Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

Tänne sitten roolipelaukset. Muistinvirkistykseksi peliohjeet löytyvät täältä.

Mukavia pelihetkiä!

Chat on avoin kaikille, niin pelaajille kuin vierailijoillekin, kunhan käytöstavat ja järkevä kielenkäyttö muistetaan.

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Julien Gibson

12.12.2018 22:47
Nyökkäsin naurahtaen. " pikku riiviö" tokaisin. Nappasin hupparini , avaimet ja kännykän suunnaten ovelle.

Nimi: DarkerSide

08.12.2018 03:21
Raviol Stronghill

"Koska olen ihastunut sinuun." Vastasin ja katselin kohti Iskariotia.
"Se on saa perhosia vatsaan ja on tosi lämmin tunne.." Jatkoin ja katsoin taas lehteä päin.
"Voinko minä joskus olla onnellinen, Iskariotia herra?" Kysyin kun selasin lehden sivua olemattomalla katseellani.
Tunsin ikävän piston käsivarressani ja aloin raapia sitä saaden kylmät väreet kehooni, jokin tuttu tunne kävi mielessäni, muisto jostain.
Kaaduin tuolilta lattialle täristen ja painoin käteni rintakehääni vasten, tunsin kiivaan sykkeen kehossani, oloni oli kuin voisin pian menettää tajuntani kiivaan hengitykseni takia joka pihisi ja vinkui, kuin kylmä talvinen tuuli.
Olin kalpea, kuin haamun nähnyt, hetkessä pieniä pätkiä muistojen rippeitä vilisi mieleeni.

//sry hieman tökerö

Nimi: Akit4

25.11.2018 19:18
Pedro Middleton

Yllätyin, kun katselemani poika huomasikin tuijotukseni. En ollut tajunnut, että hän voisikin aistia sen. Nolostuen käänsin katseeni toisaalle.
"Anteeksi", pahoittelin välittömästi.
"Halusin vain varmistaa, että pääset turvallisesti sisään asti", selitin hieraisten niskaani.
Huomioni siirtyi sitten huoneidemme sijaintia kysyvään poikaan. Kerroin huoneeni sijaitsevan ylimmässä kerroksessa.


Iskariot Valoqor

Hämmennyin Raviolin kysymyksestä ja hieman kiusaantuneena vedin käteni pojan kaulalta.
"Oikeastaan... Minulla on jo kihlattu", kerroin. En siis ollut vielä varsinaisesti kihlautunut, mutta vanhempani olivat jo ehtineet sopia minulle kumppanin.
"Miksi kysyitte?"


Uska Deepwing

Naurahdin Julienille.
"En lupaa mitään", virnistin, jonka jälkeen nousin nyökäten ylös.
"Mennään", sanoin ja suuntasin ovelle.

Nimi: Julien Gibson

24.11.2018 21:54
Nyökkäsin "juu tottakai voisit vaikka olla mun maku tuomari." virnistin "mutta ei sitten mitään liian pervoja mini shortseja" naurahdin. "mennään?" nousin ylös sohvalta.

Nimi: Tiuhti

18.11.2018 21:39
Aslak Loken

Saavuimme oletettavasti asuntolan ovelle, koska kaikki pysähtyivät ja joku aukaisi oven. Jotenkin ajattelin tämän olleen se, johon törmäsin heti ensimmäisenä, koska jos toiset kaksi olivat myös uusia, oli heillä luultavasti myös kannettavaa kuten minulla. Astelin ovea pitävän henkilön ohi, aistien tämän katseen itsessäni ja pujahdin sisätiloihin. Oloni oli jokseenkin vaivautunut, eikä pelkästään toisten läsnäolosta, vaan tämän yhden pojan tarkkailevasta katseesta.
"Miksi sä tuijotat?" kysyin, kääntymättä kuitenkaan pojan suuntaan, koska en tiennyt tarkasti missä tämä seisoi. Mutta tiesin tämän tietävän kysymykseni olleen hänelle osoitettu.
Otin aurinkolasit pois silmiltäni ja katsoin kaukaisuuteen. Oli helpompi osoittaa toisille suoraan, että olin sokea.
"Vaikka mä en näekään mitään, on tosi epämukavaa jos joku tuijottaa", sanoin vähän tylysti.
En halunnut olla millään tavalla ilkeä, mutta minua oli siihenkin asti pidetty outona hylkiönä sokeuteni takia, että pelkäsin niin tapahtuvan nytkin. Että toinen tuijotti minua vain, koska piti minua naurettavana tai jotain.

