Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Info

Luokat & Lukujärjestykset Opettajat & Henkilökunta Oppilaat

Ympäristö

 

Koulu on suuri, vanha kartano. Siihen kuuluu päärakennus, jossa on koulun opetusluokat, liikuntasali, opettajien huone, terveydenhoitotilat ja ruokala. Ulkona on kirjastorakennus ja asuntolarakennus oppilaille. Koulun takana on myös urheilukenttä, jota saa vapaasti käyttää, kun siellä ei pidetä liikunnantunteja.

Koulu on sisältä ja sisustukseltaan kuitenkin moderni. Myös asuntolat ovat moderneja ja nykyaikaisia. Vain kirjasto on vanhanaikaisesssa kunnossa, mutta on sielläkin muutama tietokone, joita oppilaat saavat käyttää vapaa-ajalla, tai koulutehtävien tekemiseen.

Asuntolan huoneet ovat 1-3 henkilön huoneita. Saat pyytää yhden hengen huoneen hahmollesi, tai muuten saat kämppiksen. Kolmen ja kahden hengen huoneissa kaikilla on oma makuuhuone, mutta olohuone ja keittiö ovat yhteisiä.

Koulua ympäröi kaunis puisto, jossa hyvällä säällä pidetään usein kuvaamataidon tunteja antaen näin oppilaille mahdollisuuden ikuistaa puiston luomat maisemat papereilleen.

Koulun lähettyvillä sijaitsevalle kaupungille saa mennä vapaa ajallaan, mikäli huoltajat ovat antaneet oppilaalle siihen luvan. Sinne pääsee joko omalla kulkuneuvolla, tai sitten koulun kautta kiertävällä linja-autolla.

©2019 Yaoi Dream rpg - suntuubi.com