytävää odotellen kuitenkin toista mukaani.

Nimi: Julien Andrew Gibson

01.09.2017 22:06
Ketään ei näkynyt missään joten lähdin huoneesta odottaen uskaa sulkien oven hänen perässää. "niin kai." virnistin tuon sanoille, sohien vielä kerran hiuksiani ojennukseen lukiten ovat , sujauttaen avaimet takaisin taskuuni.

Nimi: Uska Deepwing

31.08.2017 22:07
Virnistin leveästi ja pyörittelin hiuksia sormeni ympärille odotellessani, että Julien varmistaisi reitin olevan selvä.
"Olet varmasti hyvä. Soittamaan siis", pohdin ääneen tuota katsellen.

Nimi: Julien Andrew Gibson

31.08.2017 20:28
"tottakai saat." hymyilin suunnaten ovelle kuunellen ettei kukaan olisi lähistöllä.

Nimi: Uska Deepwing

31.08.2017 15:46
"En ole kuullut sinun soittavan vielä", totesin, "Saanhan tulla mukaan?"

Nimi: Julien Andrew Gibson

31.08.2017 10:09
Sain vaatteet päälleni ja harottua hiukset edes jotenkin siisteiksi niin havahduin uskan kysymykseen. " hmm en oikeastaan, voisin käydä kyllä musiikin luokassa soittamassa pitkästä aikaa." hymähdin.

Nimi: Uska Deepwing

30.08.2017 18:04
Tajusin itsekin alkaa vetää vaatetta ylleni ja haroin hiuksiani kädelläni.
"Oletko suunnitellut mitään tämän jälkeen?" kysyin vetäessäni housuni jalkaan ja katseeni kulkiessa huoneessa.

Nimi: Julien Andrew Gibson

28.08.2017 10:21
Venyttelin hetken nousten itsekkin ylös pyyhkäisten hienkosteat hiukset pois naamaltani. Aloin sitten etsimään vaatteina ympäri huonetta yksi osa kerrallaan.

Nimi: Uska Deepwing

27.08.2017 20:28
"Ehkä ihan hyvä idea", naurahdin ja hypähdin takaisin jaloilleni.

Nimi: Julien Andrew Gibson

26.08.2017 22:23
"todellakin." henkaisin hymyillen nousten itsekkin istumaan. "parasta varmaan häipyä ennen kuin joku tulee." naurahdin.

Nimi: Nicholas Hart

26.08.2017 20:43
Kuten olin arvellutkin, Elor pääsi alas puusta ongelmitta ja lähti sen jälkeen suuntaamaan syvemmälle metsään. Siirryin jonkin ajan kuluttua miehen vierelle kävelemään, mutta pysyttelin toistaiseksi hiljaa ja vain katselin ympärilleni uteliaasti. Kun Elor sitten ihan yhtäkkiä kehui hymyäni, minulta pääsi tahtomattani pieni vinkaisu ja poskiani alkoi taas vaihteeksi kuumottaa. Mielessäni myös kävi ajatus siitä, että tämä taisi olla ensimmäinen kerta kun Elor kehui minua.

Samalla kun yritin saada itseni rauhoittumaan kysyin häneltä: "Ootko oikeesti sitä mieltä?"

©2017 layout119 - suntuubi.com