Nimi: pixeli

17.11.2018 16:03
Yasha Gallagher

Kaikki suostuivat ehdotukseeni mennä yhdessä asuntolalle, joten lähdimme liikkeelle sen enepää puhelematta. Katselin kiinnostuneena seuralaisiani. Pistin merkille että, valkokiharainen poika oli ehkä hivenen hermostuneelta. Miksi, sitä en tiennyt, saatoin vain arvailla. Jätin sen asian kuitenkin sikseen kun pysähdyin katsomaan rakennusta. Se oli oikein hieno ja varmasti viihtyisä. Tämä valkohiuksinen asettui pitelemään meille ovea ja mennessäni siitä nyökkäsin hymyssä suin kiitoksen merkiksi. Osasin kyllä olla kohtelias jos halusin. Valaistus oli suurempi kuin ulkona joka sai kissamaiset silmäni reagoimaan kaventamalla pupillini viiruiksi. Hetken ihmeteltyäni rakennusta avasin suuni jälleen.
"Mun huone on kolmannessa kerroksessa, semmoi kaksio. Missäs teiän?" Kasvoillani paistoi iloisuus ja hetkeksi keskityin etsimään ajokkini avaimia, jonka jälkeen pohdin mahtoikohan joku näistä olla kanssani samassa kaksiossa.

Nimi: devill

15.11.2018 17:23
Yura Godfrey

Ensimmäisenä hänelle oli vastannut oranssitukkainen, Yuraa lyhyempi poika. Tämä totesi itsekin olevansa uusi, joten Yura hetken mietti hänellä olleen tuuria; jos hän olisi tullut yhtään myöhemmin, olisi häneltä mennyt tilaisuus tutustua toiseen uuteen oppilaaseen. Toisaalta hän olisi varmasti tutustunut huonekaveriinsakin...
Hän hymähti pienesty ja oli nyökännyt myöntävästi, hän mielellään lähtisi muiden mukana asuntolalle.
Yura huomasi vasta sitten, että yksi pojista piteli valkeaa keppiä ja eräänlaista rumpua. Jokin tuntui lyhyehkössä pojassa erilaiselta, hän itse ei vain ensiksi tajunnut, että mikä.
Poika oli niin uppoutunut ajatuksiinsa, ettei edes huoannut heidän jo saapuneen asuntolalle - rakennus oli melko hieno. Yura kävelikin sisätiloihin ja yritti olla välittämättä valaistuksesta. Hän räpäytti muutaman kerran silmiään ennen kuin kääntyi takaisin muiden puoleen. Ah, hänen huoneensa taisi olla kolmannessa kerroksessa?

Nimi: DarkerSide

03.11.2018 14:37
Raviol Stronghill

"Saan kylmiä väreitä kun kosketan, tosi kylmiä." Kerroin Iskariot herralle ja hymisin kun toisen käsi tuntui paremmalle ja toi jopa jotenkin turvallisen olon.
"Iskariot herra, oletteko te varattu?" Kysyin katsellen toisen suuntaan ja kallistaisin päätäni jos minulla sellainen olisi ollut.
"Vai pitääkö meidän..." Aloitin ja tutkin lehteä hetken aikaa.
"Mät..sätä.." Takertelin uuden sanan kanssa eikä minulla ollut aavistustakaan mitä se tarkoitti.

Nimi: Akit4

01.11.2018 17:43
Uska Deepwing

Kohautin olkiani hymähtäen. Ei minulla niinkään ollut mitään ideaa, mitä olisimme voineet tehdä elokuvan katsomisen lisäksi.
"Jos aiot etsiä itsellesi vaatteita, ehkä voisin itsekin samalla", totesin, "Ja jos aikaa jää, ehkä voisimme ihan vain kierellä vielä jossain?"


Iskariot Valoqor

"Olen pahoillani, mutta en tiedä", totesin katsellen mietteliäänä tummaa savua, joka kohosi Raviolin kaulalta. Katsoin häntä hieman huolissani kuullessani, että kosketus tuntuikin pahalta.
"Niinkö? Millä tavalla?" utelin ja vilkaisin kättäni kohti, jonka poika nostikin yllättäen kaulallensa. Hymähdin kevyesti hymyillen, kun tuo sanoi sen tuntuvan jo paremmalta.

Nimi: DarkerSide

31.10.2018 19:15
Raviol Stronghill

"Selvä Iskariot herra!" Sanoin pirteä sävyäänessäni ja laskin pahvilaatikon pöydälle.
"Osaatteko te vieläkään sanoa mikä tämän saa aikaan, mitä tämä savumainen aine on? Olenko sairas?" Kyselin ja hieroin kaulaani, joka sai kylmät väreet kehooni.
"Tuntuu pahalle.." Sanoin ja katsoin Iskariotin kättä, jonka siirsin kaulalleni(?).
"Parempi...tuntuu..paremmalta.." Tuumasin alkaen itsekseni taas mietiskellä asiaa äänekkäästi mumisten.

Nimi: Julien Gibson

29.10.2018 22:04
"kumpi vaan käy toki illalla voi olla vähän kylmä joten bussi olis lämpimämpi." tokaisin. "Onks sulla jotain mitä haluaisit tehdä?" kysäisin. "mun pitäis kai uus huppari ostaa." mietiskelin katsoen vanhaa kulunutta huppariani sohvan reunalla.

Nimi: Akit4

25.10.2018 19:34
Uska Deepwing

"Ajatko meidät sinne, vai mennäänkö bussilla?" kysyin Julienilta katsellen vampyyriä.
"Entä olisiko meillä aikaa tehdä jotain muutakin, kun kerran lähtisimme kaupunkiin?"


Pedro Middleton

Paikalle saapui vielä yksi henkilö, joka hänkin kyseli asuntolasta. Toinen pojista ehti vastata puolestamme, ja tyydyinkin itse vain vilkaisemaan pikaisesti paikalle saapunutta pitkää poikaa. Katseeni kuitenkin lopetti tuijotuksen, kun suunsa avannut poika ehdotti meidän kaikkien kulkevan asuntolalle yhdessä. Pakotin ujoa hymyäni huulilleni, enkä mitenkään viitsinyt sanoa ei, vaikka olisinkin mieluummin vaikka piiloutunut jonnekin näkymättömiin.
"Joo, mennään", vastasin nyökäten ja käännyin taas suuntaamaan kohti asuntolaa. Sipaisin kiharoitani hermostuneena ja tajusin pohtivani jokaista askeltani tarkasti, kuin peläten kompuroivani jalkoihini muiden katseiden alla.
Avasin asuntolan ulko-oven ja jäin pitelemään sitä auki muille, paitsi kohteliaisuudesta, myös siksi, että olin ainoa ilman sen suurempia kantamuksia. Seurailin tarkasti katseellani sokeaksi tulkitsemani pojan kulkua ovella seisoessani.


Iskariot Valoqor

"Vai taikatempun?" hymähdin Raviolille ja jäin katselemaan, kuinka poika lausui taikasanojaan, jonka jälkeen hän nosti pahvilaatikon päästään. Tai, kaulaltaan, pojalla kun ei ollut päätän. Sen sijaan hänestä kohosi ilmaan tummaa savua, jota tutkin katseellani mietteliäänä.
"Puhukaa vain siten, mikä tuntuu teistä parhaalta", vastasin hymähtäen ja luoden kevyen hymyn kasvoilleni.
"Ei teidän tarvitse ainakaan minun takiani opetella moisia"

Nimi: Tiuhti

24.10.2018 17:31
Aslak Loken

Luoksemme tullut tulokas kysyi kauanko olimme koulussa ehtineet olla, mutta kumpikaan ei ennättänyt vastata kun paikalle pöllähti vielä yksi henkilö. Tämä oli samalla asialla kuin minä ja tämä vain hetki sitten luoksemme osunut poika olimme – meillä kaikilla näytti asuntola olevan kiikarissa.
Yksi ääni, tämä toinen henkilö olettaisin, vastasi meidänkin puolestamme, että olimme koulun oppilaita, lisäten vielä innokkaasti perään, että voisimme kaikki mennä yhtä matkaa. En ilmentänyt sitä mitenkään enkä kehdannut sanoa mitään, että ajatus ei ollut minulle niin mieleinen, joten tyydyin vain nyökkäämään myöntävästi.
”Mennäänkö?” kysyin noitarumpuani puristaen. Halusin hetkeksi omaan rauhaan enkä olisi jaksanut muutenkaan jäädä seisoskelemaan pihalle.
Otin pari askelta menosuuntaan ja odottelin toisia.

Nimi: DarkerSide

16.10.2018 19:41
Raviol Stonghill

"Opiskelen." Kerroin hymisten ja hyräilin hiljaa itsekseni, kunnes katsahdin taas Iskariotia kohti.
"Nuorilla on paljon erilaisia sanoja, ajattelin että miellyttäisikö teitä enemmän jos puhuisin teille myös kuten nuoret puhuvat tosilleen." Jatkoin tutkien Iskariotin kirjojen suuntaan.
"Iskariot herra, katsokaa, osaan taikatempun." Kerroin innoissani ja mumisin itsekseni päähäni tulevia mahdollsia sanoja.
"Tadaa, ei päätä!" Nauroin kun otin pahvilaatikon päästäni ja leikatun kaulani kohdalta kohosi tumma savu ilmaan, joka katosi vain hetki sen jälkeen kun se nousi kohti kattoa.
"Oletteko te ymmällänne?" Kysyin hymähtäen.
"Vaihdoin puhetapaani taas..olen opetellut niin monia, mistä te pidätte eniten Iskariot herra?" Kysyin alkaen teititellä Iskariotia.

Nimi: Julien Gibson

15.10.2018 15:41
"Siitä on vaan aikaa kun olen ollu kenenkään kanssa yhdessä elokuvissa." vaikersin nolostuneena. "Esitys on ilalla , pitää olla ajoissa kaupungissa" tokaisin.

Nimi: pixeli

11.10.2018 22:51
Yasha Gallagher

Saavuttuani koululle olin onnekseni bongannut kaksikon joilta olin sitten mennyt kyselemään asuntolan sijaintia. Toinen, jolla oli keppi osoitti rakennusta, jonka suuntaan käänsin katseeni. Olin jo avaamassa suutani kiittääkseni, kunnes toinen kaksikosta, jolla oli silmiinpistävät valkoiset hiukset, sanoi heidän olevankin juuri menossa sinne. Pääni kääntyi puhujan suuntaan, sillä epäilin ettei sokea tainnut nähdä vaikka olisinkin katsonut häneen.
"Kiitti hei. Oottekste muuten ollu täs koulus kauanki?" Kysäisin ja otin paremman otteen kypärästäni ja liikautin toista kantamustani joka alkoi pikkuhiljaa jo painamaan olkapäätäni. Katseeni käväisi nopeasti ympäristössä, mutten vielä arvannut näkemäni tyypin tulevan meidän luoksemme ennekuin hän oli kohdalla kysyen saman kysymyksen mitä itsekkin olin kysynyt. Katsahdin ylemmäs hänen kasvoihinsa, sillä poika olikin vähän pidempi tapaus.
"Joo mä ainakin, mut uskon et noikin on. Ja itekki just kyselin sitä kun satun kans olee uus tyyppi tääl" vastasin ja hymyilin hennosti. Sitten etsin puhelimestani huoneeni sijaintia. Kerros kolmosen ainut kaksio, josta päättelin että minulla olisi huonetoveri. Siitä kuka se saattaisi olla minulla ei ollut hajuakaan.
"Mut mehän voitais kaikki mennä samaa matkaa, eikös?" Loin katseen vuoronperään jokaiseen ja iloisuuteni paistoi kasvoiltani.

Nimi: devill

11.10.2018 21:31
Yura Godfrey

Hieroin silmiäni kun ajokki vihdoin pysähtyi. Muutamia tunteja kestänyt matka oli vihdoin tullut päätökseen, joten huokaisin helpottuneena nostellessani reppua ja pientä matkakassia syliini. Avasin oven vasta, kun taksikuski oli pysäyttänyt ajokkinsa kokonaan. Lapioin tuolle rahaa koko matkan edestä, niin paljon kuin mies pyysi minulta.
Vasta kun auto oli kaartanut pois pihalta, käännähdin katsomaan komeaa koulurakennusta. Se vaikutti vanhanaikaiselta, mutta sisätilathan olivat uusia - niin ainakin muistelin, tuumasin hiljaa ja nostin toisen, kevyen laukkuni olkani ylitse. Katseeni haroi lähiympäristöä, oppilaiden asuntolaa etsien, mutten nähnyt muita kuin kolmen hengen joukon (Yasha, Pedro & Aslak) nuoria. Ensimmäiset ajatukseni olivat, että kaikki näyttivät itseäni lähestulkoon päätä lyhyemmiltä. Loin kuitenkin ystävällisen hymyn kun kävelin heidän luokseen.
"Oletteko te kaikki Amycaten oppilaita? Olen uusi enkä tiedä, missä asuntola on."

Nimi: Akit4

10.10.2018 21:53
Pedro Middleton

Nyökkäsin pojan vastatessa saapuneensa hetki sitten. Ehkä minun olisi pitänyt se arvatakin, mutta toisaalta, mistäpä minä sen olisin voinut tietää, oliko toinen eksyksissä uuden paikan vai sokeutensa takia. Sen jälkeen kuljimme hiljaisuudessa, kunnes lähestyvä henkilö sai huomiomme. Oranssihtava tukkainen poika kysyi myöskin asuntolan suunnasta, mutta toinen aiemmin luokseni saapunut poika ehti vastata ensin. Nyökkäsin hänen osoittaessaan oikean suunnan.
"Sinne mekin olemme menossa", totesin. Hassu sattuma, että kaksi vastikään koululle saapunutta olivat yhtäaikaa sattuneet luokseni.


Uska Deepwing

Vilkaisin kevyesti naurahtaen innostuvaa Julienia ja jätin huvittuneen virneen kasvoilleni, kun hän jatkoi hieman nolostuneena paikkojen varaamisesta.
"Sopii", sanoin.
"Mutta älä nyt liikaa innostu", kiusoittelin leikkisä pilke silmäkulmassani.

Nimi: Julien Gibson

10.10.2018 19:59
"mahtaavaa!" huudahdin innostuneesti, hetken päästä nolostuen tilanteesta. Innostuin kovasti uskan leffaan viemisestä. "varaan meille paikat." sanoin hieman nolostuneesti. "sopiiko jo tänä iltana?" kysyin.

Nimi: Tiuhti

07.10.2018 19:35
Aslak Loken

Poika vastasi myöntävästi ja kysyi perään, olinko uusi. No, kai se oli aika ilmiselvää, enhän minä muuten olisi asuntolan suunnasta kysynyt.
”Jep, saavuin ihan hetki sitten”, sanoin ja lähdin kulkemaan siihen suuntaan, johon kuulin pojankin liikkuvan.
En keksinyt tai tiennyt, mitä olisi pitänyt puhua, joten uppouduin painamaan askeleita muistiin. Minulle riitti että kerran kävelisin rakennukselle, ja se olisi jo muistissani. En käyttänyt kävellessämme keppiäkään, puristin sitä toisessa kädessäni, koska uskoin toisen kyllä huomauttavan jos olisin törmäyskurssilla johonkin.
Montaa metriä emme ehtineet liikahtaa, kun jostain kuului uuden jalkaparin askellus. Pysähdyin ja käänsin katseeni äänen suuntaan. Pian luoksemme ilmestyi henkilö, jolla myös tuntui asuntola olevan hukassa.
”Tuolla”, sanoin ja osoitin eteenpäin, uskoen rakennuksen olevan siellä, ainakin kulkemamme suunnan perusteella.

Nimi: pixeli

07.10.2018 17:59
Yasha Gallagher

Parkkeerasin kiiltävän ajokkini ja nostin ajolaseja silmiltäni. Siinä se nyt oli. Upea mahtipontinen rakennus, joka olisi kouluni. Laitoin avaimen farkkutakkini taskuun ja otin kypärän pois päästäni kainalooni. Toiselle olalleni asettelin urheilukassin, jossa olivat kaikki kamani. En ollut ihan varma missä asuntolat sijaitsivat, mutta päätin lähteä etsimään ja jos en heti löytäisi niin ainakin näkisin paikkoja. Siispä lähdin verkkaisesti eteenpäin katse ympäristössä. Pian silmiini osuikin kaksikko(Pedro ja Aslak), joilta päätin heti kysyä apua. Lähdin ripeästi astelemaan heitä kohti. Jossain vaiheessa matkaa jouduin laskeutua sitomaan tennareitteni nauhoja, jotka tuntuivat avautuvan vähän väliä. Päästyäni sitten lähemmäs kaksikkoa pistin merkille toisen kädessä olevan kepin ja toisen maiharit. Keppi muistutti sokeilla olevaa apukeppiä ja mietin että miten tulisin paikalle pelästyttämättä toista, jos tämä nyt siis oli sokea. Onneksi hänellä kuitenkin oli seuralainen. En kuitenkaan ehtinyt paljoa taktikoida tulemistani kun olin jo kohdalla. Pysähdyin ja katselin parin sekunnin ajan kumpaakin.
"Moro tota, tiiätteks missäpäi se asuntola sattuis olee?" Kysyin ja toivoin etten ollut keskeyttänyt mitään tärkeää hetkeä kaksikon välillä. He eivät kuitenkaan olleet näyttäneet keskustelevan mistään tärkeästä, joten arvelin etten juurikaan häirinnyt. Sitäpaitsi jos he tietäisivät asuntoloiden sijainnin sinne neuvomisessa tuskin menisi kauaa ja he pääsisivät nopeasti jatkamaan juttuaan. Kohentelin vähän kypärää kädessäni ja loin oranssit silmäni vuoroin kumpaankin.

Nimi: Akit4

06.10.2018 15:36
Pedro Middleton

Kerrottuani olevani itsekin matkalla asuntolalle poika kysyi, voisinko opastaa hänet sinne. Hymyilin taas kevyesti.
"Toki, ei minulla ole kiire", vastasin, vaikka olinkin suunnitellut meneväni suoraan huoneelleni. En kuitenkaan viitsinyt kieltäytyä auttamasta.
"Oletko uusi täällä?" kysyin alkaessani ottaa askelia kohti rakennusta, kuitenkin odottaen toista mukaan. En ainakaan muistanut törmänneeni häneen aiemmin.


Uska Deepwing

Vilkaisin Julienin kännykkää tutkien hänen ehdottamaansa elokuvaa.
"'Siinä tapauksessa se kelpaa", totesin virnistäen Julienia kuunnellessani, kun samalla luin elokuvan kuvausta kännykän näytöltä.


Iskariot Valoqor

Hymyilin kevyesti Raviolin pahoitellessa.
"Ei se mitään", vakuuttelin. Pojan kääntäessä huomionsa takaisin omiin kirjoihinsa, tein niin myös itsekin. Ehdin tutkiskella kirjaani vain hetken ajan tarkemmin, kun yhtäkkiä Raviol keskeyttikin ajatukseni. Katsoin poikaan hämilläni.
"B-Babe?" hämmästelin. En ollut osannut odottaakaan moista, jonka takia minulla meni hetki käydä pojan kysymys päässäni läpi uudestaan. Käänsin punastuen siniset silmäni takaisin kirjani sivuille.
"Öh... Yritän vain löytää jotain, joka voisi selventää jotain teistä", selitin ja vilkaisin pahvilaatikkoa kohti kulmani edelleen aavistuksen koholla, "Entä mitä te oikein luette?"

Nimi: DarkerSide

04.10.2018 19:00
Raviol Stronghill

Huomaamaton katseeni ja pahvilaatikkopääni kääntyi Iskariotin puoleen ja kallistin päätäni.
"Ai, anteeksi Iskariot herra.. En ole ennen ollut täällä joten kaikki on tosi uutta, lupaan olla hiljempaa." Vastasin ja aloin tutkia lehteä paremmin, kunnes sen selattuani siirsin lehden syrjään ja jatkoin nuorten kirjojen parissa opiskellen uusia nuorien sanoja ja lyhenteitä mitä nuo käyttivät kirjassa puhuessaan ehkä jopa Iskariot hämmästyisi jos osaisin nuorten kutsumaa slangia.
"Mitäs sä luet babe?" Kysyin kokeillen luoda uutta puhetapaa, halusin nähdä mitä mieltä Iskariot olisi tästä.

Nimi: Julien Gibson

03.10.2018 23:37
"hmm vaikea valita niin monta mielenkiintoista leffaa tullut tänä vuonna" pohtisin. "mutta jos kerran saan valita niin The Meg olisi yksi top listallani" hymähdin näyttäen kuvaa ja esittely tekstiä kännykästäni. " olen aina ollut innostunut dinosaurusten ajasta ja historiasta olisin halunnut itse arkeologiksi kun olin pieni" hymähdin.

Nimi: Tiuhti

03.10.2018 10:44
Aslak Loken

Oikea suupieleni nytkähti aavistuksen, kun poika kertoi, mikä rakennus oli kyseessä. Aavistin tämän nolostuneen, korjatessaan heti perään tarkemman suunnan ja lisäten, että oli menossa sinne itsekin. Purin huultani kevyesti pohtiessani halusinko ottaa paikasta selvää yksin vai kysyisinkö mukaan toisen matkaan. Pojan avulla voisin löytää huoneeni nopeammin, mutta sitten saattaisin joutua juttelemaan.
”Haluaisitko opastaa?” kysyin lopulta huokaisten. ”Jos siis suinkaan ehdit.”

©2018 Yaoi Dream rpg - suntuubi.com